Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- - - - -

Grand Theft Auto (I,II,II,Vice City,San Andreas,ktl)

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#16 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2007 - 18:23

εμαθα απο ti gamespot οτι το καινουριο δε θα εχει αεροπλανα.Ελεος@!!!!

#17 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2007 - 01:23

Το τρεϊλερ του 4 http://www.youtube.com/watch?v=HlF6fbIFiCM&mode=related&search= Μερικα σημεια της πολης που διχνει το τρεϊλερ τα θυμαμε απο το Spiderman στο PS2...LOL
Αμα δεν εχει αεροπλανα,ελικοπτερα και τετοια εχει ήδη ενα "-" το παιχνιδι >_> αλλα όπως και να 'χει θα ειναι καλο ^^

#18 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2007 - 13:48

Εμένα δε με ξετρέλαιναν και τα αεροπλάνα, οπότε np^^

Ξέρει κανείς σε ποιες πλατφόρμες εκτός PS3 θα κυκλοφορήσει?
1

#19 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 11:12

Καλα τα 3, Vice City, San Andreas etc αλλα σαν το 1 και το 2 δεν ηταν....
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#20 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:56

OYYYYY,Μy Favorite Franchise EVEEEEER!!!

Λοιπον,Εχω Τερματισει Vice City(Χωρις Κωδικους)San Andreas(Με Κωδικους)και Το Liberty City Stories!

To IV Eιναι Θεικο,Το Καλυτερο Της Σειρας Πιστευω,Και Αμα Δεν Με Πιστευετε,
Περαστε Και Α'πτο Gametrailers.com Και Δειτε Ποσο Γ@μ@ει Εκει!

Berserk___Gatsu.jpg

#21 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:19

Τι κωδικούς ρε :P

Εντάξει ως το Vice City ήταν καλά. To San Andreas όμως χώνει πολύ άσχημα. Το τερμάτισα για 2η φορά πρόσφατα. Υπέρμετρα διασκεδαστικό.

#22 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:22

Και Που Να Δεις το ΙV,Πραγματικα Τρελαθηκα Με Αυτα που Ειδα Απ'το Gametrailers,
Μονο Ο Χαρακτηρας δεν Μου Πολυαρεσει,Αλλα Και Παλι Θα Σπαει ΑΓΡΙΑ!!

Berserk___Gatsu.jpg

#23 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:35

Και να το δω δε θα το παίξω ποτέ οπότε τζάμπα κόπος.

#24 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:35

Το GTA IV ειναι το καλυτερο της σειρας , και ενα αριστουργημα απο ολες τις αποψεις. Storyline, gameplay, γραφικα, ηχος, multiplayer ολα αγκιζουν την τελειοτητα. Ιnstant classic :respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 20:06

Έχω τερματίσει το San Andreas 2-3 φορές (και, κλασικά, σκέφτομαι να το ξανακάνω Install...), χωρίς κωδικούς εννοείται. Το IV το περιμένω σαν τρελός για PC, θα κάνω ό,τι αναβάθμιση χρειαστεί για πάρτη του. Στο μόνο που ζηλεύω τους PS3 owners είναι αυτό, αν και ποτέ δε μου άρεζε ο χειρισμός στο Playstation όσον αφορά το GTA. Το San Andreas το πήρα για PS2, αλλά ποτέ δεν το προχώρησα. Αντιθέτως, στο PC το έλιωσα. :wooi2:

Καμιά ανακοίνωση για την PC version υπάρχει; :wis:
1

#26 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 20:37

Δυστηχως οχι. Παντως το gta 4 ηταν απο τους κυριους λογους που πηρα 360. Επισης εκτος απο το single player που εχει τρομερο replayability οπως καθε gta και το multiplayer του ειναι εθιστικοτατο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 20:41

Έχω τερματίσει το San Andreas 2-3 φορές (και, κλασικά, σκέφτομαι να το ξανακάνω Install...), χωρίς κωδικούς εννοείται. Το IV το περιμένω σαν τρελός για PC, θα κάνω ό,τι αναβάθμιση χρειαστεί για πάρτη του. Στο μόνο που ζηλεύω τους PS3 owners είναι αυτό, αν και ποτέ δε μου άρεζε ο χειρισμός στο Playstation όσον αφορά το GTA. Το San Andreas το πήρα για PS2, αλλά ποτέ δεν το προχώρησα. Αντιθέτως, στο PC το έλιωσα. :wooi2:

Καμιά ανακοίνωση για την PC version υπάρχει; :wis:

Τιποτα ακομα για PC. Ακομα δουλεύουν πανω στο παιχνιδι βασικά. Σήμερα ειναι διαθεσιμο και το 2ο patch για τις εκδόσεις 360 και PS3 οπου διορθώνει καποια bugs (που εγω προσωπικά δεν ειχα συναντήσει μεχρι τωρα :drink:). Αν κ επικεντρώνονται κυρίως σε διορθώσεις του Online κομματιού του παιχνιδιού... Λογικα θα αργήσει μιας και θελουν να πετύχουν περισσότερες πωλήσεις,ενω στο pc ειναι πιο εύκολο να κατεβάσει κανεις το παιχνίδι... Βασικά παντα αυτην τη στρατηγική ακολουθούσαν,αν προσέξεις περίπου η έκδοση για pc βγαίνει μετά απο 1 χρονο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#28 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 21:26

Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί, μακάρι να βγει σε ένα χρόνο από τώρα. [για μένα :hahaha:]

Πάντως θα ψάξω να κατεβάσω και το Vice City, να θυμηθώ λίγο τα παλιά. :wis:
1

#29 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 21:30

Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν σήμερα.. και μάλιστα πριν μπω στο thread. Σύμπτωση;

Δε νομίζω.

#30 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 12:51

Η καλυτερη φαση ειναι οτι εχει μερικους ελληνες ταξιτζιδες(!!!!!!) οπου οταν τους τρακερνεις σε φωναζουν με το κλασσικο
Spoiler:
:uhh:
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE