Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)
Posted 14 August 2009 - 20:58
Posted 14 August 2009 - 21:08
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 17 August 2009 - 12:49

^-^ The sign of prime creation^-^
Posted 24 October 2009 - 11:10

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να προμηθευτω MANIC PANIC ΒΑΦΕΣ η κατι ελλινικο παρομοιο για να κανω τα μαλλια μου ασπρα...!??
Να σημειωσω ΟΤΙ βαφω τα μαλλια μου ξανθα εδω και περιπου ενα χρονο...σταδιακα καθος τα εβαφα τα ανοιγα και ολα περρισοτερο...εχω φτασει στο ποιο ανοιχτο ΞΑΝΘΟ αλλα ασπρα δεν εχουν γινει...

Ευχαριστω!
Edited by -Δαναη-, 24 October 2009 - 13:03.
Posted 24 October 2009 - 23:32
Posted 25 October 2009 - 00:07
εεε..σε συπερ μαρκετ το παιρνω εγω....
Μπορεις να μας δωσεις και αλλες πληροφοριες??Πχ απο πιο σουπερ μαρκετ,ποιας εταιριας ειναι το manga head..Γιατι και εγω θα ηθελα κατι τετοιο αλλα δεν το πουλανε σε αυτα που παω εγω..
Posted 25 October 2009 - 00:45
Μπορεις να μας δωσεις και αλλες πληροφοριες??Πχ απο πιο σουπερ μαρκετ,ποιας εταιριας ειναι το manga head..Γιατι και εγω θα ηθελα κατι τετοιο αλλα δεν το πουλανε σε αυτα που παω εγω..
Της Garnier είναι...
http://fructis.garnier.ca/en/product_fs.asp?product_id=26
Posted 25 October 2009 - 01:04
Της Garnier είναι...
http://fructis.garnier.ca/en/product_fs.asp?product_id=26
Arigato gozaimasu!!Θα μου χρειαστει στο αμεσο μελλον...

Posted 25 October 2009 - 16:54

Παντος οριστε ενα link:http://www.manicpanic.com/
για τ προιον ειναι πολυ καλο απο οτι μου εχουν πει...!

Edited by Phantom Duck, 25 October 2009 - 23:42.
Double post merged
Posted 25 October 2009 - 17:23
αλα εσυ λες πως τις θες να τις παραγειλεις,πραγμα το οποιο ειναι πιο ευκολο.κανε ενα search ξερεις τα πραγματα ειναι πιο ευκολα απο τοτε που βγηκε το
www.google.com

Posted 25 October 2009 - 21:44

Τελος, μυριζει πολυ καλυτερα απο manga head το οποιο δεν υπερβαλλω οταν λεω οτι βρομοκοπαει και δεν χαλαει (τα αγορασα τον ιδιο καιρο και το ενα ειναι ανεπαφο ενω το manga ειναι σαν ληγμενο γιαουρτι).
Posted 25 October 2009 - 23:10
Κανοντας μια ερευνα για το 'heaven in a jar', a.k.a. Gatsby Moving Rubber, επισημα χαρακτηριζεται ως ινωδης κρεμα διαμορφωσης. Ψαχνοντας βρηκα το L'oreal Studio Remix - Fiber Paste το οποιο εχει την ιδια και περιγραφη, την ιδια υφη (πολυ πιο στερεο απο gel, αλλα οχι λαδωμενο σαν το κερι) και κρινοντας απο διαφορα βιντεο του Gatsby τα ιδια αποτελεσματα. Το προτεινω δηλαδη ανεπιφυλακτα ως υποκαταστατο και επειδη εχω δοκιμασει και το Manga Head της Garnier, ειναι καλυτερο με διαφορά. Το manga head ειναι πολυ "νερουλο" και αν τα μαλλια δεν ειναι φυσικα ισια ειναι αχρηστο. Μια βολτα στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας θα σας πεισει. Παντως εγω καταφερα να κανω τα μαλλια του L
.
Τελος, μυριζει πολυ καλυτερα απο manga head το οποιο δεν υπερβαλλω οταν λεω οτι βρομοκοπαει και δεν χαλαει (τα αγορασα τον ιδιο καιρο και το ενα ειναι ανεπαφο ενω το manga ειναι σαν ληγμενο γιαουρτι).
+1111111
Το Moving Rubber δεν το ήξερα, το site του είναι απίστευτα helpful!
Θα δοκιμάσω το Special FX Remix που λες.
Posted 26 October 2009 - 16:06
+1111111
Το Moving Rubber δεν το ήξερα, το site του είναι απίστευτα helpful!
Θα δοκιμάσω το Special FX Remix που λες.
Το moving rubber ειναι το κυριο προιον που χρησιμοποιηται στην Ιαπωνια για anime hairstyles. Για οποιον ενδιαφερεται να το παραγγειλει απο το internet να τονισω οτι βγαινει σε 6
Να προτιμησετε το γκρι
Τελος, επειδη τη εχω πατισει και γω παλιοτερα, προσοχη στα συγκεκριμενα προιοντα. Η ποσοτητα που πρεπει να χρησιμοποιησετε ειναι απειροελαχιστη: περαστε το δεικτη μαλακα (σαν να το χαιδευεται lol) στην επιφανεια και οτι 'πιασετε'. Απλωστε στις παλαμες και χρησιμοποιειστε μονο τα δαχτυλα και οχι ολοκληρη την παλαμη κατα το styling. Περισσοτερη ποσοτητα θα βαρυνει τα μαλλια και θα αναγκαστειτε να τα ξαναλουσετε. Εννοειται τα χερια πρεπει να ναι καθαρα και τα μαλλια φρεσκολουσμενα.
Posted 26 October 2009 - 20:54
Το moving rubber ειναι το κυριο προιον που χρησιμοποιηται στην Ιαπωνια για anime hairstyles. Για οποιον ενδιαφερεται να το παραγγειλει απο το internet να τονισω οτι βγαινει σε 6
Spoiler: παραλαγες
Να προτιμησετε το γκρι
Τελος, επειδη τη εχω πατισει και γω παλιοτερα, προσοχη στα συγκεκριμενα προιοντα. Η ποσοτητα που πρεπει να χρησιμοποιησετε ειναι απειροελαχιστη: περαστε το δεικτη μαλακα (σαν να το χαιδευεται lol) στην επιφανεια και οτι 'πιασετε'. Απλωστε στις παλαμες και χρησιμοποιειστε μονο τα δαχτυλα και οχι ολοκληρη την παλαμη κατα το styling. Περισσοτερη ποσοτητα θα βαρυνει τα μαλλια και θα αναγκαστειτε να τα ξαναλουσετε. Εννοειται τα χερια πρεπει να ναι καθαρα και τα μαλλια φρεσκολουσμενα.
Και μένα το γκρι μου άρεσε πιο πολύ, κρίνοντας από τα παραδείγματα που είδα στο site.

Posted 29 December 2009 - 20:49