Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bakuman
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 15:19
Επίσης από ποιό fansub group το διαβάζετε?Υπάρχει μόνο ένα τώρ πια, γιατί εγώ το διαβάζω από sleepy fans!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 15:45
Sorry παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, έχει ειπωθεί τίποτα για το anime της σειράς?Θα υπάρξει κι αν ναι πότε λέτε!Το ξέρω είναι νωρίς αλλά μπορεί να γνωρίζετε κάτι που δεν ξέρω!
Επίσης από ποιό fansub group το διαβάζετε?Υπάρχει μόνο ένα τώρ πια, γιατί εγώ το διαβάζω από sleepy fans!
αν σκεφτεις οτι το DN ξεκινησε το 2003 και το ανιμε βγηκε 2006 τοτε βιαζεσαι...

επισης δεν τα λενε fansubs groups αλλα scanlations groups...ασχετο...
στα mangashare & mangahelpers μπορεις να βρεις οσες ομαδες ασχολουνται...
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 20:39

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:31
Aκόμα ένα υπέροχο κεφάλαιο. Φάτσα Azuki+Mashiro στην τελευταία σελίδα=P R I C E L E S S. Kι εγώ στη θέση του Shuujin θα 'χα ξεραθεί στο γέλιο.
Edit: 1st "new chapter" p0st w00t
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IlPalazzo: 04 Οκτώβριος 2008 - 15:54
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 16:11
Τωρα οσο αφορα το 8ο τσαπτερ....μια χαρα...ηρεμο...απλο....τους δεχτηκε....και τους εκοψε σωστα....εχει ματι και μυαλο ο τυπας...να μου το θυμηθειτε....θα τους κανει αστερια...
Και οσο για την τελευταια σελιδααα!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 16:58
προχωραει η ιστορια μια χαρα.........
οσο για την τελευταια σελιδα ........ ακομα χασκογελαω με τις φατσες τους!!!!!!!!!!
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 16:33

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 20:15
Yeah that's right! Its the first time i read manga! I m a total n00000b!
...and that's probably my first post in the manga section
*me goes read chapter 2*

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 21:18

digitaltracker, καλωσήλθες στον υπέροχο κόσμο των manga. Have fun reading. ^^
Κανονικά θα έπρεπε να αναρωτιέται "Κι αν παρασυρθώ και της δώσω ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο...Και αν γουργουρίσει η κοιλιά μου? και αν κλάσω? Ω θεέ τι προβλήματα κι αυτά..
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 00:59
Post 100 GET.
digitaltracker, καλωσήλθες στον υπέροχο κόσμο των manga. Have fun reading. ^^Κανονικά θα έπρεπε να αναρωτιέται "Κι αν παρασυρθώ και της δώσω ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο...Spoiler:Anyway, εγώ εξακολουθώ να ανησυχώ γιαSpoiler:
Δεν ανεφερα αυτή τη περίπτωση γιατί υποθέτω οι λιτοδίαιτοι ιάπωνες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη σκορδαλιά ^^
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 16:31
Bakuman 8 page 18 | One Manga
Και καλά, το grin ΠΟΥ το είδε;;;

EDIT: το καινούριο βγαίνει αύριο, ναι;
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 19:39
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:41

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 12:17
Ρε παιδιά, ο μόνος είμαι που εμπιστεύεται τον editor; Τι να πω... δεν έχει χάσει ακόμα την εμπιστοσύνη μου. Αντίθετα... ο Eiji είναι που τον βρίσκω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ απεχθή.
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...