Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#301 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 07:52

πολλοι fan του rock lee εδω περα.Εγω δεν εχω καταλαβει ενα,ο gai εχει μονο taijutsu και αυτος,δεν τον θυμαμαι και ποτε με Ninjutsu

qzMHWHd.png

#302 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 08:04

πολλοι fan του rock lee εδω περα.Εγω δεν εχω καταλαβει ενα,ο gai εχει μονο taijutsu και αυτος,δεν τον θυμαμαι και ποτε με Ninjutsu

Βασικα ο Gai οπωσ εχει πει και ο ιδιος ειναι taijutsu expert και οπως εχουμε δει και στο manga και weaponmaster.Anaμφιβολα η ομαδα που ειχε στησει με τον rock lee tenten kai neji ηταν taijutsu based αλλα αυτο δε σημαιενι οτι δε ξερει να χρησιμοποιει ninjutsu.Οντως οπως και εσυ τονισες δεν τον εχουμε δει ποτε να χρησιμοποει ninjutsu αλλα αυτο δε σημαινειμ οτι δε μπορει απλα οτι προτιμαει να χρησιμοποιει το taijutsu περισσοτερο αφου οπως ξαναπε αυτη τη στιγμη ειναι στη κορυφη των νιατων του flame of youth:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 10:36

παντως αμα ειχαν κανει τον lee καλυτερο εμφανισιακα 8α μου αρεσε ομως το γελιο μαλι του και το πρασινο taijutsu συνολακι μου την σπαει :nosey:

#304 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:01

E ρε συ μα μην κρινετε χαρακτηρες απο εμφανιση και μονο,ποιος ειναι ασχημος,και ποιος ομορφος...

Ο Rock Lee ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο Naruto,και οσο γελοιος και να ειναι εμφανισιακα,δεν με νοιαζει,μιας και δεν κοιταω αυτο,αλλα την φοβερη ικανοτητα και αποφασιστικοτητα του,because HArd Work can surpass talent...

Και το Drunken Fist Style του αλλα Τσακι Τσαν ηταν ολα τα λεφτα...:head:

Berserk___Gatsu.jpg

#305 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:45

...because HArd Work can't surpass talent...

όπως έχουμε δει τώρα πια....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:51

βασικά πότε αρχίζουν τα fillers
νομίζω ότι μπήκα ήδη στα fillers.
είδα και την ταινία αυτή με την πριγκίπισσα της snow country.

επίσης αρχίζω και πιστεύω ότι ο Shikamaru έχει ένα μητρικό σύνδρομο
ειδικά όταν πέταξε την ατάκα "αυτή η κοπέλα είναι πιο τρομακτική και απο την μάνα μου"
γουστάρει λίγο τις δυναμικές γυναίκες... θα του αρέσει να τρώει λίγο ξύλο απο την κοπέλα του. λολ

#307 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:00

Στο 136 αρχίζουν τα filler με μια αποστολή Jiraya, Naruto, Sakura (αν δεν κάνω λάθος).
Πιο πριν υπήρχε και ένα fileraki με τον δρομέα (102-105,106 νομίζω).

Όσο για τον Shikamaru οι γυναίκες είναι απλά troublesome.
Εγώ πιστεύω ότι φοβάται τις σχέσεις λόγω της μάνας του.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:02

Ο Shikamaru χρειαζεται καποια σαν τη Temari, να του σκαει και καμμια με τη βενταλια.

#309 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:03

ο σικαμαρου χριαζεται τπτ κουμπια για να έρθει σε υπερένταση....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#310 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:06

Κατι σχετικο και ασχετο, από που βλέπετε το Naruto anima ή manga ; Εγω ειμαι γερμανία και τα βλεπω απο dattebayo. Ελλάδα τα παιζει σε τηλεοραση.. η και εκει από ιντερνετ;

#311 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:09

Ελλάδα τα παιζει σε τηλεοραση;

:uhh: ας κανουν κανα αστείο να δω τον ναρουτο μπαμπη.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#312 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 14:11

Κατι σχετικο και ασχετο, από που βλέπετε το Naruto anima ή manga ; Εγω ειμαι γερμανία και τα βλεπω απο dattebayo. Ελλάδα τα παιζει σε τηλεοραση.. η και εκει από ιντερνετ;

Και εμεις απο Dattebayo... Η σειρα θα αργισει αρκετα να ερθει...Τουλαχιστον εχουμε το μανγκα στα ελληνικα...απο το τιποτα καλο κ αυτο

ΥΓ: Εχεις ωραιο αβαταρ :Ρ αν δεν σου ειναι κοπος,αν εχεις την εικονα κανονικα ποσταρε το λινκ για να την αποθηκευσω :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#313 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 406 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 17:16

Να το [media]http://i28.photobucket.com/albums/c235/shady-s/2388530180_bc612cceed.jpg[/media] (δεξι κλικ και ιδιοτητες για το link - θα ξερεις φανταζομαι..)
Και συ φαν της Hinata ε;; αχχ....! :D

#314 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 17:44

Να το [media]http://i28.photobucket.com/albums/c235/shady-s/2388530180_bc612cceed.jpg[/media] (δεξι κλικ και ιδιοτητες για το link - θα ξερεις φανταζομαι..)
Και συ φαν της Hinata ε;; αχχ....! :D

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν του αρεσει η Χινατα ΧΡ Ετοιμαζω διαφορα για τη Χινατα...Θα ποσταρω συντομα τα αποτελεσματα :3 Ευχαριστω για την φωτογραφια..Τελεια ειναι...

I had an awesome group...But they censored it...It was for hinata XD Και μετα το καναμε απλα για τους Χιουγκα...

ΥΓ:καλως ηλθες και στο φορουμ :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#315 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:05

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν του αρεσει η Χινατα ΧΡ

να σου πω την αληθεια δεν τη πολυσυμπαθω εγω,οχι οτι τη μισω,αλλα και να πεθανει δε νομιζω να στεναχωρηθω :(

tespa θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανα φιλλερ με τον gaara.Μου ειχαν πει οτι υπαρχει, ισχυει η με δουλευαν?Και αν ισχυει μου λετε plz το επισοδιο?Τα φιλλερς τα ειδα μεχρι το 160κατι, μετα δεν αντεξα και πηγα στα shippuuden

qzMHWHd.png