Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#106 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 17:08

Nαι υπαρχουν........ Απο το 61 και επειτα ειναι fillers......Αλλα αυτην την φορα τα εχουν φτιαξει πολυ περιεργα και η πλοκη μπλεκεται πολυ με αυτην του Manga..... Δεν ειναι δλδ το κλασσικο filler οπου ειναι τελειως αποκομμενο απο την πλοκη του Manga....Εδω εχει πολυ στενη σχεση με πραγματα τα οποια εχουν αναφερθει πριν και σε καποια σημεια σου πετανε και πραγματα τα οποια συμβαινουν στο manga.

#107 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 17:34

Χαχαχα πολυ καλοζωγραφισμενη εικονα πιου-πιου,,,,,,,,,, Να σου πω ετσι θα εξηγουταν και το γεγονος οτι ο Naruto εχει παθει ψυχωση με τον Sasuke τον κυνηγαει παντου Και δεν τον αφηνει στην ησυχια του.....:hahaha:
Τωρα περα απο την πλακα....Θα συμφωνησω οτι στο fan fiction δεν μπορουν να μπουν ορια... Παντα θα ζωγραφιζει ο καθενας αυτο που φανταζεται και καποιες φορες τα αποτελεσματα αυτης της φαντασιας δεν βρισκουν τους παντες συμφωνους.... Καλο ειναι ομως να μην τσαντιζομαστε ne??????

Aυτο με τους seyiuu δεν το ειχα προσεξει και παρακολουθω naruto και Bleach φανατικα..... Αυτος ειναι ο λογος δλδ που συγχεουν συνεχως τους χαρακτηρες του Ishida Και του Sasuke??? Γιατι οταν το ακουγα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση......

φυσικά και δεν με ενοχλούν καθόλου οι εικόνες που ζωγραφίζουν! αυτό που με ενοχλεί είναι όταν τα topics γεμίζουν με spam του τύπου εάν ο naruto γουστάρει τον sasuke η όχι...
offtopic: δεν είναι πολύ γλυκό το νέο μου avatar? xD:kawaii:

#108 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 17:36

ααα εγω δεν ανεφερα αυτη τη φωτο για να σπαμμαρω... διαβασε τα προηγουμενα ποστς και θα καταλαβεις που κολλαει

και ναι ειναι πολυ Kawaii το ava σου!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#109 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:05

Να κάνω μια γενική ερώτηση? Παρακολουθεί κανείς σας ακόμα το anime του Naruto?(το Shippuden εννοώ). Έχω λόγο που ρωτάω, όταν απαντήσετε, θα σας εξηγήσω...

#110 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:07

*γκουχ*γκουχ

Βασικα ολοι τους!!!!

εκτος απο μενα φυσικα που ειμαι στο 40 ακομα!!

Ναι Iri 20+20!!

Berserk___Gatsu.jpg

#111 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:15

Ωραία... Δεν σας ενοχλεί το γεγονός πως έχει γίνει χάλια? Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πάνω απο 20-30 επεισόδια. Το animation έχει χαλάσει τρομερά, τραβάνε τις μάχες πιο πολύ κι απο dragonball, το σχέδιο έχει χαλάσει κι αυτό... Εγώ πραγματικά τα παράτησα, για να μην βλέπω ένα anime που λάτρευα, να πέφτει τόσο χαμηλά. Και έμαθα πως τώρα, μπήκαν και filler eps. Έλεος... Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που έμεινα στο manga...

#112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 02:35

Κοιτα ειναι αληθεια οτι κατα την διαρκεια των fillers η ποιοτητα μπορει να μην ειναι τοσο καλη οσο στα κανονικα επεισοδια. Και εγω μετα απο καποιο σημειο εκανα Pause Και θα ξεκινησω μετα το τελος τους για να τα δω ολα μαζι. Αξιζει ομως να σημειωθει οτι σε αντιθεση με fillers απο αλλα anime Και απο το παρελθον οσα παρακολουθησα (τα 2 πρωτα δλδ) ηταν αξιοπρεπη. Ευελπιστω οτι απο το επομενο arc και επειτα θα παρακολουθησουμε το παλιο καλο narutoπου ολοι αγαπησαμε

#113 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 08:04

Ωραία... Δεν σας ενοχλεί το γεγονός πως έχει γίνει χάλια? Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πάνω απο 20-30 επεισόδια. Το animation έχει χαλάσει τρομερά, τραβάνε τις μάχες πιο πολύ κι απο dragonball, το σχέδιο έχει χαλάσει κι αυτό... Εγώ πραγματικά τα παράτησα, για να μην βλέπω ένα anime που λάτρευα, να πέφτει τόσο χαμηλά. Και έμαθα πως τώρα, μπήκαν και filler eps. Έλεος... Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που έμεινα στο manga...

