Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ζητείται χτίστης...


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#16 RiDeLub

RiDeLub

    - ΡίΝΤεΛουμπ -

  • Members
  • 1,010 posts

Posted 19 July 2008 - 14:40

Πολυ καλο φαινεται.Αυτη η πατεντα με τον σκληρο τι ειναι?


Αυτή η πατέντα ονομάζεται "σκληρός-διπλός κόμπος".

Πραγματικά πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται αν και δεν την έχω δοκιμάσει.
Μα κάνει ο 640 τόσο θόρυβο ώστε να τον δέσετε?


Γενικά βασικά το κουτί έχει 4-5 12ηδες.
Τι θόρυβο έχει γενικά το σύστημα;

Α και με 'γεια και καλοφάγωτο.

Δώστε και κανα spec. Η CPU clockararistike; Η ΑΤΙ καλή; Καμιά "βαρβάτη" δοκιμή έγινε (τίποτα σε encoding) ;

ΥΓ: Είμαι υπερήφανος που μοιραζόμαστε το ίδιο κατσαβίδι και το ίδιο routeraki :P

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image


#17 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 19 July 2008 - 15:38

Αυτή η πατέντα με τον σκληρό ήταν το δεύτερο πιο χρονοβόρο πράγμα που κάναμε. Στην αρχή με κάποια λαστιχάκια για ρούχα και τελικά με το πιο σίγουρο και δυνατό κορδόνι παπουτσιών!
Σύμφωνα με την ''λεχόνα'' Dante, αυτό το σύστημα προσφέρει μηδενικούς κραδασμούς και τελείως αθόρυβη λειτουργία του σκληρού, αλλά πρέπει να γίνει προσεκτικά για να δέσουν καλά τα κορδόνια με τον σκληρό και πρέπει να έχει αποκλειστικό ανεμιστήρα για τον σκληρό, αφού δεν ακουμπάει στα πλαϊνά μεταλλικά μέρη για να γίνεται απαγωγή θερμότητας.
Ο Dante μας ανάγκασε να του κάνουμε τις διάφορες πατέντες που ήθελε, απειλώντας μας ότι δεν θα μας ταΐσει την φημισμένη του μακαρονάδα!!!
Το πιο χρονοβόρο ήταν πάλι κάτι εκτός προγράμματος και το πιο μικρό πραγματάκι που είχε το κουτί, που έπρεπε να φύγει αφού θα του ήταν άχρηστο...
Το σύστημα πρόλαβα και το είδα να δουλεύει αφού κάθισα μέχρι τις 4 το πρωί και έχω να πω ότι είναι απίστευτα αθόρυβο, και αν σκεφτείς και το πόσους ανεμιστήρες έχει μέσα, τότε λες ότι είναι τελείως αθόρυβο!!!:nod:
Καλορίζικο, καλα downloadings, καλά overclockings(με τέτοια ψύξη που έχει θα σηκώνει αρκετό πείραγμα) και καλά μυαλά!!!

PS: Την βίδα(ξέρετε εσείς ποια) την βρήκατε τελικά; Ή κάνατε καμία άλλη πατέντα...;:hmmm:

edit: Το κουτί έχει 6 12αρηδες ανεμιστήρες και ακόμη έναν της κάρτας γραφικών.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#18 clampman17

clampman17

    Computer Psychologist

  • Members
  • 662 posts

Posted 19 July 2008 - 16:40

Λοιπον, το PC του Dante ειναι πλεον εν ενεργεια και παροτι η εικονα που παρουσιαζα το πρωι δεν ηταν η πλεον κολακευτικη μπορουσα τουλαχιστον να δρεψω τους καρπους της δοξας για το αισιο τελος της κατασκευης...Μερικες παρατηρησεις επι του θεματος:

- Οσο ζω μαθαινω! Η απλη (αριθμητικη) λογικη λεει οτι :
1 x 120mm Fan = θορυβος
6 χ 120mm Fan = θορυβος χ 6
Και ομως! Το κουτι ειναι εξαιρετικα αθορυβο με αποτελεσμα τη μεγαλυτερη (και μοναδικη) φασαρια να την κανει το DVD-RW...

:oo:

- Το κουτι πηρε αρκετη ωρα να φτιαχτει γιατι ηταν built to order! Ακομα πιο δυσκολα δε, γιατι ηταν built to Dante's order...Υπηρξαν ενα σωρο σημεια στην συναρμολογιση και την καλωδιωση που χρειαστηκαν fine tuning της τελευταιας στιγμης.

:canthelp:

- Η "Clare" μπορει να ανεβει ευκολα πανω απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις (αν και πιθανον να χρειαστει αντικατασταση της θερμαγωγιμης στην GPU για να ανεβει πιο πανω χωρις υπερθερμανση...). Ενδεικτικα η CPU δουλευε στους 41 C με υψηλη ambient θερμοκρασια οταν στο δικο μου μηχανημα (με εργοστασιακη ψυκτρα) δουλευει στους 46-47 C.

:tensai:

Και οχι Fingo, δεν βρηκαμε εκεινη την βιδα, αλλα βρικαμε αντικαταστατρια οποτε μπορεις να κοιμασε πλεον ησυχος τα βραδια...

:gn2:

Και παλι καλοριζικο λοιπον και "σιδεροκοκκαλο", και πανω απο ολα
HAPPY COMPUTING!

:hero: :riiight:



Posted Image
Courtesy of Kenny!