Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime Hairstyle! (ποιοι το έχετε καταφέρει?)
Posted 26 April 2009 - 10:22
το λέω από προσωπική εμπειρία έχωντας αλλάξει πολλά χρώματα και χτενίσματα κ εγώ η ίδια στο μαλλί μου [μάυρο,ξανθό,πορτοκαλί,σοκολά,φούξια,μοβ,μπλε,κόκκινο,ασημένιο και συνδυασμούς χρωμάτων-τα περισσότερα ήταν πολύ έντονα προς το φωσφοριζέ].
το κακό με την ελλάδα είναι ότι όλοι σε κοιτάνε με μισό μάτι,σε κράζουνε στο δρόμο και παίζει και να σου επιτεθούνε.
θεωρώ πάντως ότι αυτό που λένε για τα μαλλιά των ασιατών είναι μύθος.αυτό γιατί τα μαλλιά τους είναι μαύρα που σημαίνει δύσκολη αλλαγή χρώματος και ίσια που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να κάνουν διάφορα χτενίσματα-ειδικά με όγκο στο μαλλί.βέβαια έχουν απίστευτα προιόντα περιποίησης μαλλιών που εύκολα δίνουν όγκο στο μαλλί ή το κάνουν μπούκλα,σπαστό κλπ.
κατά τη γνώμη μ λοιπόν είναι εφικτό από τον καθένα να κάνει manga/anime hairstyle,αλλά θα πρέπει να έχει την ικανότητα να το υποστηρίζει γενικότερα σαν παρουσία.
επίσης θα πρέπει να μην επιρεάζεται και πολύ από τη γνώμη των άλλων γτ ειδικά αν μένει επαρχία θα ακούσει τα μύρια όσα.
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 26 May 2009 - 09:24

Πάντως έχω κάνει Misa-Misa μαλλί και μου βγήκε (η καθηγήτρια της θεατρολογίας με έβαλε να βγω με Misa-Misa μαλλί και L βάψιμο σε μια πα΄ρασταση για να παίξω την τρελή

Posted 07 August 2009 - 22:43
Posted 08 August 2009 - 17:21
εμενα το μαλλι μου ειναι οτι πρεπει για τετοιου ειδους hairstyle αλλα με ενοχλει κυριως οτι θα με κοροιδεψουν στα αστεια πολλα ατομα και δεν πολυ γουσταρω.
στα @@ σου οτι γουσταρεις κανε σιγα μην ασχοληθεις λολ....

Posted 08 August 2009 - 21:14
Πάντως δοκίμασα κάτι extreme με spray και δεν μου βγήκε, οπότε τώρα θα δοκιμάσω με κάτι πιό σταθερό. Θα χρησιμοποιήσω και πειραματόζωα (otoutooooo~

Posted 08 August 2009 - 21:20
μπορω να κανω μονο cosplay's οσους εχουν μακρυ μαλλι....δυστυχως ή ευτυχώς!!
Posted 08 August 2009 - 21:31

Posted 08 August 2009 - 21:59
Posted 09 August 2009 - 21:29
Posted 09 August 2009 - 21:49
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 10 August 2009 - 23:53
ναι αλλα κανει δουλειαΈχει απαίσιο άρωμα όμως, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα.
Even Death may die
Posted 14 August 2009 - 09:09
Posted 14 August 2009 - 20:34
manga head!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορειτε να μου πειτε ενα καλο ζελε που κραταει τα μαλλια για τα καλα ομως ;
Even Death may die