Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#376 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 January 2009 - 13:15

anime: datebbayo anyone?

manga: mangatraders

#377 Tidus12

Tidus12

Garson lekiastika :)

• Members
  • 24 posts

Posted 05 January 2009 - 13:34

Ευχαριστώ

#378 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 05 January 2009 - 13:38

Εγώ κατεβάζω από εδώ.
Έχει και anime και manga.

Edit: Με πρόλαβαν.
Posted Image

#379 Tidus12

Tidus12

• Members
  • 24 posts

Posted 05 January 2009 - 13:39

Φιλε Loke εχω αλλη μια απορια Απο το datebbayo anyone?
που εδωσες τα κατεβαζει απο το limewire και αργει πολυ.... μηπως κανω κατι λα8ος ?

tsintori ευχαριστω για τη βοηθεια ομως πως ακριβως κατεβαζω????? ειμαι λιγο ασχετος ξερετε... εχω βαρεθει να τα βλεπω απο το google online.......

Edited by Jiraiya, 05 January 2009 - 14:42.

#380 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 January 2009 - 13:54

καταρχας να χρησιμοποιεις το edit αν γινεται ωστε να αποφευγεις τα διπλα+ ποστς.

εγω δε καταλαβαινω πως βρηκες να κατεβασεις απο το site που σου εδωσα μεσω limewire. Πας στο bittorrent page, διαλεγεις αυτο που θες να κατεβασεις, το πατας και ανοιγεις το file που θα κατεβασεις με καποιο torrent client οπως utorrent, bitlord κτλπ.

Edited by Loke, 05 January 2009 - 14:12.

#381 Tidus12

Tidus12

• Members
  • 24 posts

Posted 05 January 2009 - 14:04

χαχα ουτε εγω ξερω πως το καταφερα.... τι να πω......

#382 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 06 January 2009 - 12:39

Οι νέες εκδόσεις του limewire επιτρέπουν και κατέβασμα torrents αλλά πολύ λίγες δυνατότητες.

Λοιπόν θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ.......

1)Πάμε στο site.

2)Πάμε στα downloads.

3)Πατάμε σε όποια κατηγορία θέλουμε (το naruto βρίσκετε στα ongoing)

4)Bρίσκουμε το anime που θέλουμε και πατάμε κλικ πάνω του.

5)επιλέγουμε μετά το επεισόδιο.

6)Μεταφερόμαστε σε μία νέα σελίδα. Εκεί γράφουμε τα γράμματα που έχει και έπειτα πατάμε στο download.

7)Περιμένουμε 45 δευτερόλεπτα και πατάμε το download και περιμένουμε να κατέβει το αρχείο.

Ελπίζω να βοήθησα.
Posted Image

#383 criss15

criss15

criss15

• Members
  • 7 posts

Posted 09 January 2009 - 14:33

Καλησπέρα ξεκίνησα και εγώ να βλέπω τη σειρά έχω δει αρκετά επισόδεια ξέρει κανεις πόσα Naruto επισόδεια πρόκειται να βγούν . Και τι είναι αυτό το shippuden άλλη σειρά με Naruto ?, και αν ναι πόσα επισόδεια πρόκειται να βγουν εκεί??? Ευχαριστώ anyway!

Ευχαριστώ tsintori

Για πιο λόγο τα Shippuden βγαίνουν ανα εβδομάδα, έτσι βγαινουν και στην Ιαπονία ή αργουν να τα
μεταφράσουν. Είναι πολύ σπαστικό να περιμένεις όλη την εβδομάδα για να δεις μόνο 20 λεπτά, απο
τα οποία τα 5 είναι το opening και το ending. Και εκτός απ'αυτό δεν είναι πάντα όσο συναρπαστικά
όσο λένε οτι ειναι (τα επισόδεια), πχ. το 92 που βγήκε και πρόσφατα δεν ήταν όπως πολλοί περιμέναμε να είναι, εσάς ποια είναι η γνώμη σας?

Edited by criss15, 10 January 2009 - 18:04.

#384 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 09 January 2009 - 14:58

Ο αριθμός των επεισοδίων είναι άγνωστος.
Τα shippuden δεν είναι άλλη σειρά, απλώς είναι η συνέχεια της ιστορίας μετά τα πρώτα fillers.....
Posted Image

#385 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 January 2009 - 22:28

εχω μια ερωτηση κρισεως να κανω.Το δασος γυρω απο την konoha, πως και στεκεται ακομα????Ολλοι εκει πανε και προπονουν κινησεις που με τη μια αδειαζουν 1-2 στρεμετα, τη μια ο ναρουτο, την αλλη sakura-tsunade, τι στο διαολο, και γαμ* τις αναδασωσεις κανουνε

qzMHWHd.png

#386 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 January 2009 - 22:33

Κανει τακτικές αναδασώσεις ο Yamato.

