Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 07:52
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 08:04
Βασικα ο Gai οπωσ εχει πει και ο ιδιος ειναι taijutsu expert και οπως εχουμε δει και στο manga και weaponmaster.Anaμφιβολα η ομαδα που ειχε στησει με τον rock lee tenten kai neji ηταν taijutsu based αλλα αυτο δε σημαιενι οτι δε ξερει να χρησιμοποιει ninjutsu.Οντως οπως και εσυ τονισες δεν τον εχουμε δει ποτε να χρησιμοποει ninjutsu αλλα αυτο δε σημαινειμ οτι δε μπορει απλα οτι προτιμαει να χρησιμοποιει το taijutsu περισσοτερο αφου οπως ξαναπε αυτη τη στιγμη ειναι στη κορυφη των νιατων του flame of youth:burningbe3:πολλοι fan του rock lee εδω περα.Εγω δεν εχω καταλαβει ενα,ο gai εχει μονο taijutsu και αυτος,δεν τον θυμαμαι και ποτε με Ninjutsu
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 10:36

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:01
Ο Rock Lee ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο Naruto,και οσο γελοιος και να ειναι εμφανισιακα,δεν με νοιαζει,μιας και δεν κοιταω αυτο,αλλα την φοβερη ικανοτητα και αποφασιστικοτητα του,because HArd Work can surpass talent...
Και το Drunken Fist Style του αλλα Τσακι Τσαν ηταν ολα τα λεφτα...

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:45
...because HArd Work can't surpass talent...
όπως έχουμε δει τώρα πια....
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 12:51
νομίζω ότι μπήκα ήδη στα fillers.
είδα και την ταινία αυτή με την πριγκίπισσα της snow country.
επίσης αρχίζω και πιστεύω ότι ο Shikamaru έχει ένα μητρικό σύνδρομο
ειδικά όταν πέταξε την ατάκα "αυτή η κοπέλα είναι πιο τρομακτική και απο την μάνα μου"
γουστάρει λίγο τις δυναμικές γυναίκες... θα του αρέσει να τρώει λίγο ξύλο απο την κοπέλα του. λολ
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:00
Πιο πριν υπήρχε και ένα fileraki με τον δρομέα (102-105,106 νομίζω).
Όσο για τον Shikamaru οι γυναίκες είναι απλά troublesome.
Εγώ πιστεύω ότι φοβάται τις σχέσεις λόγω της μάνας του.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:02
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:03

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:06
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 13:09
Ελλάδα τα παιζει σε τηλεοραση;

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 14:11
Κατι σχετικο και ασχετο, από που βλέπετε το Naruto anima ή manga ; Εγω ειμαι γερμανία και τα βλεπω απο dattebayo. Ελλάδα τα παιζει σε τηλεοραση.. η και εκει από ιντερνετ;
Και εμεις απο Dattebayo... Η σειρα θα αργισει αρκετα να ερθει...Τουλαχιστον εχουμε το μανγκα στα ελληνικα...απο το τιποτα καλο κ αυτο
ΥΓ: Εχεις ωραιο αβαταρ :Ρ αν δεν σου ειναι κοπος,αν εχεις την εικονα κανονικα ποσταρε το λινκ για να την αποθηκευσω

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 17:16
Και συ φαν της Hinata ε;; αχχ....!

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 17:44
Να το [media]http://i28.photobucket.com/albums/c235/shady-s/2388530180_bc612cceed.jpg[/media] (δεξι κλικ και ιδιοτητες για το link - θα ξερεις φανταζομαι..)
Και συ φαν της Hinata ε;; αχχ....!
Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν του αρεσει η Χινατα ΧΡ Ετοιμαζω διαφορα για τη Χινατα...Θα ποσταρω συντομα τα αποτελεσματα :3 Ευχαριστω για την φωτογραφια..Τελεια ειναι...
I had an awesome group...But they censored it...It was for hinata XD Και μετα το καναμε απλα για τους Χιουγκα...
ΥΓ:καλως ηλθες και στο φορουμ :3
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 19:05
Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν του αρεσει η Χινατα ΧΡ
να σου πω την αληθεια δεν τη πολυσυμπαθω εγω,οχι οτι τη μισω,αλλα και να πεθανει δε νομιζω να στεναχωρηθω

tespa θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανα φιλλερ με τον gaara.Μου ειχαν πει οτι υπαρχει, ισχυει η με δουλευαν?Και αν ισχυει μου λετε plz το επισοδιο?Τα φιλλερς τα ειδα μεχρι το 160κατι, μετα δεν αντεξα και πηγα στα shippuuden