Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Top 5 Characters In The World Of One Piece!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
139 replies to this topic

#61 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 20:07

Crew

1. Ussop ( απλα ειναι τρομερα αστειος, και παρολο που φοβαται παντα τα καταφερνει και εχει φανει παρα πολυ χρησιμος , επισης εχω μια αδυναμια στα Sniper ) και μαρεσει η μασκα του σαν Songeking.

2. Roronoa Zoro ( δεν παιζεται, παρα πολυ δυνατος, φοβερο στυλακι, και επισης FFS 9 SWORD STYLE!!! )

3.Chopper ( ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ )

4. Monkey D. Luffy ( τα πολλα λογια ειναι φτωχια )

5.Franky ( SUPPPERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!! )

World

1
.Rob Lucci ( ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , τελιο στυλ, υπεροχη εμφανιση...πολυ badass....και θεικο μουσακι )

2.God Enel ( τρομερα Imba ο ανθρωπος )

3.Blackbeard ( Omg, παρολο που παιζει να ειναι ο πιο δυνατος κακος τον βαζω στη 3η θεση γιατι ετσι :P )

4.Crocodile ( Ρε πουρο και γαντζο εχει ο ανθρωπος, τι αλλο να ζητησει κανεις? )

5.Smoker ( ΠΟΥΡΟ , ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΡΑ , badass στυλακι και πολυ καπνοςςς!!! ;) )

Tiger-stock-blog-header.jpg

#62 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 18:06

1.Roronoa Zoro Posted Image
2.Monkey D. Luffy Posted Image
3.Potrgas D. Ace Posted Image
4.Monkey D. Dragon Posted Image
5.Trafalgar Law Posted Image

Και ο Sanji και ο Smoker μου αρεσουν αλλα ο ενας ειναι καπως pervert και ο αλλος ειναι Marine και εγω ειμαι a pirate supporter :kawaii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#63 lynxgr

lynxgr

Nami-san!!!Robin-chwan!!!

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 22:20

επειδη ανεφερθηκες γενικα για τον κοσμο του οne piece δεν θα ανεφερθω μονο στο πληρωμα

5) Boa Hancock ( ας μην ξεχναμε οτι εχει και ελεγχει το χακι King's Disposition !! και μια πολυ δυνατη abilitie )

4) Sanji-kunn ( η βασικη του ιδιοτητα ειναι σεφ και επειδη ειναι τρομερος σεφ πιστευς οτι αμα γινει ξανα καμια μαχη οπου θα χρησημοποιησει μαχερια δεν θα μεινει τιποτα ορθιο . φυσικα και οι κλωστιες του ...)

3)Monkey D.Luffy ( το πνευμα του τρομερο , οι δυνατοτητες του τρομερες και εχει κερδισει αντιπαλους που εχουν Logia-type φρουτα ... αυτο ειναι δυσκολο :) )

2)ShanksLeRoux ( τι να πεις για τον shanks? μονο π τα εβαλε με τον whitebeard φτανει ... )

1) Monkey D.Dragon ( most wanted man in the world ... απλα ... )

i'll just have to kick ur ass, RIGHT? :deadga6:

SUQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
"luffy ur eyes are weird "

Bakaburgggggggggggggggg:P

#64 Asura90

Asura90

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 20:32

5)Shanks (τελειος χαρακτηρας, ανυπομονω να ξαναβρεθει με τον Luffy)
4)Whitebeard (ο πιο δυνατος ανθρωπος του κοσμου)
3)Ace (αδερφος του Luffy+λυπαμαι που τον πιασαν οι Marines)
2)Usopp (ειναι πολυ αστειος)
1)Luffy (απλα ο καλυτερος)

#65 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.004 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2010 - 13:08

1.Whitebeard (δν εχω λογια... "Here Comes The 'King' " )
2.Sanjy (nami swan -robin swan ... lol...και φοβεροσ μαγειρασ)
3.Rayleigh (το στυλ του Dark King...ολα τα λεφτα)
4.Nico Robin (ωραια-σοβαρη-μετρημενη)
5.Kuma ("αν ηταν να ταξιδεψεισ,,που θα ηθελεσ να πασ?" ...ανατριχιαζω οποτε τον ακουω να το λεει)
:tensai:

#66 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2010 - 13:53

1) Sanji
2) Blackbeard
3) Kizaru
4) Roronoa Zoro
5)Usopp

2bbd14fc.jpg

#67 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2010 - 16:57

1)Tony Tony Chopper(γιατι ειναι ο πιο kawai,μικρος,αφελης και περιεργως ανθρωπινος χαρακτηρας του OP)
2)Captain Kuro(γιατι ειναι ο πρωτος χαρακτηρας π μ εκανε να ταυτιστω μαζι του απο την εποχη που εδειχνε το "Ντρεικ" στο Alter)
3)Smoker(γιατι ειναι σταρχιδιστης και μαμαω ασχετα αν ο Luffy του εχει προκαλεσει ψυχολογικα!)
4)Robin(δεν χωραει περαιτερω αναλυση)
5)Usopp(γιατι ειναι υπευθυνος για το 60% του γελιου σ ολη τη σειρα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2010 - 10:42