#387 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 January 2009 - 22:49

να τον φερουμε στην ελλαδα μπας και δουμε λιγο πρασινο.

ontopic κλασσικο χαρακτηριστικο ανιμε και ιδιαιτερα shounen Οπου πεφτει μαζικη καταστροφη παρε πχ το DB, οπου καθε μερικα επισοδεια η γη και το φεγγαρι γινοντουσαν ελβετικο τυρι.

#388 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 13 January 2009 - 02:22

Βαθυτατα συγκινημενος -και το εννοω αυτο-,μετα απο παρα πολυ καιρο,ψαχνοντας στο Νet, βρηκα 2 ανεκδοτα κομματια απο το ost του πρωτου παρτ του Ναρουτο,τα οποια για μενα ειναι τα πιο ωραια και πιο γλυκοπικρα κομματια ολου του ΝΑρουτο ειδικα το πρωτο:kill4u::
http://es.geocities.com/epsylonmetal/choujitheme.MID
κατι σαν το theme του Κιμιμαρο,μιας και επαιζε στο 127-128 στο φλασμπακ με τον Κιμιμαρο και την ζωη του....
http://www.sendspace.com/file/cvxa9f,κατι σαν chouji's theme,επαιζε στο τελος της μαχης με τον jirobou αφου ειναι εξαντλημενος και περπαταει στο δασος και βρισκει το δεντρο.....

Παρτε και μερικα κομματια σε piano version εξαιρετικα:
Hinata vs Neji : http://savefile.com/files/201209

Sadnes and Sorrow http://savefile.com/files/201192

Hokage thene funeral http://savefile.com/files/201212

TenTen's theme http://savefile.com/files/201218 ,αυτο το κομματι ειναι επισης και το ιδιο με το gaara's childhood...

Edited by sefiroth, 13 January 2009 - 02:50.

Posted Image

#389 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 January 2009 - 05:15

Βαθυτατα συγκινημενος -και το εννοω αυτο-,μετα απο παρα πολυ καιρο,ψαχνοντας στο Νet, βρηκα 2 ανεκδοτα κομματια απο το ost του πρωτου παρτ του Ναρουτο,τα οποια για μενα ειναι τα πιο ωραια και πιο γλυκοπικρα κομματια ολου του ΝΑρουτο ειδικα το πρωτο:kill4u::
[media]http://es.geocities.com/epsylonmetal/choujitheme.MID[/media]
κατι σαν το theme του Κιμιμαρο,μιας και επαιζε στο 127-128 στο φλασμπακ με τον Κιμιμαρο και την ζωη του....
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!,κατι σαν chouji's theme,επαιζε στο τελος της μαχης με τον jirobou αφου ειναι εξαντλημενος και περπαταει στο δασος και βρισκει το δεντρο.....

Παρτε και μερικα κομματια σε piano version εξαιρετικα:
Hinata vs Neji : Free file hosting by Savefile.com

Sadnes and Sorrow Free file hosting by Savefile.com

Hokage thene funeral Free file hosting by Savefile.com

TenTen's theme Free file hosting by Savefile.com ,αυτο το κομματι ειναι επισης και το ιδιο με το gaara's childhood...

Νομιζω το ιδιο ειχαν κανει και για μερικα αλλα κομματια...
Εμενα φυσικα το αγαπημενο μου απο αυτα ηταν αυτο που λες που επαιζε στον Τσοζι και στον Κιμιμαρο (αλλα και στη μαχη Ναρουτο-Σασουκε). Και πραγματικα ειχα χαρει και εγω που καποιος εκατσε και τα εφτιαξε :3 Τι περιμενετε? ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ:bike:

Μπραβο Σεφιροθ για το ποστ:congrats: Δεν το ειχα σκεφτει να τα ποσταρω οταν τα ειχα βρει :uhh:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#390 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 January 2009 - 16:48

arigatou sefiroth!

σε μενα μονο συμβαινει η πολλα απο τα κομματια που θεωρω τα καλυτερα δε μπαινουν στα OST's?