Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

love love?

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 08 July 2008 - 20:19

και ειπα να κανω κανα thread γιατι τωρα τελεθταια εχω τεμπελιασει:bath: λοιπον ειναι απο τα πρωτα μου ecchi animes.εχει πολυ γέλιο αλλα δεν μου αρεσαν καποιες σκηνες οπως που με το παραμικρο φαινονταν τα βυζια των κοπελιων
Spoiler:
Spoiler:
SPOIL:ιδιως στο 12 επεισοδιο στο τελος που περιμενα κατι πιο ρομαντικο :erk::cry5:!!!!φατε στη μαπα τωρα την πλοκη:tensai:Naoto Ooizumi is the writer of the CosPrayers TV show, although this is a secret known only to the producer of the show, Mitsuki Ikuta. He has a crush on one of the actresses in the show, Natsumi Yagami. As the show proceeds so does their relationship, with many wacky twists and turns along the way. (Source: ANN) αποτελειται απο 13 επισοδια και ειμαι σιγουρη οτι απλα θα πεθανετε στο γελιο!!!!πειτε και την γνωμη σας ολοι εσεις πουτο χετε δει!!!:wooi2:

#2 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 July 2008 - 09:44

Ενδιαφέρουσα σειρά μου ακούγεται, αν και δεν την ξέρω. Ο τίτλος είναι love love ή ai ai;

#3 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 09 July 2008 - 12:22

love love? λεγεται και υπαρχει και το cosprayers το οποιο ειναι αnime που αναφερεται στο love love? και δεν το εχω δει.ελπιζω να σου αρεσει!!!:tensai:

#4 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 09 July 2008 - 12:31

Μια χυδαία χαζοσειρά ecchi είναι μόνο, ρε σεις. Πάρτε και το review μου.

Spoiler:

#5 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 July 2008 - 03:35

love love? λεγεται και υπαρχει και το cosprayers το οποιο ειναι αnime που αναφερεται στο love love?

Οπως και το Hit wo nerae (αγγλικος τιτλος : Smash Hit).

Οσο για τη σειρα την ιδια τι να πει κανεις; Ecchi μεχρι εκει που δεν παει και pafu-pafu!
Posted Image

#6 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 July 2008 - 13:15

Είναι απο τα ecchi που το tag τους στο anidb θα είναι:ECCHI
If you know what i mean...Και όχι τπτ άλλο ένα επ που είδα ούτε γέλιο παίχτηκε ούτε τπτ...Only for hardcore fans...And i think a bit male restricted too.Anyway,me=male and didnt like ti one bit...(όχι ότι δεν είμαι fan αλλά σίγουρα όχι hardcore-με λίγα λόγια απλά low qual stuff -_-)

Posted Image

#7 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 16 July 2008 - 16:24

oντως.. αλλα εχω αυτο το συνηθειο μολις αρχισω μια σειρα δεν μπορω χωρις να την τελιωσω ασχετο αμα μαρεσει η οχι.τολμω να πω οτι ειχε funny parts(οκ οχι και απο το προτο επισοδιο)αλλα δεν μπαινει με τιποτα τα αγαπιμενα μου
Posted Image

#8 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 20 July 2008 - 14:49

Ιωαννα μου να σου πω την αληθεια εμενα οι Ιαπωνικες σειρες με χυδαιοτητες με εκνευριζουν απολυτα...δεν ξερεις ποσα animes εχω αφησει γι αυτον ακριβως τον λογο....
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#9 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 20 July 2008 - 21:32

Και φαντάσου εγώ που έχω κάτσει να δω τόσες σειρές επειδή ΗΤΑΝ χυδαίες, τούτη με ξενέρωσε. Άσε, δε λέει.

#10 cheery girl!

cheery girl!

amuto lover!

• Members
  • 91 posts

Posted 21 July 2008 - 00:38

Lol,να υποθεσω πως ηταν υπερβολικα χυδαια ακομα και για τα γουστα σου????
-''How old are you?''

-''Seventeen'' he answered promptly. -

-''And how long have you been seventeen?''
His lips twitched as he stared at the road.

-“A while,”........

#11 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 July 2008 - 13:06

Χυδαίο δε λες τίποτα. Green Green, Ping Pong Club και βάλε, μόνο που δεν ήταν αστείο. Και ήταν και 10λεπτα τα επεισόδια. Μα γίνονται αυτά τα πράματα;

Αν και εντάξει, με τόσο hentai που έχει δει το μάτι μου, τι να μου πούνε πλέον τα ecchi;

#12 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 22 July 2008 - 08:35

δεν είναι hentai.βυζιά έδειχνε μόνο.αστειες σκηνές είχε.τουλάχιστον εγώτης θεωρώ έτσι γιατι γελάω εύκολαό καθενας με τα γουστατου...
Posted Image

#13 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 22 July 2008 - 21:30

Άλλοι γελάνε όταν κάποιος πατάει μπανανόφλουδα. Εδώ γελάνε όταν πατάει μπαλκόνια. Χμμμ...

Βρε αν δεν έχει το ψητό στο τέλος, μια απλή κάθαρση βρε αδελφέ, δε λέει.

#14 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 28 July 2008 - 22:22

Το ξεκίνησα νομίζοντας οτι είναι shoujo και επειδή είδα τη φωνή του Mamoru, αλλά δε μου άρεσε καθόλου και το παράτησα. Ανύπαρκτη πλοκή, αντιπαθητικοί χαρακτήρες που πιο ρηχοί δε γίνονται και γενικά μόνο μια "κωλοβυζόπιτα" που λέμε.

Για όποιον θέλει απλώς να δεί κορίτσια (ακόμα και δημοτικού (:oo:)) να συμπεριφέρονται εντελώς σα sluts, καλό είναι.:uhh:

Θα το συγχωρούσα αν είχε πλάκα και με έκανε να γελάσω, αλλά ούτε αυτό κατάφερε..