Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#346 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 22:25

Γεια όσους θέλουν download από megaupload έδω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#347 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 11:29

Συγγνωμη,παιδια να ρωτησω κατι?υπαρχει εδω κανεις που να εχει δει το manga μεχρι το chapter 428 ?????παραλακω απαντηστε:nod2::nod2::nod2::nod2::nod2:

Εστω και chapter 425!!!!!!!!!!!!:nanana:

Ειμαι καινουρφιοσ εδω!!!!!!!!!!:byejg9:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 02:49
triple post lol

#348 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 23:03

Καλωσηρθες! Και καλο ναρουτο-καψιμο!

Για να συζητησεις το μανγκα του Ναρουτο, πηγαινε εδω

Και διαβασε και τους κανονες του φορουμ (μην κανεις διπλα και τριπλα ποστ, αν θες να πεις κατι που ξεχασες χρησιμοποιησε το κουμπακι edit)

Και παλι καλωσηρθες!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#349 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:47

Ξανα αρχισα το Naruto,επειδη ο υπολογιστης μου ο μεγαλος ειναι πιασμενος τις πιο πολλες φορες(Damn father),δεν ειχα τι να κανω και εβαλα τα DvD που πηρα απ'την αλυσιδα στο λαπτοπ,
βλεπω τωρα τα φιλλερς του Naruto,εχω φτασει στο 152 μεχρι στιγμης,και ειλικρινα,δεν εχω βαρεθεί καθολου,μαρεσε παρα πολυ το φιλερ με τον Mizuki,οπως επισης και αυτο που πανε να βρουνε το εντομο,μια χαρα ειναι,εγω που δεν θεορω τον εαυτο μου μεγαλο Ναρουτοφαν μαρεσαν,και οι πορωμενοι ολο παραπονα ειναι,anywayyy

Berserk___Gatsu.jpg

#350 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:50

Ξανα αρχισα το Naruto,επειδη ο υπολογιστης μου ο μεγαλος ειναι πιασμενος τις πιο πολλες φορες(Damn father),δεν ειχα τι να κανω και εβαλα τα DvD που πηρα απ'την αλυσιδα στο λαπτοπ,
βλεπω τωρα τα φιλλερς του Naruto,εχω φτασει στο 152 μεχρι στιγμης,και ειλικρινα,δεν εχω βαρεθεί καθολου,μαρεσε παρα πολυ το φιλερ με τον Mizuki,οπως επισης και αυτο που πανε να βρουνε το εντομο,μια χαρα ειναι,εγω που δεν θεορω τον εαυτο μου μεγαλο Ναρουτοφαν μαρεσαν,και οι πορωμενοι ολο παραπονα ειναι,anywayyy

να το κοιτάξεις....είναι τα πρώτα συμπτόματα...εμεις οι "ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ" έχουμε ανωσία στην αρώστια από ότι φαίνεται....
πάντως προσοχή.είναι τα πρώτα στάδια..μετά θα έχεις σπασμούς και πυρετό....αργότερα βγένουν σπυράκια. και πρόσεχε μην τυφλωθείς
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#351 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:57

να το κοιτάξεις....είναι τα πρώτα συμπτόματα...εμεις οι "ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ" έχουμε ανωσία στην αρώστια από ότι φαίνεται....
πάντως προσοχή.είναι τα πρώτα στάδια..μετά θα έχεις σπασμούς και πυρετό....αργότερα βγένουν σπυράκια. και πρόσεχε μην τυφλωθείς

Ομως πλακα πλακα,δεν αντεχω να δω αλλα 70 επεισοδια,τωρα που το σκεφτομαι,καλυτερα μηηηηην,λεω να μπω κατευθειαν Shippuden,διοτι προβλεπω απτα 70 παρακατω να κοιμαμαι στα 60:deadga6:

Berserk___Gatsu.jpg

#352 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 04:20

Κοίτα υπάρχουν κάποια filler arcs τα οποία αξίζουν όντως αρκετά και είναι αξιοπρεπή σε ποιότητα. Υπάρχουν πάλι και άλλα τα οποία είναι εντελώς άκυρα. Οπότε θα σε συμβούλευα να τους κάνεις ένα preview. Όπου βλέπεις και το ρίχνουν πολύ στον χαβαλέ και ότι ψιλοβαριέσαι κάνε drop Και προχώρα στο επόμενο. Όπου όμως βλέπεις ότι είναι γενικότερα arc θα σου έλεγα να επιμείνεις γιατί είναι ενδιαφέροντα πχ στην χώρα των λουλουδιών και στην χώρα του αστεριού, ή κάποιο στο οποίο εμφανιζόταν και ο Gaara.

