RiDeLub εγω γιατι πιστευω(τελικα)οτι θα κρατησουν λιγο τα filler?
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Εγώ πιστεύω κρίνοντας με τη λογική μου.
Διαλέξτε:
1)Τα filler συνεχίζουν και δεύτερη season και γύρω στον Ιανουάριο θα επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό.
2)Τα filler θα τελειώσουν σε αυτή την season, θα συνεχίσει HM και μετά θα παίξουν πάλι filler (γύρω στον Ιανουάριο), μέχρι να πάρει κεφάλι το τωρινό manga story.
3) Να τελειώσουν γρήγορα τα filler, να συνεχίσει HM και μετά να μπει και στο τωρινό manga story (έως ότου το κόψουν στην μέση και αυτό). Αυτό φυσικά θα οδηγήσει οπωσδήποτε σε καταστροφή του anime.
Μόνο τα δυο πρώτα είναι εφικτά.
Το να τελειώσει πριν τον Αύγουστο -Σεπτέμβρη το τωρινό arc ξεχάστε το (εκτός αν τα ratings των filler είναι πολύύύύ τραγικά)
Παλιότερα πίστευα πως μόνο το 1ο είναι εφικτό,όμως αφού ούτως η άλλως τα filler έχουν ασυνέχεια με το story, όλα είναι πιθανά.
Ένα φυσιολογικό μακράς διαρκείας anime θέλει τουλάχιστον ένα χρόνο προβάδισμα στο manga του. Αν δεν γίνει αυτό τότε το anime θα γεμίσει σαβούρα ως προς το story του.
Όταν ξεκίνησε το HM δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το έκοβαν στην μέση.
Το anime όπως έχω ξαναπεί είναι καμένο χαρτί. Τα έχουν κάνει αχταρμά και σίγουρα αν δεν υπήρχε το fan dome θα είχε πάει για drop λόγω αδυναμίας να αντεπεξέλθει στο manga story
Τα filler αποτελούν ημίμετρα καθώς ότι και να γίνει το anime πάντα θα φτάνει μια ανάσα από το manga. Να παρακαλάτε να πάρει ένα χρόνο κεφάλι γιατί αλλιώς θα βλέπουμε περί τα 15-20 fillers τον χρόνο (δηλαδή κοντά στα μισά eps τον χρόνο).
Συγνώμη για το μέγεθος όμως θεωρώ την άποψή μου και λογική και σωστή (στο μεγαλύτερο μέρος της).