Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#151 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2009 - 20:58

και που το πουλανε ακριβως, γιατι εδω πεζει να μην το πουλανε καν, ροδο μενω.

ezgif.com-resize.gif

#152 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2009 - 21:08

εεε..σε συπερ μαρκετ το παιρνω εγω....

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#153 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 12:49

έχω μακριά ίσια καστανά μαλλιά και πρόσφατα έκανα αφέλειες.. έχω πετύχει της suiseiseki από rozen maiden και haruhi με μακρύ μαλλί,αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο... φαντάζομαι έχω όλα τα απλά styles αλλά έχω πολύ λεπτή τρίχα,και δεν μπορώ να κάνω τίποτα extreme.... :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

^-^ The sign of prime creation^-^

#154 -Δαναη-

-Δαναη-

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 11:10

Γεια σε ολους!!Ειμαι καινουρια εδω...:wooi2:
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να προμηθευτω MANIC PANIC ΒΑΦΕΣ η κατι ελλινικο παρομοιο για να κανω τα μαλλια μου ασπρα...!??
Να σημειωσω ΟΤΙ βαφω τα μαλλια μου ξανθα εδω και περιπου ενα χρονο...σταδιακα καθος τα εβαφα τα ανοιγα και ολα περρισοτερο...εχω φτασει στο ποιο ανοιχτο ΞΑΝΘΟ αλλα ασπρα δεν εχουν γινει...:nanana:

Ευχαριστω!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από -Δαναη-: 24 Οκτώβριος 2009 - 13:03

#155 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 23:32

MANIC PANIC...δε γνωρίζω τι είδους βαφές είναι αυτές. Αν είναι αμιγώς κομμωτηριακές βαφές θα τις βρεις σίγουρα στο κατάστημα Δάφνης (ειναι κοντά στην Ομόνοια, στην οδό αγιου Κωνσταντίνου-αν δεν κανω λάθος. Αν ρωτήσεις εκει κοντά θα σου πουν). Αυτό το κατάστημα είναι αποθήκη ειδών και προϊοντων κομμωτηρίου, οπότε έχει τα πάντα στο ειδός αυτό....

#156 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 00:07

εεε..σε συπερ μαρκετ το παιρνω εγω....

Μπορεις να μας δωσεις και αλλες πληροφοριες??Πχ απο πιο σουπερ μαρκετ,ποιας εταιριας ειναι το manga head..Γιατι και εγω θα ηθελα κατι τετοιο αλλα δεν το πουλανε σε αυτα που παω εγω..

#157 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 00:45

Μπορεις να μας δωσεις και αλλες πληροφοριες??Πχ απο πιο σουπερ μαρκετ,ποιας εταιριας ειναι το manga head..Γιατι και εγω θα ηθελα κατι τετοιο αλλα δεν το πουλανε σε αυτα που παω εγω..

Της Garnier είναι...
http://fructis.garnier.ca/en/product_fs.asp?product_id=26
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 01:04

Της Garnier είναι...
http://fructis.garnier.ca/en/product_fs.asp?product_id=26

Arigato gozaimasu!!Θα μου χρειαστει στο αμεσο μελλον...:tensai::tensai::tensai:

#159 -Δαναη-

-Δαναη-

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 16:54

Επειδη μενω Κερκυρα θα ηθελα το παραγγειλω on-line αλλα απο ελληνικο site αλλα δεν βρισκω τπτ:emptyonexg1:

Παντος οριστε ενα link:http://www.manicpanic.com/
για τ προιον ειναι πολυ καλο απο οτι μου εχουν πει...!

:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 25 Οκτώβριος 2009 - 23:42
Double post merged

#160 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 17:23

KATαλαβα ποια λες,εχει επι της ερμου στο μαρουσι(σταθμος μαρουσι με τον ηλκτρικο),κπου εκει λοιπον υπαρχει ενα τατουατζιδικο το οποιο νομιζω λεγετε global,αλλα και να μην λεγεται ετσι εσυ απλα ρωτα που ειναι το τατουατζιδικο.εκει πουλαει αυτες τι βαφες.
αλα εσυ λες πως τις θες να τις παραγειλεις,πραγμα το οποιο ειναι πιο ευκολο.κανε ενα search ξερεις τα πραγματα ειναι πιο ευκολα απο τοτε που βγηκε το
www.google.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#161 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 21:44

Κανοντας μια ερευνα για το 'heaven in a jar', a.k.a. Gatsby Moving Rubber, επισημα χαρακτηριζεται ως ινωδης κρεμα διαμορφωσης. Ψαχνοντας βρηκα το L'oreal Studio Remix - Fiber Paste το οποιο εχει την ιδια και περιγραφη, την ιδια υφη (πολυ πιο στερεο απο gel, αλλα οχι λαδωμενο σαν το κερι) και κρινοντας απο διαφορα βιντεο του Gatsby τα ιδια αποτελεσματα. Το προτεινω δηλαδη ανεπιφυλακτα ως υποκαταστατο και επειδη εχω δοκιμασει και το Manga Head της Garnier, ειναι καλυτερο με διαφορά. Το manga head ειναι πολυ "νερουλο" και αν τα μαλλια δεν ειναι φυσικα ισια ειναι αχρηστο. Μια βολτα στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας θα σας πεισει. Παντως εγω καταφερα να κανω τα μαλλια του L :P.
Τελος, μυριζει πολυ καλυτερα απο manga head το οποιο δεν υπερβαλλω οταν λεω οτι βρομοκοπαει και δεν χαλαει (τα αγορασα τον ιδιο καιρο και το ενα ειναι ανεπαφο ενω το manga ειναι σαν ληγμενο γιαουρτι).
Spoiler: ~The Door~

