Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Bakuman

• Please log in to reply
966 replies to this topic

#151 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 November 2008 - 19:53

Ναι.

Αλήθεια, τώρα που απάντησαν κι άλλοι, δύο φιλοσοφικά ερωτήματα:
1) Μου φαίνεται ή ο Niizuma Eiji παρουσιάζει όλα τα κλασικά συμπτώματα του αυτισμού;

2) Αλήθεια, το ότι ο έρωτας των πρωταγωνιστών είναι τόσο "αθώος" σας αρέσει και σας; Αν ναι, σας φαίνεται μήπως περίεργο το ότι σας αρέσει;

1. :hahaha::hahaha: δεν ειναι καθολου ιδεα σου, αλλα αμα το σκευτεις και ο L παρουσιαζε πολλα συμπτωματα καποιον ασθενειων, ισως ειναι ο τροπος που φτιαχνουν τους χαρακτηρες τους, ανοιγουν ενα medical book σε τυχαια σελιδα κ προχωρανε απο εκει

2. εμενα δεν μ αρεσει αλλα το προσπερναω γιατι το υπολοιπο της πλοκης μ αρεσει παρα πολυ!!
θελω να διαβασω επιτελους το μανγκα π θα καταφερουν να κανουν serialized!

Posted Image

#152 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 November 2008 - 20:13

Είμαι ο μόνος που τον ενδιαφέρει να διαβάσει το manga-μέσα-στο-manga περισσότερο από το ίδιο το manga; :burningbe3:

Να κοιτάξεις αυτές τις μεταμοντέρνες αγάπες, Kenny. Ποτέ δεν ξέρεις...:stubborn:

Αλήθεια, τώρα που απάντησαν κι άλλοι, δύο φιλοσοφικά ερωτήματα:
1) Μου φαίνεται ή ο Niizuma Eiji παρουσιάζει όλα τα κλασικά συμπτώματα του αυτισμού;

Διόλου παράξενο. Αυτά τα άτομα δεν είναι τόσο με ειδικές ανάγκες (αν και υπάρχουν), αλλά με ειδικές ικανότητες. Φημολογείται πως και ο Einstein ήταν αυτιστικός, μάλιστα. (Δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια!) Έχοντας προσωπική εμπειρία με τον αυτισμό, θα έλεγα ότι ο Eiji έχει σύνδρομο Asperger, το οποίο είναι στην ουσία ελαφριά μορφή αυτισμού, η οποία διαφέρει μόνο στο σημείο ότι μπορεί να παίρνει βαριά-βαριά εκφράσεις, να εκφράζει συναισθήματα, δηλαδή.

2) Αλήθεια, το ότι ο έρωτας των πρωταγωνιστών είναι τόσο "αθώος" σας αρέσει και σας; Αν ναι, σας φαίνεται μήπως περίεργο το ότι σας αρέσει;

Με αφήνει εντελώς αδιάφορη, να σου πω την αλήθεια. Μα εντελώς!

Όσο για το 14...

Spoiler:

Edited by Teachan, 14 November 2008 - 20:27.

Posted Image

#153 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 November 2008 - 20:20

Είμαι ο μόνος που τον ενδιαφέρει να διαβάσει το manga-μέσα-στο-manga περισσότερο από το ίδιο το manga; :burningbe3:

AAAAARGH, the recursion is killing me.

no i want too!.... future, computers, conspiracy, mind control whats not to like?
Posted Image

#154 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 16 November 2008 - 14:42

ειναι φοβερο τα σπαει τη αλλλο να πω :tensai:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#155 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 November 2008 - 13:52

Βγήκε το 15ο. :wooi2:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#156 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 21 November 2008 - 15:09

Πολυ καλο το τευχος
Spoiler:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#157 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 November 2008 - 20:26

Kusooo... καταραμένα ιδιαίτερα! Δε μ'αφήνουν ήσυχη τα Σαβ/κα!!

Ωραιότατο chapter.

Spoiler:

@Kenny, LOL!

Posted Image

#158 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 posts

Posted 25 November 2008 - 08:41

Διάβασα μέχρι και το 13 σε 1μέρα... πολύ καλό μάνγκα και παρουσιάζει και την βιομηχανία μάνγκα όπως είναι... σκληρή όπως όλες οι δουλειες στην Ιαπωνία (και όχι μόνο)...
Αλήθεια τα 14-15 δεν υπάρχουν κάπου για direct download όπως όλα τα άλλα...???

#159 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 27 November 2008 - 01:23

Παιδιά, το Bakuman το ανακάλυψα μέσα από το παρόν thread όταν είχανε βγει 8-9 chapters (πριν ακόμα γραφτώ μέλος) και έπαθα την πλάκα μου. Το θεωρώ μάλιστα απείρως πιο ενδιαφέρον από το Death Note (για τα δικά μου πάντα γούστα), αν και από το τελευταίο έχω δει μόνο το anime (και δεν έχω καμία διάθεση να διαβάσω το manga - το anime είχε αρκετές καλές στιγμές και μεγάλη δόση από "epicness" αλλά στο σύνολο δεν ξεπέρασε τη μετριότητα).

