Καλά, αν το Bakuman μας προκύψει strange loop στο τέλος, από μένα θα έχει κερδίσει άπειρα respect points και μόνο γι' αυτό το λόγο. Πάντα ήθελα να δω κάτι τέτοιο σε anime/manga.Έχω την υποψία ότι το μανγκα που θα κάνουν στο τέλος, είναι αυτό που διαβάζουμε τώρα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bakuman
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 04:39
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 10:29

Πάντως ήταν ένα πολύ ευχάριστο τεύχος, και με γέμισε. Έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μου Ongoing manga! BTW λέτε
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 11:16
Καλά, αν το Bakuman μας προκύψει strange loop στο τέλος, από μένα θα έχει κερδίσει άπειρα respect points και μόνο γι' αυτό το λόγο. Πάντα ήθελα να δω κάτι τέτοιο σε anime/manga.
Oops. Άκυρο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από IlPalazzo: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 11:26
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 11:28
BTW λέτε
Spoiler:
Η Tsugumi Ohba είναι γυναίκα.Βασικά, έχω τη φρικτή υποψία ότι το Bakuman είναι απολύτως αυτοβιογραφικό. Μπορεί τα ονόματα να 'χουν αλλάξει αλλά δε μου το βγάζεις απ' το νου ότι οι 2 πρωταγωνιστές αντιπροσωπεύουν τους δημιουργούς τους.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 13:32
Εξάλλου τον βολεύει και για αργότερα που θα έχουν επιτυχία. Θα είναι μπατζανάκης και πεθερός του Mashiro συγχρόνως και έτσι η συνεργασία τους δεν θα λυθεί ποτέ (είναι πονηρός ο 4-eye....)
Αυτό που μου αρέσει στο manga δεν είναι απλώς ότι πληροφορεί για την όλη διαδικασία, αλλά και ότι γενικότερα "καρφώνει" τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στο επάγγελμα.
Αν δεν είναι ως ένα βαθμό βιογραφικό τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι αρκετά από αυτά που αναφέρονται περιέχουν προσωπικές εμπειρίες (πιστεύω το κάνουν πολλοί mangaka αυτό).
Από τις ιστορίες που ανέφερε, του τυφλού δεν είχε κάποια ιδιαιτερότητα, αλλά η άλλη μου άρεσε και εμένα σαν concept. Βέβαια έτσι γενικά όπως δόθηκε δεν με τραβάει αλλά αν αναπτυχθεί θα είναι ωραία.
ΥΓ: Έτσι όπως πάει ο Mashiro θα της πάρει το mail την πρώτη νύχτα του γάμου....
Αλλά και αυτή δεν πάει πίσω...
ΥΓ2: Διαολεμένα όμορφη οικογένεια. Και το loli είναι τρέλα (παρότι δεν με τρελαίνουν τα lolis)
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 20:44
αλλα στο τελος εγινε πιο ενδιαφερων..........
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 21:53
Οντως η Azuki κλέβει καρδιές και είναι από τις πιο όμορφες προταγωνίστριες που έχω δεί( ειδικά για την ηλικία της).Εντωμεταξύ μοιάζει πάρα πολλύ με την Misa!
Tέλος αυτό που πραγματικά δεν θέλω είναι η σειρά να ακολουθήσει το στυλ "The american dream" και τα παιδιά να γίνουν τρανοί mangaka!
Προτιμώ δλδ να μείνουν στα χαμηλά!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 21 Σεπτέμβριος 2008 - 22:01
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 11:16
Χεχε... βάπτισμα του πυρός... να μάθουν τι θα πει "δουλειά αντί για ύπνος".
Με εξέπληξε η ρεαλιστική απόδωση ενός ανθρώπου ξάγρυπνου επί ένα ν-μηνο. Όσο πάει και καλύτερο!
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 11:34

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 12:11
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 13:58
αρε παιδικοι ερωτες!!

Οσο για το τελος Kenny
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 14:46
κατα τα αλλα το manga σημερα ειχε πολυ καλη πλοκη.
δλδ δεν ειχε πολλες εξηγησεις οπως ειχαν τα δυο προηγουμενα και ετσι προχωρησε η ιστορια αρκετα γρηγορα!!!!!!!!!
αντε να δουμε τι θα γινει.........
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 14:57
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 15:52
Ωραίο chapter με σχολικά "πεταρίσματα" και maids (αχ.....maids.....)
Τελικά ο Takagi έχει πάρει σβάρνα όλες όσες τριγυρίζουν την Azuki και κάνει τον δύσκολο κιόλας. Στο τέλος θα ρίξει και τον Mashiro και θα τελειώσει η υπόθεση...
Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 16:23
Καλό τσάπτερ, προχώρησε γρήγορα η δράση