#162 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 23:10

Κανοντας μια ερευνα για το 'heaven in a jar', a.k.a. Gatsby Moving Rubber, επισημα χαρακτηριζεται ως ινωδης κρεμα διαμορφωσης. Ψαχνοντας βρηκα το L'oreal Studio Remix - Fiber Paste το οποιο εχει την ιδια και περιγραφη, την ιδια υφη (πολυ πιο στερεο απο gel, αλλα οχι λαδωμενο σαν το κερι) και κρινοντας απο διαφορα βιντεο του Gatsby τα ιδια αποτελεσματα. Το προτεινω δηλαδη ανεπιφυλακτα ως υποκαταστατο και επειδη εχω δοκιμασει και το Manga Head της Garnier, ειναι καλυτερο με διαφορά. Το manga head ειναι πολυ "νερουλο" και αν τα μαλλια δεν ειναι φυσικα ισια ειναι αχρηστο. Μια βολτα στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας θα σας πεισει. Παντως εγω καταφερα να κανω τα μαλλια του L :P.
Τελος, μυριζει πολυ καλυτερα απο manga head το οποιο δεν υπερβαλλω οταν λεω οτι βρομοκοπαει και δεν χαλαει (τα αγορασα τον ιδιο καιρο και το ενα ειναι ανεπαφο ενω το manga ειναι σαν ληγμενο γιαουρτι).

+1111111

Το Moving Rubber δεν το ήξερα, το site του είναι απίστευτα helpful!
Θα δοκιμάσω το Special FX Remix που λες.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 16:06

+1111111

Το Moving Rubber δεν το ήξερα, το site του είναι απίστευτα helpful!
Θα δοκιμάσω το Special FX Remix που λες.

Το moving rubber ειναι το κυριο προιον που χρησιμοποιηται στην Ιαπωνια για anime hairstyles. Για οποιον ενδιαφερεται να το παραγγειλει απο το internet να τονισω οτι βγαινει σε 6
Spoiler: παραλαγες

Να προτιμησετε το γκρι

Τελος, επειδη τη εχω πατισει και γω παλιοτερα, προσοχη στα συγκεκριμενα προιοντα. Η ποσοτητα που πρεπει να χρησιμοποιησετε ειναι απειροελαχιστη: περαστε το δεικτη μαλακα (σαν να το χαιδευεται lol) στην επιφανεια και οτι 'πιασετε'. Απλωστε στις παλαμες και χρησιμοποιειστε μονο τα δαχτυλα και οχι ολοκληρη την παλαμη κατα το styling. Περισσοτερη ποσοτητα θα βαρυνει τα μαλλια και θα αναγκαστειτε να τα ξαναλουσετε. Εννοειται τα χερια πρεπει να ναι καθαρα και τα μαλλια φρεσκολουσμενα.
Spoiler: ~The Door~

#164 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 20:54

Το moving rubber ειναι το κυριο προιον που χρησιμοποιηται στην Ιαπωνια για anime hairstyles. Για οποιον ενδιαφερεται να το παραγγειλει απο το internet να τονισω οτι βγαινει σε 6

Spoiler: παραλαγες

Να προτιμησετε το γκρι

Τελος, επειδη τη εχω πατισει και γω παλιοτερα, προσοχη στα συγκεκριμενα προιοντα. Η ποσοτητα που πρεπει να χρησιμοποιησετε ειναι απειροελαχιστη: περαστε το δεικτη μαλακα (σαν να το χαιδευεται lol) στην επιφανεια και οτι 'πιασετε'. Απλωστε στις παλαμες και χρησιμοποιειστε μονο τα δαχτυλα και οχι ολοκληρη την παλαμη κατα το styling. Περισσοτερη ποσοτητα θα βαρυνει τα μαλλια και θα αναγκαστειτε να τα ξαναλουσετε. Εννοειται τα χερια πρεπει να ναι καθαρα και τα μαλλια φρεσκολουσμενα.

Και μένα το γκρι μου άρεσε πιο πολύ, κρίνοντας από τα παραδείγματα που είδα στο site. :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 20:49

λοιπον,για τα ζελε που ρωταγατε καλυτερα βαλτε εναν πυλο(χτενισματος)γτ με ζελε φενονται λαδομενα και αλουστα...ομως το προβλημα με αυτα τα hairstyles ειναι οτι τετοια εχουν και οι emo και ποιος θα ξερει εδω οτι αυτα τα hairstyles δεν ειναι emo και αυτοι τα κλεψαν απο εμας τους animαδες κτλ με αποτελεσμα,ξυλο...