δηλαδη σ'αρεσει περρισσοτερο το naruto απο το naruto shppuuden.Αμα δεις το τελευταιο επεισοδιο ανεξαρτητα που ειναι filler θα σου αρεσει επειδη και το animation ειναι πολυ βελτιωμενο αλλα και οι μαχες δεν κρατανε πολυ

#114 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 11:23

Το θέμα δεν είναι το ένα επεισόδιο. Και εγώ όταν έβλεπα naruto το πρώτο season ήταν πραγματικά κορυφαίο. Μετά το χαλάσανε λίγο εως αρκετά σε μερικά επεισόδια. Πάντως τα επεισόδια που ακολουθούν μετά τα fillers είναι φοβερά και άμα τα προσέξουν θα ξαναγυρίσουμε στις καλές εποχές..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 21:39

Ρε θελουν να μας που οτι τωρα ειναι πραγματικοι ninja και δεν παιζουν τοοοσο ξηλο αλλα πολεμουν στρατιγικα....

Αλλα ρε γμτ Naruto βλεπουμε οχι αγωνα σκακι βαλε ξηλουκι να γουσταρουμε:(

tsintori οσο για το τελευτεο το ελπιζω... (ντεμεκ και καλα δεν γνωριζουμε:P)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#116 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 11:31

Nerethil> Join the club: "We are not watching fillers" ! :congrats:

#117 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 12:56

Nerethil> Join the club: "We are not watching fillers" ! :congrats:

But some of us that do watch fillers really want to suicide with the crap we are watching:despair:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#118 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 16:08

εγω εφιαλτη εγω δεν τα βρηκα τοσο ασχημα τα φιλλερς με τον σορα..
δεν ξερω γιατι τα κατακρινετε ετσι καποιοι. στο κατω κατω αν ηταν στα μανγκα δε θα λεγατε τιποτα και ολως τυχαιως δεν θα σας φαινοταν κατωτερη η ποιοτητα τους.

το προβλημα σας ειναι οτι καθυστερει την εξελιξη της ιστοριας και για αυτο τα μεγαλωνετε ολα και υπερβαλλετε λεγοντας ααα χαλια ποιοτητα χαααλια σκηνοθεσια ξενερωτοι κλπ...
υπομονη ρε παιδια. ολα θα γινουν. ολα τα ανιμε ειχαν φιλλερς καποτε και τυχαινει το ναρουτο να εχει απο τα καλυτερα. bear with it and move on, patience is a verture.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#119 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 20:27

Βασικά αυτό είναι το σπαστικό ότι κόβει μες στο άκυρο. Πρέπει να ήταν για να δείξουν λίγο το elements ή να τελείωνε το budget ή όπως είχε υποθεί λόγο των διακοπών επειδή δεν υπάρχει πολύ τηλεθέαση. Πάντως εγώ θέλω να δω τις παλιές καλές μέρες που έβλεπα τα επεισόδια και πορονώμουνα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 05:49

Αγαπητοι shinobi,ας σας παραθεσω κι εγω τις αποψεις μου της σειρας,στην οποια εφτασα στο επεισοδιο 39!!

Spoiler: μέχρι επεισόδιο 39/ chapter 69

Τεσπα,αυτα,περισσοτερα οταν δω και την 3η εξεταση...

Sry για την συλlογη απο εικονες,απλως δεν ειχα ιντερνετ για μια περιοδο και αποφασισα να τις βαλω oλες μαζι...εννοειται οτι σε καινουρια ποστ θα βαζω πιο λιγες....:P

Αντε και στα επομενα επεισοδια!!:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Μάρτιος 2009 - 23:16
spoiler tags inserted