Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto - Γενική συζήτηση
Posted 29 July 2008 - 17:08
Posted 29 July 2008 - 17:34
φυσικά και δεν με ενοχλούν καθόλου οι εικόνες που ζωγραφίζουν! αυτό που με ενοχλεί είναι όταν τα topics γεμίζουν με spam του τύπου εάν ο naruto γουστάρει τον sasuke η όχι...Χαχαχα πολυ καλοζωγραφισμενη εικονα πιου-πιου,,,,,,,,,, Να σου πω ετσι θα εξηγουταν και το γεγονος οτι ο Naruto εχει παθει ψυχωση με τον Sasuke τον κυνηγαει παντου Και δεν τον αφηνει στην ησυχια του.....
Τωρα περα απο την πλακα....Θα συμφωνησω οτι στο fan fiction δεν μπορουν να μπουν ορια... Παντα θα ζωγραφιζει ο καθενας αυτο που φανταζεται και καποιες φορες τα αποτελεσματα αυτης της φαντασιας δεν βρισκουν τους παντες συμφωνους.... Καλο ειναι ομως να μην τσαντιζομαστε ne??????
Aυτο με τους seyiuu δεν το ειχα προσεξει και παρακολουθω naruto και Bleach φανατικα..... Αυτος ειναι ο λογος δλδ που συγχεουν συνεχως τους χαρακτηρες του Ishida Και του Sasuke??? Γιατι οταν το ακουγα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση......
offtopic: δεν είναι πολύ γλυκό το νέο μου avatar? xD:kawaii:
Posted 29 July 2008 - 17:36
και ναι ειναι πολυ Kawaii το ava σου!
Posted 30 July 2008 - 02:05
Posted 30 July 2008 - 02:07
Βασικα ολοι τους!!!!
εκτος απο μενα φυσικα που ειμαι στο 40 ακομα!!
Ναι Iri 20+20!!
Posted 30 July 2008 - 02:15
Posted 30 July 2008 - 02:35
Posted 30 July 2008 - 08:04
Ωραία... Δεν σας ενοχλεί το γεγονός πως έχει γίνει χάλια? Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πάνω απο 20-30 επεισόδια. Το animation έχει χαλάσει τρομερά, τραβάνε τις μάχες πιο πολύ κι απο dragonball, το σχέδιο έχει χαλάσει κι αυτό... Εγώ πραγματικά τα παράτησα, για να μην βλέπω ένα anime που λάτρευα, να πέφτει τόσο χαμηλά. Και έμαθα πως τώρα, μπήκαν και filler eps. Έλεος... Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που έμεινα στο manga...
δηλαδη σ'αρεσει περρισσοτερο το naruto απο το naruto shppuuden.Αμα δεις το τελευταιο επεισοδιο ανεξαρτητα που ειναι filler θα σου αρεσει επειδη και το animation ειναι πολυ βελτιωμενο αλλα και οι μαχες δεν κρατανε πολυ
Posted 30 July 2008 - 11:23

Posted 30 July 2008 - 21:39
Αλλα ρε γμτ Naruto βλεπουμε οχι αγωνα σκακι βαλε ξηλουκι να γουσταρουμε

tsintori οσο για το τελευτεο το ελπιζω... (ντεμεκ και καλα δεν γνωριζουμε

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 31 July 2008 - 11:31

Posted 31 July 2008 - 12:56
Nerethil> Join the club: "We are not watching fillers" !
But some of us that do watch fillers really want to suicide with the crap we are watching:despair:
Posted 31 July 2008 - 16:08
δεν ξερω γιατι τα κατακρινετε ετσι καποιοι. στο κατω κατω αν ηταν στα μανγκα δε θα λεγατε τιποτα και ολως τυχαιως δεν θα σας φαινοταν κατωτερη η ποιοτητα τους.
το προβλημα σας ειναι οτι καθυστερει την εξελιξη της ιστοριας και για αυτο τα μεγαλωνετε ολα και υπερβαλλετε λεγοντας ααα χαλια ποιοτητα χαααλια σκηνοθεσια ξενερωτοι κλπ...
υπομονη ρε παιδια. ολα θα γινουν. ολα τα ανιμε ειχαν φιλλερς καποτε και τυχαινει το ναρουτο να εχει απο τα καλυτερα. bear with it and move on, patience is a verture.
Posted 31 July 2008 - 20:27

Posted 01 August 2008 - 05:49
Τεσπα,αυτα,περισσοτερα οταν δω και την 3η εξεταση...
Sry για την συλlογη απο εικονες,απλως δεν ειχα ιντερνετ για μια περιοδο και αποφασισα να τις βαλω oλες μαζι...εννοειται οτι σε καινουρια ποστ θα βαζω πιο λιγες....

Αντε και στα επομενα επεισοδια!!

Edited by iristella, 11 March 2009 - 23:16.
spoiler tags inserted