αναθεωρω λιγο....
αυτην την φορα θα βαλω μονο εναν απο το πληρωμα,οχι γτ δν μαρεσουν οι αλλοι τοσο,αλλα αν βαλω κι αλλους,οι τοπ 5 μου απο ολο το OP θα ειναι ολοι απο το πληρωμα

1)σανζι
2)ενελ
3)μαγκελλαν
4)κροκο
5)kuro,kidd,boa

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 MakeNoMistake

MakeNoMistake

The Next Pirate King

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2010 - 14:11

Η ανανεωμενη λιστα μου εχει ως εξης :

1. Shanks : Χαρακτηρας που τα εχει ολα, ειλικρινα.... Απο τους πιο δυνατους στον κοσμο του one piece, ειναι αστειος, εξυπνος, και ο λογος που ο Luffy εγινε πειρατης.... φτανουν αυτα.....

2. Monkey D. Luffy : Ο πρωταγωνιστης παντα μου αρεσει ειναι η αληθεια:tensai:, ειναι ΤΡΕΛΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΑΜΑΤΟΣ.... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!!

3. Portgas D. Ace : Μονο και μονο η σκηνη που καταστρεφει 3 πλοια μονος του 8εαματικα και εξωφρενικα, εχει κανει πολλους φαν του One Piece οπαδους του.... Συν το φρουτο του που ειναι απο τα πιο χαρακτηριστικα.......

4. Eneru : Απιστευτος χαρακτηρας, εχει το αγαπημενο μου φρουτο, κακος οσο δεν παει αλλο, στα @@@ του ολα..... ΘΕΟΣ (σχεδον κυριολεκτικα)

5. Roronoa Zoro : Καταρχας εγω τρια σπαθια πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου..... δεν μασαει τιποτα, αντεχει τα παντα, κτλ κτλ......

and further more........

6. Rob Lucci
7. Eustass Kid
8. Sanji
9. Marco
10. Killer

Και κατι μου λεει οτι σε λιγο καποιος θα εισβαλει στο τοπ 5 μου..... (Monkey D. Dragon:nod2:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 avalon

avalon

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 13:38

1. whitebeard (strongest man in the world με γαματο χαρακτηρα και απειρη δυναμη σεισμοι+χακι)
2. lucci (απο την πρωτη του εμφανιση που ηταν στο ναυπηγειο μου αρεσε παρα πολυ.
τον λατρεψα οταν τον εριξε ο paulie κατω στο water 7)
3. jimbei(master του fishman karate +
Spoiler: manga
τι αλλο θελετε)
4. shanks (imba haki)
5. marco (imba devils fruit + πολυ κουλ τυπος)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 20 Φεβρουάριος 2010 - 16:02
spoiler tag added

#71 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 19:09

1) Marco (Έχει το αγαπημένο μου φρούτο και έχει και στυλ)
2) Shanks (Περπατάει και μετράμε πτώματα)
3) Bartholomew Kuma (Υπερ-φρούτο,υπερ-δυνάμεις, υπερ-τούμπανο)
4) Dragon (Γιατί είναι Most-Wanted....)
5) Eustass Kid (Στυλ,Στυλ,Στυλ,Στυλ.)
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#72 avalon

avalon

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 22:11

6. Rayleigh (Πολύ κούλ τυπάς και πρέπει να έχει χάκι που μαζι με το Μάν-τρα είναι οι αγαπημένες μου ιδιότητες :) )
7. Monkey D. Garp (πάρα πολύ δυνατός πάρα πολύ γρήγορος πάρα πολύ ανθεκτικός + Χάκι + το ξέγνοιαστο στύλ)
8. Monkey D. Luffy (το ξέγνοιαστο στυλ θεϊκό)
9. Enel (MANTRA Rulez! Πολύ δυνατή ικανότητα του διαβόλου, πολύ δυνατός, και η ικανότητα να βλέπει τη σκέψη των αντιπάλων του σε τεράστιες αποστάσεις)
10. Kizaru/Aokiji (και οι 2 ναύαρχοι πολύ κούλ δεν ξέρω ποίος μαρέσει ποιό πολύ)

#73 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 12:03

1.Ace
2.Luffy
3.Sanji
4.Zoro
5.Shanks
Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 01:51

Φθινουσα

1. Luffy. Χαζος και σοβαρος, αστειος και μετρημενος. Zoropp ενα πραμα. Η ψυχη του OP.
2. Zoro. Μοιαζει τελειοτερος αν μιλαμε για potential, εχει δειξει οτι εχει πολλα κιλα @@ και εχει πει ατακα ευστοχη περι θεοτητας.
3. Ace. Εχω δει λιγα αλλα πιστευω μπορει να μπει στο 1. I feel it. Εχει πολλα και σαν χαρακτηρας μ' αρεσει πολυ.
4. Shanks. Παρομοιως με τον Ace. Θελω να δω / μαθω πολλα. Εχει δωσει εικονα μεγαλου αντρα.
5. Hancock. Αγαπω. Το ειδυλιο με τον Luffy με 'βαλε στο παραθυμακι τους. Τα ρεστα μου στην κυρια.

#75 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 06:32

1 zoro
2 luffy
3 robin
4 nami
5 croco

,,,6 hancock δεν αντεχα να την αφησω εξω