Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Ποιο μελος του πληρωματος θεωρειτε οτι ειναι το πιο δυνατο?


  • Please log in to reply
271 replies to this topic

#271 instanime

instanime

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 24 March 2014 - 23:18

για όλους όσους λένε πως ο zoro είναι δυνατότερος του luffy μετά το timeskip:
1) θεωρώ πως όπως σε όλα τα shonen anime/manga ο πρωταγωνιστής είναι το δυνατότερο μέλος της ομάδας του.
2) ο oda έχει πει πως ο luffy είναι δυνατοτερος

3) δε χρειαζεται 3. ο oda είπε πως ο luffy είναι ο δυνατοτερος

Ο oda έχει δομήσει πολύ ωραία το πλήρωμα. Κάθε χαρακτήρας έχει ιδιαιτερότητες που τον κάνουν ξεχωριστό και απαραίτητο. και καθώς δε θα γίνει ποτέ μάχη μεταξύ των μελών του πληρώματος, η δύναμη μετριέται με την ικανότητα του μέλους να νικήσει έναν οποιονδήποτε αντίπαλο με ιδιαίτερες δυνάμεις και αδυναμίες. Μέχρι στιγμής ο oda δεν έχει δημιουργήσει μάχες (απ' όσο θυμάμαι) στις οποίες κάποιο μέλος να πολεμάει και νικάει αντίπαλο τον οποίο άλλο μέλος θα ήταν καταλληλότερο να πολεμήσει.



#272 xReverend

xReverend

    Starting...

  • Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 25 March 2014 - 03:03

1o πράγμα που θέλω να πώ είναι το οτι είμαι sanji φανμποι και όχι brook φανμποι

 

1 Brook (ω ναι)

2 Luffy
3 Zoro
4 Sanji
5 Robin
6 Franky
7 Chopper
8 Usopp
9 Nami

γιατί τον brook θα μου πείτε? πιστεύω οτι αν και δεν μπορει να κινηθεί με υπερταχύτητα (luffy gear second) ούτε να κόψει ενα πλοίο στην μέση (zoro) αλλα ούτε και να γεμίσει μπούκοβο τα πόδια του τόσο πολυ που θα πάρουν φωτιά (sanji diable jambe)  αλλα εκεί που πατάω είναι το οτι πιστεύω οτι είναι αθάνατος, γιατί είχε πεί οτι αυτο που τον κρατάει στην ζωη δεν είναι τα όργανα η το σώμα του, αλλα η ψυχή του. βεβαια, μετά είπε οτι as long as my bones are intact you can't cut me to the bone) οτι και καλά τα κοκκαλα του πρέπει να είναι κομπλέ για να αναγενηθεί, αλλα εγώ το θεωρω άλλο ενα απαίσιο λογοπαίγνιο, σαν τα χιλιάδες που εχει κάνει ο brook.