Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Grand Theft Auto (I,II,II,Vice City,San Andreas,ktl)

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#46 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 12:32

Ξερει κανεις ποσο χρονων ειναι ο Nikko Belic;

#47 Mima

Mima

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 13:09

Έχω το Grand Theft Auto IV για PS3 αλλά ρε παιδιά δεν μου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ξεκίνησα GTA και το μετάνιωσα.
Ψάχνω να το ανταλλάξω με Call of Duty 4.

#48 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 14:42

απο τα ποιο επιτυχιμενα παιχνιδια.σου δινει την δυνατοτιτα να γινεισ πραγματικοσ εγκηματιασ λολ,εμενα μου αρεσει το σιμειο που πατασ περαστικουσ με το αμαξι λολ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#49 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 20:49

To San Andreas ειναι απο τα καλυτερα(αν οχι το καλυτερο) παιχνιδια που εχω παιξει. Και οσο και να παιζω δεν το βαριεμαι.
Συστημα νεας γενιας δεν εχω για να παιξω το ΙV, αλλα πιστευω πως εινια και αυτο πολυ καλο

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#50 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 21:37

Το San Andreas απλά κορυφή.Χαλαρά μέσα στο top 3 μου.

Το IV το επαιξα λίγο και έιναι αρκετά καλό,αλλά όταν υπάρχει ένα San Andreas μοιάζει πολύ περιορισμένο.

#51 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 22:09

Το San Andreas απλά κορυφή.Χαλαρά μέσα στο top 3 μου.

Το IV το επαιξα λίγο και έιναι αρκετά καλό,αλλά όταν υπάρχει ένα San Andreas μοιάζει πολύ περιορισμένο.

Ακριβως.Αν εχεις παιξει το San Andreas δεν χρειαζεται να παιξεις το 4,πεταμενα λεφτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2008 - 23:29

Χμ, εγώ απο την άλλη πρέπει να είμαι στους ξενέρωτους που χαλάστηκαν με τα 3D και γούσταραν τη σειρά μέχρι το GTAII. Ειδικά τα Vice City - San Andreas δε κατάλαβα ποτέ γιατί τα λατρέψε τόσος κόσμος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:12

Χμ, εγώ απο την άλλη πρέπει να είμαι στους ξενέρωτους που χαλάστηκαν με τα 3D και γούσταραν τη σειρά μέχρι το GTAII. Ειδικά τα Vice City - San Andreas δε κατάλαβα ποτέ γιατί τα λατρέψε τόσος κόσμος.

True. Τα 2D GTA τα λάτρεψα για το old-skool feel τους. Τα 3D GTA ποτέ δεν με συγκίνησαν. Τερματισμός και σβήσιμο παιχνιδιού αμέσως μετά.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#54 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:46

Οντως κι εμενα. Ειδικα το gta iv δεν με ικανοποιησε λογω υποθεσης....

#55 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 12:44

εμαθα οτι σε λιγο καιρο βγαινει το IV για pc...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#56 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 21:29

λοιπον εχω παιξει ολα τα GTA εκτος απο το GTA 2: london 1982 η οπως λεγοταν, κολησα απο οταν ημουν πιτσιρικας και περιμενα υπομονετικα χρονια να βγει το 2, κτλπ.

Αυτο το καιρο παιζω το IV στο pc, (το επαιξα λιγο και στο ps3 στον sefiroth) και αντιθετως απο κατι comments που βλεπω εδω μεσα εγω το εχω ευχαριστηθει πολυ. Εχουν βελτιωσει πολυ τα παντα σε σχεση με το vice city + san adreas καθως και υπαρχουν μερικες αρκετα δυσκολες αποστολες ( σε αντιθεση με το vice που σχεδον solo το εβγαλα).

Μεγαλο plus το να το παιζεις στο pc, για καλο control των αυτοκινητων και για το shooting που σε κονσολα ειναι απλως αθλιο, auto targets και μλκιες + 152 χρονια να γυρισεις το target.

Τωρα οταν ειχε πρωτο βγει το 3 ειχα ξενερωσει αρκετα γτ ειχα συνηθισει στο 2D sky view του 1+2 ( σε σημειο που επαιζα ενα καιρο με τη καμερα να κοιταει απο πανω ).

Also dl this trailer για ενα patch? expansion? stand alone δεν εχω ιδεα τι ειναι, για το GTA IV.

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned Trailer 2

Spoiler: Gta IV mission's

#57 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 21:35

εχω παιξει ολα τα gta. ειδικα το vice city εχω βαρεθει να το τερματιζω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#58 Kapetanios

Kapetanios

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 21:04

Paidia opios thelei na paiksei Sanandreas Multiplayer episkefthite to site SA-MP San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA) kai kade download ena patsaki pu thelei afu fusika prepei na exete idi to San Andreas..ama thelete na arxisete enan wreo Roleplay server (afu fusika einai aparetita ta aglika) kade me add sto msn k.kostantinos1995@windowslive.com
Euxaristw

#59 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:41

btw atm κατεβαζω το GTA 2, απο την rockstar δωρεαν και φτιαγμενο για τα νεα pc (οχι remaster απλως συμβατοτητα) ! ;)

In Rockstar we Trust, Yarr a Pirate to be , i want to be, to cruise around and drink some tea. Well not tea but what the hell we run out of rum, life is hard, the earth is round, long live GTA. Yarr

#60 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 21:16

Πολυ καμενα games (με την καλη ενοια) μπροω να καθομαι να παιζω ωρες.....
Δημοσιευμένη  εικόνα