Μ΄ αυτό το post θα ήθελα να κάνω μία πρόταση. Έχω γράψει ένα μυθιστόρημα φαντασίας το οποίο δημοσιεύεται στο blog μου (ένα κεφάλαιο ανά εβδομάδα). Θα μου άρεσε πολύ να μπορούσα να το εικονογραφήσω κιόλας στο στιλ anime, αλλά όταν προσπάθησα το αποτέλεσμα ήταν μάλλον. . . λυπητερό. << Σκέφτηκα λοιπόν ν΄ απευθυνθώ σε κάποιους που γνωρίζουν το "άθλημα" καλύτερα από ΄μένα.
Οπότε, αν κάποιος/α βαριέται πάρα πολύ και δεν έχει απολύτως τίποτ΄ άλλο να κάνει

Θα αναρτηθούν όλα τα σχέδια χωρίς καμία απολύτως επιλογή.
Σημειώνω εδώ ότι δεν πρόκειται για επαγγελματική πρόταση, απλώς για μια ιδέα συνδυασμού δύο διαφορετικών χόμπι πάνω στο ίδιο θέμα.
Παρακάτω παραθέτω το url κι ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα.
Ευχαριστώ τους administrators του forum για τη φιλοξενία αυτού του post.
"IΡΙΣ"
"Αντί γι΄απάντηση, η μάντισσα γέλασε μ΄ένα δυνατό κελαρυστό γέλιο.
˝Χα, χα, χα, χα! Ώστε λοιπόν τώρα κερδίσαμε την προσοχή σου, έτσι; Αυτό δεν είναι, μικρή μου, που καίει την καρδούλα σου; Ένα ζευγάρι όμορφα γκριζογάλανα μάτια!˝
Σα να ξυπνούσε ξαφνικά από ύπνωση, η Λίλλυ τράβηξε αμέσως το ασημί της πορτοφολάκι από τη ζώνη της. Γονάτισε μπροστά στην παράξενη γυναίκα, το άνοιξε και το άδειασε όλο μονομιάς. Δεκαπέντε χρυσά νομίσματα κύλησαν στο χώμα.
˝Να!˝ έκανε με φωνή που έτρεμε, νιώθοντας κιόλας τα μάτια της να υγραίνονται. ˝Να, πάρ’τα όλα, όλα όσα έχω πάνω μου! Κι έχω κι άλλα στο παλάτι, θα σου φέρω, θα σου δώσω όσα μου ζητήσεις! Μόνο πες μου, πού είναι; Τί ξέρεις για ΄κείνον, πού μπορώ να τον βρω; Πού βρίσκεται. . .;˝"
Ο Σον και η Λίλλυ είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά. Ύστερα εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος. Εκείνη θα ξεκινήσει να τον βρει δίχως να ξέρει τίποτ΄ άλλο εκτός από το μικρό του όνομα. Και θα οδηγηθεί στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής της.