Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#886 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 15:31

Spoiler:

フカフカ

#887 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 15:55

Spoiler:

Ακριβως!!!!! >.>

Αισχος οτι θα'πεφτε τοσο χαμηλα το manga δεν το περιμενα,ειλικρινα.

#888 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 21:48

πολυ μέτριο το τελευταίο chap

#889 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 23:38

Το σιχάθηκα στο τέλος. Πραγματικά ότι θυμάται χαίρεται ο mangaka (ναι, βαριέμαι να σχολιάσω παραπάνω).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#890 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 17:16

συγνώμη αλλά χειρότερη μ@λ@κι@ δε μπορούσα να διαβάσω...
"die ashirogi" :mador2:(με φωνη τέσσερα), το μόνο ας πούμε αστείο
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#891 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 17:30

To ξέρω ότι έχω αιώνες να σχολιάσω εδώ, αλλά αν δεν το πω θα σκάσω.

Πάμε καλά??? Τι βλέπω θεέ μου το 2012? Αν είναι δυνατόν? Ναι μπράβο, έχει γκόμενο μην πάθει τίποτα. Απαπαπαπα, το κεφάλι μου πόνεσε. Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι δεν ξέρω αν αυτό είναι η οπτική του στην φήμη κλπ ή αν έτσι γίνονται στην Ιαπωνία γενικότερα, γιατί από κάπου θυμάμαι ότι δεν αφήνουν σε μια συγκεκριμένη εταιρεία να έχουν τέτοιες σχέσεις...επίσημα.

What the hell?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#892 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:22

Ok απόλυτο fail. Πραγματικά έχει ξεμεινει απο ιδέες ο μανγκακα. Το chapter ήταν απίστευτα ηλίθιο. ohhh my god i was a fan but now i'm gonna sell all of my ashirogi muto manga! Μα ποιος θα σκεφτόταν έτσι!!! Δηλαδή τόσο έγγλημα είναι να έχει αγόρι μία voice actress
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#893 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:30

fail fail fail τελειωσε το το μανγκα να πουμε , τι το γ@μ@ς.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

#894 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:40

To ξέρω ότι έχω αιώνες να σχολιάσω εδώ, αλλά αν δεν το πω θα σκάσω.

Πάμε καλά??? Τι βλέπω θεέ μου το 2012? Αν είναι δυνατόν? Ναι μπράβο, έχει γκόμενο μην πάθει τίποτα. Απαπαπαπα, το κεφάλι μου πόνεσε. Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι δεν ξέρω αν αυτό είναι η οπτική του στην φήμη κλπ ή αν έτσι γίνονται στην Ιαπωνία γενικότερα, γιατί από κάπου θυμάμαι ότι δεν αφήνουν σε μια συγκεκριμένη εταιρεία να έχουν τέτοιες σχέσεις...επίσημα.

What the hell?

Ok απόλυτο fail. Πραγματικά έχει ξεμεινει απο ιδέες ο μανγκακα. Το chapter ήταν απίστευτα ηλίθιο. ohhh my god i was a fan but now i'm gonna sell all of my ashirogi muto manga! Μα ποιος θα σκεφτόταν έτσι!!! Δηλαδή τόσο έγγλημα είναι να έχει αγόρι μία voice actress

Α ώστε δεν τα ξέρατε... :hihi2:

Λοιπόν, mini μάθημα σουρεάλ ιαπωνικής πραγματικότητας: όποτε οι απάλευτοι permavirgin otaku της Ιαπωνίας μαθαίνουν ότι μια voice actress που θαύμαζαν έχει γκόμενο (το οποίο συνεπάγεται ότι ίσως, μάλλον, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να μην είναι πια παρθένα), τους πιάνει αμόκ και καταστρέφουν οτιδήποτε υπάρχει στη συλλογή τους που τους τη θυμίζει, διότι πιστεύουν (ναι, αλήθεια το πιστεύουν) ότι η εν λόγω voice actress τους πρόδωσε. I'm not even kidding.

(Δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω το chapter για να καταλάβω τι παίχτηκε. :hahaha:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#895 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:54

Α ώστε δεν τα ξέρατε... :hihi2:

Λοιπόν, mini μάθημα σουρεάλ ιαπωνικής πραγματικότητας: όποτε οι απάλευτοι permavirgin otaku της Ιαπωνίας μαθαίνουν ότι μια voice actress που θαύμαζαν έχει γκόμενο (το οποίο συνεπάγεται ότι ίσως, μάλλον, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να μην είναι πια παρθένα), τους πιάνει αμόκ και καταστρέφουν οτιδήποτε υπάρχει στη συλλογή τους που τους τη θυμίζει, διότι πιστεύουν (ναι, αλήθεια το πιστεύουν) ότι η εν λόγω voice actress τους πρόδωσε. I'm not even kidding.

(Δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω το chapter για να καταλάβω τι παίχτηκε. :hahaha:)

Aya Hirano much?

qzMHWHd.png

#896 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:57

^ ^ I think sometimes I want to kill people μ'αυτά που μαθαίνω...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#897 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:06

θα είχε πλάκα να έδειχναν και κάναν τέτοιον otaku....να τον πιάνουν κλάμματα και τέτοια:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#898 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:15

Εγώ το απόλαυσα το chapter. Στο επόμενο οι εξαγριωμένοι fans πρέπει να κάψουν την Azuki στην πυρά να γλιτώσουμε.

ySss0UF.jpg

#899 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:31

Να κάψουν και τους δύο μαζί και να μείνει μόνο ο παντρεμένος και σαφέστατα πιο νορμάλ απ'τους δύο δε γίνεται? Θα τη βρει την άκρη ακόμα και μόνος του...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#900 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:42

καθόλου ωραίο το chapter.... δείξε Εji μπας και το σώσεις!