Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bakuman
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 15:31
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 15:55
Ακριβως!!!!! >.>Spoiler:
Αισχος οτι θα'πεφτε τοσο χαμηλα το manga δεν το περιμενα,ειλικρινα.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 21:48
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 23:38
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 17:30
Πάμε καλά??? Τι βλέπω θεέ μου το 2012? Αν είναι δυνατόν? Ναι μπράβο, έχει γκόμενο μην πάθει τίποτα. Απαπαπαπα, το κεφάλι μου πόνεσε. Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι δεν ξέρω αν αυτό είναι η οπτική του στην φήμη κλπ ή αν έτσι γίνονται στην Ιαπωνία γενικότερα, γιατί από κάπου θυμάμαι ότι δεν αφήνουν σε μια συγκεκριμένη εταιρεία να έχουν τέτοιες σχέσεις...επίσημα.
What the hell?
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:22

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:30
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:40
To ξέρω ότι έχω αιώνες να σχολιάσω εδώ, αλλά αν δεν το πω θα σκάσω.
Πάμε καλά??? Τι βλέπω θεέ μου το 2012? Αν είναι δυνατόν? Ναι μπράβο, έχει γκόμενο μην πάθει τίποτα. Απαπαπαπα, το κεφάλι μου πόνεσε. Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι δεν ξέρω αν αυτό είναι η οπτική του στην φήμη κλπ ή αν έτσι γίνονται στην Ιαπωνία γενικότερα, γιατί από κάπου θυμάμαι ότι δεν αφήνουν σε μια συγκεκριμένη εταιρεία να έχουν τέτοιες σχέσεις...επίσημα.
What the hell?
Α ώστε δεν τα ξέρατε...Ok απόλυτο fail. Πραγματικά έχει ξεμεινει απο ιδέες ο μανγκακα. Το chapter ήταν απίστευτα ηλίθιο. ohhh my god i was a fan but now i'm gonna sell all of my ashirogi muto manga! Μα ποιος θα σκεφτόταν έτσι!!! Δηλαδή τόσο έγγλημα είναι να έχει αγόρι μία voice actress

Λοιπόν, mini μάθημα σουρεάλ ιαπωνικής πραγματικότητας: όποτε οι απάλευτοι permavirgin otaku της Ιαπωνίας μαθαίνουν ότι μια voice actress που θαύμαζαν έχει γκόμενο (το οποίο συνεπάγεται ότι ίσως, μάλλον, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να μην είναι πια παρθένα), τους πιάνει αμόκ και καταστρέφουν οτιδήποτε υπάρχει στη συλλογή τους που τους τη θυμίζει, διότι πιστεύουν (ναι, αλήθεια το πιστεύουν) ότι η εν λόγω voice actress τους πρόδωσε. I'm not even kidding.
(Δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω το chapter για να καταλάβω τι παίχτηκε.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:54
Α ώστε δεν τα ξέρατε...
Λοιπόν, mini μάθημα σουρεάλ ιαπωνικής πραγματικότητας: όποτε οι απάλευτοι permavirgin otaku της Ιαπωνίας μαθαίνουν ότι μια voice actress που θαύμαζαν έχει γκόμενο (το οποίο συνεπάγεται ότι ίσως, μάλλον, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να μην είναι πια παρθένα), τους πιάνει αμόκ και καταστρέφουν οτιδήποτε υπάρχει στη συλλογή τους που τους τη θυμίζει, διότι πιστεύουν (ναι, αλήθεια το πιστεύουν) ότι η εν λόγω voice actress τους πρόδωσε. I'm not even kidding.
(Δεν χρειάστηκε καν να διαβάσω το chapter για να καταλάβω τι παίχτηκε.)
Aya Hirano much?
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:06

the good the bad and the Hiratsuka
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:15
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 19:42