Στο λέω γιατί αν το προχωρήσεις γρήγορα πολύ το Shippuuden Και φτάσεις στην φάση που είναι τώρα και πιο μετά. Θα σε φάει η αγωνία να περιμένεις κάθε εβδομάδα ένα μόνο επεισόδιο.

#353 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 09:42

Βασικα ολο ειναι στο ποσο υπομονη εχεις και τι εχεις ορεξη να δεις-παντως αμα εισαι μεσα στα φιλλερ αρκ μη ξαχασεισ να δεις το μισο απο το τελευταιο μερος του 220 οπου μπαινει ξανα στην κυρια ιστορια και βλεπεις πως κλεινει κανονικα η ιστορια του μικρου ναρουτο:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#354 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 13:28

Συμφωνω με την iristella!!! επειδη εχω δει ολα τα φιλλερς...δεν εχω να σου πω και τα καλυτερα λογια ...ειναι καποια που ειναι τελειος ακυρα τελειως ομως και ειναι και καποια που ειναι αρκετα ωραια.αν θες την γνωμη μου οι πιο ωραιες ιστοριες ειναι απο το 195 επ και μετα μεχρι το 200-201 δεν θυμαμαι καπου εκει και απο το 215 μεχρει το τελος ειναι αυτονομες ιστοριες αλλα ειναι αρκετα ωραιες........(στην μια κυνηγανε καποιν πουθελει να ανατιναξει το konoha και η αλλη ειναι με τον gaara!!!

#355 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:39

λοιπόν επειδή πολύ κακάσι θέμα έχουμαι αυτές τις μέρες θέλω να κάνω μια ερωτησούλα για να δούμε σε τι μήκος αντικειμενικότητας κειμένονται οι ναραούτο φανς.....

όλο κακάσι και κακάσι και ο κακάσι τα σπάει και ο κακάσι έκανε αυτό,έκανε το άλο κ.ο.κ

θέλω να μου πείτε με την αντικειμενική σας γνώμη και ανεξάρτητα από τον ποιον χαρακτήρα υποστιρίζετε ποιος από τους παρακάτω που θα βάλω έκανε αν όχι πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή του,τουλάχιστον σε΄θέμα μάχης και θέλησης, το κάτι διαφορετικό...αυτό το κάτι που τον κάνει πιο ξεχοριστό απο τον άλον....
θα βάλω τον κακάσι απέναντι σε κάποιους χαρακτήρες σε επιτρεπτό μήκος κύμματος...

kakashi - sasori
kakashi - kimimaru
kakashi - deidara
kakashi - shikamaru

σας παραθέτω 4 μη προταγωνιστικούς και ούτε στο υπέρτατο επίπεδο δύναμης(σε σχέση με άλλους) χαρακτήρες που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι ανώτεροι από τον κακάσι...
πείτε μους τις γνώμες αν πιστεύετε ότι κάποιοι από αυτούς είναι ανώτεροι ή κατώτεροι από το υβρίδιο που λέγεται κακάσι, και πείτε μου και το γιατί...
στην πορεία θα ποστάρω και εγώ τους λόγους...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#356 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:42

kakashi-sensei: he reads romance (18+) books and fights.

i smell instant win!

#357 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 15:26

ενταξει ρε οι αλλοι ειναι imba.

#358 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 16:05

Ίσως το μοναδικό, μέχρι στιγμής, amv με ελληνική μουσική που αξίζει να δει κανείς.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LTrpNHvZCZ4[/media]
Το δεύτερο μισό του βίντεο είναι απίστευτο!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#359 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 20:03

:hahaha: Tέλειο το AMV... Πραγματικά ξεράθηκα στο γελιο. Να πω την αλήθεια ήταν πολύ επιτυχημένη η επιλογή των τραγουδιών ιδίως το δεύτερο. Για κάποιο λόγο και τον Lee κάπως έτσι τον φανταζόμουν να τραγουδάει.

In any case, πρώτη φορά βλέπω ελληνικό naruto amv... Θα ψάξω και για κανα άλλο.

#360 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 20:12

Ειναι παντως καπως παλιο βιντεακι 8υμαμαι να το βλεπω περσι και να γελαω-ειδικα εκει πο δειχνει shikamaru και λεει χαλαρα ειναι ολα τα λεφτα

Δημοσιευμένη  εικόνα