Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#316 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 10:16

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν του αρεσει η Χινατα ΧΡ Ετοιμαζω διαφορα για τη Χινατα...Θα ποσταρω συντομα τα αποτελεσματα :3 Ευχαριστω για την φωτογραφια..Τελεια ειναι...

I had an awesome group...But they censored it...It was for hinata XD Και μετα το καναμε απλα για τους Χιουγκα...

ΥΓ:καλως ηλθες και στο φορουμ :3

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Να σαι καλα!

Ναι η φωτό είναι από τις αγαπημενες μου μεταξυ αλλων με hinata. Η fan art τα καταφερνει καλύτερα από τους δημιουργους του anime μου φάινεται.. :ppp

#317 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 08:14

Κατι εχω ακουσει οτι το εχει παρει το Alter το Naruto.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#318 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 08:24

Κατι εχω ακουσει οτι το εχει παρει το Alter το Naruto.

:dazed:

ώχ παναγίτσμ...και να δούμε κανά σάσκε με όνομα αλέξανδρος...:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#319 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 16:41

να σου πω την αληθεια δεν τη πολυσυμπαθω εγω,οχι οτι τη μισω,αλλα και να πεθανει δε νομιζω να στεναχωρηθω :(

tespa θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανα φιλλερ με τον gaara.Μου ειχαν πει οτι υπαρχει, ισχυει η με δουλευαν?Και αν ισχυει μου λετε plz το επισοδιο?Τα φιλλερς τα ειδα μεχρι το 160κατι, μετα δεν αντεξα και πηγα στα shippuuden

Υπαρχει φιλλερ με Gaara,οχι δε σε δουλευαν.Ειναι μεγαλο.Αρχιζει 196 και τελειωνει 220.Αν καποιος ξερει αν εχει αμεση σχεση με το Gaara η οχι plz να το πει.Δε μπορεσα να φτασω τοσο μακρια.Στο 186 σταματησα(και μπραβο μου).Εφοσον ομως μπηκες shipuden βλεπεις οτι εχει Gaara στην αρχη του.Oh well...:wis:

:dazed:

ώχ παναγίτσμ...και να δούμε κανά σάσκε με όνομα αλέξανδρος...:erk:

:oo::oo::oo:Μην το λες ουτε για πλακα.Θυμαμαι τι ντουβρουτζας μου ηρθε οταν ειδα το One Piece....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#320 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 19:01

Εγω δεν εχω καταλαβει ενα,ο gai εχει μονο taijutsu και αυτος,δεν τον θυμαμαι και ποτε με Ninjutsu

Έχει χρησιμοποιήσει μία φορά genjutsu (illusionary technics) αν θυμάμαι καλά. Τότε που
Spoiler: chapter 114/ episode 67

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Μάρτιος 2009 - 02:47
spoiler tag edited

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#321 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 19:36

Επειδη τωρα τελευταια πολυς λογος πεφτει για το ms του κακασι κοιταχτε 1 ωραιο βιντεακι στο youtube

[media]http://www.youtube.com/watch?v=el-Q_SfIy60[/media]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#322 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 09:44

το ατιμο το ιαπωνεζακι ωραιο το εκανε αυτο το powerpoint θαυματα κανει
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 13:52

Επειδη τωρα τελευταια πολυς λογος πεφτει για το ms του κακασι κοιταχτε 1 ωραιο βιντεακι στο youtube

[media]http://www.youtube.com/watch?v=el-Q_SfIy60[/media]

nc video,θα ηθελε να ειχε ομως MS sharingan:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 15:20

εμ δε ξερω αν το ειδες μεχρι το τελος αλλα στο τελος βγαζει ms sharingan lol!!!:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#325 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 21:04

lol τελειο video!!!
να κανω ομως μια χαζη ερωτηση: ποσα επεισοδια ειναι το naruto και ποσα το shippuden(ξερω οτι ακομα συνεχιζεται)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#326 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 21:09

εμ δε ξερω αν το ειδες μεχρι το τελος αλλα στο τελος βγαζει ms sharingan lol!!!:oo:

is it real??...NO!!!:P:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 21:21

lol τελειο video!!!
να κανω ομως μια χαζη ερωτηση: ποσα επεισοδια ειναι το naruto και ποσα το shippuden(ξερω οτι ακομα συνεχιζεται)

^^επειδη δεν βλεπω να φιλοθυμηθει κανεις να σου απαντησει :smokingg:σου απανταω εγω το naruto λοιπον ειναι 220 και το shippuden 82:knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#328 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 21:26

thx shikamaru
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#329 Celahir

Celahir

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 23:36

Όπως φαίνεται σ' αυτό το λινκ η Viz Media που έχει τα δικαιώματα του Naruto θα έχει διαθέσιμο τα πιο πρόσφατα επισόδεια του δωρεάν με αγγλικούς υπότιτλους θα δούμε πως θα πάει αυτό κι αν διατηρηθεί αυτό το "δωρεάν"

#330 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 01:00

Ναι το είδα σήμερα και μου έκανε εντύπωση. Βέβαια κατά πάσα πιθανότητα η Viz θα περιορίζει το streaming μόνο στην Αμερική
Εξίσου εντυπωσιακή ακούγεται η κίνηση του TV Tokyo για κάτι αντίστοιχό. Η ανακοίνωση έγινε σχεδόν ταυτόχρονα.

Η κίνηση του TV Tokyo μπορεί να ενδιαφέρει πολύ περισσότερο γιατί εκτός του Naruto ανακοίνωσε ότι άλλες 4 σειρές θα προβάλλονται free-subbed μια εβδομάδα μετά την προβολή. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το Gintama.

Το Naruto παίρνει τεράστιο promo τελευταία. Μετά τα on-going wanabee volumes θα έχουμε και episodes. Κατά πόσο αυτό θα είναι καλό για την σειρά θα φανεί...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα