Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#436 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 28 September 2009 - 22:17

Το Bakuman το είχα ξεκινήσει όταν είχαν βγεί τα πρώτα 10 chapters. Στην αρχή είχα ενθουσιαστεί πολύ, λόγω της πρωτοτυπίας του σεναρίου, του ρεαλιστικού κλίματος του manga και του schoοl romance. Κυρίως όμως μου άρεσε γιατί δείχνει μία "σκληρή" εικόνα της Jump σύμφωνα με τους δημιουργούς, αλλά τουλάχιστον πιστευτή.

Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δομημένοι και η ιστορία με την οποία συνδέονται όλοι είναι πολυεπίπεδη, ειδικά μεταξύ των νεοφερμένων mangakas (Mashiro, Tagaki, Eiji, Fukuda και Hiramoru) που όλοι μαζί προσπαθούν να πετύχουν τα όνειρά τους.

Είχε ξεκινήσει πολύ καλά, κυρίως στην πολύ αρχή όταν ο Mashiro και ο Tagaki ήταν noobs και μάθαιναν σιγά σιγά την τέχνη των manga series, με το studio του θείου του, τα εργαλεία του και τα names και το πρώτο one shot. Μετά όμως, λίγο οι προσπάθεις για το battle manga, λίγο η σούπα στο romance του Mashiro και της Miho (<_<) και λίγο το Detective Trap κάπως άρχισαν να χαλαρώνουν το manga και να χάνει το ρυθμό του, ειδικά στο serilization meeting για το ποιά από τα καινούρια manga θα εκδόσουν ήταν από τα πιο βαρετά σημεία..

Spoiler:

Most favorite char είναι ο ένας και μοναδικός Eiji. Απλά το παληκάρι δεν υπάρχει! Κάθε φορά που θα τον βάλουνε έστω και σε ένα καρέ ξέρω ότι θα γελάσω.. Όταν είναι σοβαρός όμως βλέπεις την τρέλα μέσα στα μάτια του.. Least favorite char ο καινούριος editor (δεν θυμάμαι το όνομα του ^^), ο οποίος σίγουρα γνωρίζει αρκετά, αλλά μου την σπάει αφόρητα αυτό το στύλ του.

Sorry για το long comment, αλλά είπα να κάνω μία εισαγωγή της άποψης μου για το Bakuman.. Από εδώ και πέρα, τα comments μου θα είναι μικρότερης έκτασης.:hi:

Edited by iristella, 28 September 2009 - 23:38.
spoiler tag inserted

#437 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 28 September 2009 - 22:42

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ένα τέτοιου είδους μανγκα από τους δημιουργούς του death note xD Αλλά έχει πλάκα =) λέτε η ιστορία να είναι και λίγο αυτοβιογραφία?... (σορρυ άν έχει ξανασυζητηθεί κάτι τέτοιο)

#438 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 October 2009 - 15:20

Βγήκε το 56...Αλλά μιλάμε μπουρδουκλώθηκα :blurah5:
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#439 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 October 2009 - 23:14

πωω
Spoiler:

Posted Image

#440 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 10 October 2009 - 10:48

Spoiler:

#441 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 10 October 2009 - 19:22

Εμένα πάντως μάρεσε που δείξανε τα names. Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να μας δείχνανε και 2-3 σελίδες (για να καταλάβουμε και λίγο plot δλδ) από όλα τα άλλα manga των χαρακτήρων.

Καλύτερη ιδέα θα ήταν να γράφανε οι δημιουργοί ένα one-shot detective trap, crow, otters κτλ κτλ και να τα κάνανε publish.

#442 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 October 2009 - 21:47

Spoiler: 56
Spoiler: 57

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#443 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 October 2009 - 14:50

Spoiler: 57

Τα reaction faces τα σπάσανε :hahaha:

Από κει και πέρα αρχίζω να πιστεύω ότι "ignorance is a bliss" Και αυτό γιατί για μένα που δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν οι εκδοτικοί οίκοι στην Ιαπωνία και ειδικά το WSJ όλα αυτά που γίνονται μου φαίνονται συναρπαστικά και έχει ανανεωθεί το ενδιαφέρον μου για τη σειρά...
Spoiler:

Πέρα από αυτά θέλω περισσότερο Eiji και το κεφάλι του Miura στο πιάτο:drink:

xbJ3b2w.jpeg

#444 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 October 2009 - 13:37

Spoiler: 58

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#445 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 October 2009 - 16:55

Spoiler:

15fkk04.jpg

#446 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 20 October 2009 - 00:12

Spoiler:

#447 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 October 2009 - 14:47

Πολύ χορταστικό chapter...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#448 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 23 October 2009 - 15:00

Βγήκε το 59 τρέχτε!

Spoiler:

15fkk04.jpg

#449 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 25 October 2009 - 16:22

Spoiler:

#450 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 October 2009 - 16:43

Πιστεύω ότι το Future Watch αξίζει, αλλά το Hitman10 είναι η σωστή αρχή για τα παιδιά.

Μα τα παιδιά τώρα πια δε βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους. Κι ύστερα σειρές όπως το Hitman10 μπορεί να τα πηγαίνουν καλά με τον πολύ κόσμο και να γίνονται εύκολα επιτυχίες αλλά το ίδιο εύκολα και ξεχνιούνται και το ίδιο δύσκολα ξεχωρίζουν από το σωρό. Για δυο παιδιά που έχουν το ταλέντο να κάνουν θρυλικές δουλειές μια τέτοια σειρά θα ήταν ότι χειρότερο.

15fkk04.jpg