Το Bakuman λοιπόν, προς το παρόν φαίνεται πραγματικό διαμαντάκι: Αξιοπρεπέστατο -έως εξαιρετικό- σχέδιο, καλή σκιαγράφηση των χαρακτήρων, πολύ γρήγορος ρυθμός εξέλιξης του σεναρίου, σενάριο με πολλά στοιχεία slice-of-life (αλλά χωρίς τους απελπιστικά αργούς ρυθμούς του είδους αυτού) και με λεπτομερείς πληροφορίες ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες σχετικά με την διαδικασία παραγωγής των manga και, τέλος, συγκρατημένο και πρωτότυπο ρομάντζο που δένει πολύ καλά με τα υπόλοιπα στοιχεία. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι εδώ το σενάριο δεν έχει υπερφυσικά στοιχεία και άρα δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο, μπορούμε να αισθανθούμε μια δόση του ίδιου εκείνου "epicness" που αγαπήσαμε στο Death Note! Με άλλα λόγια, καλή συνταγή και καλή εκτέλεση!:thatsit:

Το μόνο ελαττωματάκι μέχρι τώρα είναι το ότι είναι ελαφρά προβλέψιμο, τουλάχιστον σε σχέση με την τρελή απαίτηση του Eiji.
Spoiler:

Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια και μάλιστα συντελεί στο suspense.

Σχετικά με το τελευταίο chapter, είμαι μόνο εγώ που γέλασα με την καρδιά μου στο σημείο με τα SMS; Όπως και να έχει, δε βλέπω την ώρα για το επόμενο!

Αλήθεια τα 14-15 δεν υπάρχουν κάπου για direct download όπως όλα τα άλλα...???

Εγώ προς το παρόν τα διαβάζω όλα online στο onemanga. Από πού μπορώ να τα κατεβάσω σε καλή ποιότητα;

Έχω την υποψία ότι το μανγκα που θα κάνουν στο τέλος, είναι αυτό που διαβάζουμε τώρα. Ελπίζω βα βγαίνει νόημα από αυτό που λέω μιας και είναι 4 τα ξημερώματα :gn2:

Καλά, αν το Bakuman μας προκύψει strange loop στο τέλος, από μένα θα έχει κερδίσει άπειρα respect points και μόνο γι' αυτό το λόγο. Πάντα ήθελα να δω κάτι τέτοιο σε anime/manga.

Ε λοιπόν, αυτό το είχα σκεφτεί κι εγώ! :terror2:
(-Είμαστε καλά γιατρέ; -Όχι, πάσχετε από geek syndrome σε παθολογικό βαθμό.)

Πράγματι, άμα εξελιχθεί έτσι, μιλάμε για manga άξιο άπειρου σεβασμού! Και η πλάκα είναι ότι σε κάποιο βαθμό ήδη έχει συμβεί αυτό in real life, διότι κόβω το κεφάλι μου ότι ο mangaka έχει αντλήσει μπόλικο υλικό από τις δικές του εμπειρίες. (Αν όχι στο ρομάντζο, σίγουρα στα υπόλοιπα.)

Edited by Kenny, 27 November 2008 - 10:32.
double post

#160 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 posts

Posted 27 November 2008 - 09:17

Εγώ προς το παρόν τα διαβάζω όλα online στο onemanga. Από πού μπορώ να τα κατεβάσω σε καλή ποιότητα;

Eδω εναι τα scanlations που διαβάζεις online για dd... SleepyFans - MangaHelpers

#161 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 28 November 2008 - 16:07

πεδια τελιο ειναι αν και εμενα μου τη σπαει η υπερβολικη αθοςτητα των προταγωνιστων,,,γενικα δεν με χαλαει η αθοςτητα αλλα αυτη τη φορα το παρακαναν ομως ,,,εκτως απο αυτο το manga ειναι απο τα αγαπιμενα μου

:nbleed:

Edited by Kenny, 28 November 2008 - 19:25.

#162 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 29 November 2008 - 11:13

Eδω εναι τα scanlations που διαβάζεις online για dd... SleepyFans - MangaHelpers

Σ' ευχαριστώ!

BTW, μόλις βγήκε το 16!

EDIT:
Spoiler:
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη, δεν το περίμενα. Λέτε να ξεφυτρώσει και 2ος rival? Προσωπικά δεν το νομίζω, όμως μου αρέσει που οι πρωταγωνιστές δεν εμφανίζονται σε god mode.
Spoiler:
Φαίνεται ότι για το τηλέφωνο του Hattori έχουν ξεχωριστό ringtone. Χα! Επίσης ο Eiji μου τη δίνει ακόμα περισσότερο, αλλά δεν είχε μέχρι τώρα πραγματικό character development.

Η ποιότητα του scanlation είναι απογοητευτική, μέσα στη θολούρα και τα artifacts, και η μετάφραση του πρώτου καρέ της σελίδας 15 απλά δε βγάζει νόημα. Oh, well.

Edited by Gaiseric, 29 November 2008 - 11:59.
typo

#163 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 29 November 2008 - 16:58

θα συμφωνησω με τον gaiseric:
Spoiler:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#164 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 November 2008 - 18:37

Spoiler:
Εύκολα το χειρότερο chapter μέχρι τώρα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#165 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 November 2008 - 21:35

Spoiler:
Εύκολα το χειρότερο chapter μέχρι τώρα.

Αυτα δεν γινονται.... εκτος οτι εχουμε ιδιες αποψεις.... τα λεμε και με τα ιδια λογια.....

[classroom]
Kenny: Kυρια κυρια! ο digitaltracker αντιγράφει απο το διαγωνισμα μου!
Kυρια: digitaltracker go read some manga you jerk!
[/classroom]

Spoiler:

Posted Image