Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δομημένοι και η ιστορία με την οποία συνδέονται όλοι είναι πολυεπίπεδη, ειδικά μεταξύ των νεοφερμένων mangakas (Mashiro, Tagaki, Eiji, Fukuda και Hiramoru) που όλοι μαζί προσπαθούν να πετύχουν τα όνειρά τους.
Είχε ξεκινήσει πολύ καλά, κυρίως στην πολύ αρχή όταν ο Mashiro και ο Tagaki ήταν noobs και μάθαιναν σιγά σιγά την τέχνη των manga series, με το studio του θείου του, τα εργαλεία του και τα names και το πρώτο one shot. Μετά όμως, λίγο οι προσπάθεις για το battle manga, λίγο η σούπα στο romance του Mashiro και της Miho (<_<) και λίγο το Detective Trap κάπως άρχισαν να χαλαρώνουν το manga και να χάνει το ρυθμό του, ειδικά στο serilization meeting για το ποιά από τα καινούρια manga θα εκδόσουν ήταν από τα πιο βαρετά σημεία..
Most favorite char είναι ο ένας και μοναδικός Eiji. Απλά το παληκάρι δεν υπάρχει! Κάθε φορά που θα τον βάλουνε έστω και σε ένα καρέ ξέρω ότι θα γελάσω.. Όταν είναι σοβαρός όμως βλέπεις την τρέλα μέσα στα μάτια του.. Least favorite char ο καινούριος editor (δεν θυμάμαι το όνομα του ^^), ο οποίος σίγουρα γνωρίζει αρκετά, αλλά μου την σπάει αφόρητα αυτό το στύλ του.
Sorry για το long comment, αλλά είπα να κάνω μία εισαγωγή της άποψης μου για το Bakuman.. Από εδώ και πέρα, τα comments μου θα είναι μικρότερης έκτασης.

Edited by iristella, 28 September 2009 - 23:38.
spoiler tag inserted