Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 22:25

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 11:29

Εστω και chapter 425!!!!!!!!!!!!

Ειμαι καινουρφιοσ εδω!!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 02:49
triple post lol
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 23:03
Για να συζητησεις το μανγκα του Ναρουτο, πηγαινε εδω
Και διαβασε και τους κανονες του φορουμ (μην κανεις διπλα και τριπλα ποστ, αν θες να πεις κατι που ξεχασες χρησιμοποιησε το κουμπακι edit)
Και παλι καλωσηρθες!
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:47
βλεπω τωρα τα φιλλερς του Naruto,εχω φτασει στο 152 μεχρι στιγμης,και ειλικρινα,δεν εχω βαρεθεί καθολου,μαρεσε παρα πολυ το φιλερ με τον Mizuki,οπως επισης και αυτο που πανε να βρουνε το εντομο,μια χαρα ειναι,εγω που δεν θεορω τον εαυτο μου μεγαλο Ναρουτοφαν μαρεσαν,και οι πορωμενοι ολο παραπονα ειναι,anywayyy
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:50
Ξανα αρχισα το Naruto,επειδη ο υπολογιστης μου ο μεγαλος ειναι πιασμενος τις πιο πολλες φορες(Damn father),δεν ειχα τι να κανω και εβαλα τα DvD που πηρα απ'την αλυσιδα στο λαπτοπ,
βλεπω τωρα τα φιλλερς του Naruto,εχω φτασει στο 152 μεχρι στιγμης,και ειλικρινα,δεν εχω βαρεθεί καθολου,μαρεσε παρα πολυ το φιλερ με τον Mizuki,οπως επισης και αυτο που πανε να βρουνε το εντομο,μια χαρα ειναι,εγω που δεν θεορω τον εαυτο μου μεγαλο Ναρουτοφαν μαρεσαν,και οι πορωμενοι ολο παραπονα ειναι,anywayyy
να το κοιτάξεις....είναι τα πρώτα συμπτόματα...εμεις οι "ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ" έχουμε ανωσία στην αρώστια από ότι φαίνεται....
πάντως προσοχή.είναι τα πρώτα στάδια..μετά θα έχεις σπασμούς και πυρετό....αργότερα βγένουν σπυράκια. και πρόσεχε μην τυφλωθείς

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:57
Ομως πλακα πλακα,δεν αντεχω να δω αλλα 70 επεισοδια,τωρα που το σκεφτομαι,καλυτερα μηηηηην,λεω να μπω κατευθειαν Shippuden,διοτι προβλεπω απτα 70 παρακατω να κοιμαμαι στα 60:deadga6:να το κοιτάξεις....είναι τα πρώτα συμπτόματα...εμεις οι "ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ" έχουμε ανωσία στην αρώστια από ότι φαίνεται....
πάντως προσοχή.είναι τα πρώτα στάδια..μετά θα έχεις σπασμούς και πυρετό....αργότερα βγένουν σπυράκια. και πρόσεχε μην τυφλωθείς
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 04:20
Στο λέω γιατί αν το προχωρήσεις γρήγορα πολύ το Shippuuden Και φτάσεις στην φάση που είναι τώρα και πιο μετά. Θα σε φάει η αγωνία να περιμένεις κάθε εβδομάδα ένα μόνο επεισόδιο.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 09:42

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 13:28
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:39
όλο κακάσι και κακάσι και ο κακάσι τα σπάει και ο κακάσι έκανε αυτό,έκανε το άλο κ.ο.κ
θέλω να μου πείτε με την αντικειμενική σας γνώμη και ανεξάρτητα από τον ποιον χαρακτήρα υποστιρίζετε ποιος από τους παρακάτω που θα βάλω έκανε αν όχι πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή του,τουλάχιστον σε΄θέμα μάχης και θέλησης, το κάτι διαφορετικό...αυτό το κάτι που τον κάνει πιο ξεχοριστό απο τον άλον....
θα βάλω τον κακάσι απέναντι σε κάποιους χαρακτήρες σε επιτρεπτό μήκος κύμματος...
kakashi - sasori
kakashi - kimimaru
kakashi - deidara
kakashi - shikamaru
σας παραθέτω 4 μη προταγωνιστικούς και ούτε στο υπέρτατο επίπεδο δύναμης(σε σχέση με άλλους) χαρακτήρες που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι ανώτεροι από τον κακάσι...
πείτε μους τις γνώμες αν πιστεύετε ότι κάποιοι από αυτούς είναι ανώτεροι ή κατώτεροι από το υβρίδιο που λέγεται κακάσι, και πείτε μου και το γιατί...
στην πορεία θα ποστάρω και εγώ τους λόγους...

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:42
i smell instant win!
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:26
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 16:05
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LTrpNHvZCZ4[/media]
Το δεύτερο μισό του βίντεο είναι απίστευτο!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 20:03

In any case, πρώτη φορά βλέπω ελληνικό naruto amv... Θα ψάξω και για κανα άλλο.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 20:12