Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#136 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 August 2008 - 16:15

Valley of the end???

Δεν μου λεει τπτ,εγω στο 39 ειμαι ακομη!!

Οταν την δω μην ανυσηχεις,αν ειναι τοσο καλη οσο λες θα με δειτε παλι:P

#137 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 August 2008 - 16:17

δηλαδη εχεις πολυ δρομο ακομη

#138 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 August 2008 - 01:54

ρε σικαμαρου ειναι στην πρωτη περιοδο ακομα απο τις 9... για ποια μαχη του λες και τον σποιλεριαζεις?(ειμαι πολυ αυστηρη εδω, παρατηρηστε το) εχει ακομα 6 περιοδους ειναι στην 7 αυτη η μαχη (χεχεχε εβαλα και γω το λιθαρακι μου στο σποιλεριασμα muaahahahaha:hehehe:)

Εγω μια χαρα τα ειχα βρει τα φιλλερς απλα προς το τελος ειχα κουραστει. φιλλερς ειναι απο το 135 και μετα μεχρι το πρωτο μερος του 220. το 220 b part ειναι κανονικο.

Εγω τα χω δει ολα. και 8α συνηστουσα ζορο να δεις μερικα φιλλερ...ξερω γω ξεκινα 135 και σταματα καπου στο 170 και μετα δες 215-220 εχει κατι πολυ γ@ματες φασεις και μαχες...

ΚΑΙ ηταν η πρωτη φορα που ειδα τον Γκαρα να παλευει με Kunai κι οχι με sabaku kyuu!

btw (και γω το διαβασα το ποστ σου και μαρεσαν ετσι οι εικονουλες οπως τις ειχες βαλει :D)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#139 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 02 August 2008 - 02:27

Ρε σεις... Έχω μια απορία που μου έσκασε στο ξαφνικό και στο άσχετο. Το kage bunshin είναι απαγορευμένη τεχνική? Γιατί κανείς δεν την χρησιμοποιεί εκτός απο τον Naruto?

#140 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 August 2008 - 04:27

(χεχεχε εβαλα και γω το λιθαρακι μου στο σποιλεριασμα muaahahahaha:hehehe:)

Shine!:burningbe3:

Ελα σιγα το spoiler:P

Εγω μια χαρα τα ειχα βρει τα φιλλερς απλα προς το τελος ειχα κουραστει. φιλλερς ειναι απο το 135 και μετα μεχρι το πρωτο μερος του 220. το 220 b part ειναι κανονικο.

Εγω τα χω δει ολα. και 8α συνηστουσα ζορο να δεις μερικα φιλλερ...ξερω γω ξεκινα 135 και σταματα καπου στο 170 και μετα δες 215-220 εχει κατι πολυ γ@ματες φασεις και μαχες...

ΚΑΙ ηταν η πρωτη φορα που ειδα τον Γκαρα να παλευει με Kunai κι οχι με sabaku kyuu!

Ελικρινα arigato...αυτο μπορει να αποδειχτει πολυ χρησιμο...οταν ερθει η στιγμη πιθανον θα ρθω να τα ξαναρωτησω βεβαια:hihi2:

btw (και γω το διαβασα το ποστ σου και μαρεσαν ετσι οι εικονουλες οπως τις ειχες βαλει :D)

Χαιρομαι που τα σεντονια μου αρεσουν στον κοσμο:tensai:

#141 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 02 August 2008 - 07:27

zoro..... you may be a narutard deep in your heart..........:hehehe:

#142 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 02 August 2008 - 07:44

Ρε σεις... Έχω μια απορία που μου έσκασε στο ξαφνικό και στο άσχετο. Το kage bunshin είναι απαγορευμένη τεχνική? Γιατί κανείς δεν την χρησιμοποιεί εκτός απο τον Naruto?

το λεει στο 1 επεισοδιο που εμαθε την τεχνικη απο ενα scroll που ο πρωτος ειχε γραψει τις απαγορευμενες τεχνικες

#143 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 02 August 2008 - 07:54

Kαι ο Kakashi ξερει kage bunshin no Jutsu, απλα δεν μπορει να κανει τοσους κλωνους γιατι εχει το 1/100 του chakra του Naruto

Posted ImagePosted Image

#144 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 August 2008 - 17:13

Kαι ο Kakashi ξερει kage bunshin no Jutsu, απλα δεν μπορει να κανει τοσους κλωνους γιατι εχει το 1/100 του chakra του Naruto

Γιατι νομιζω οτι η διαφορα στο chakra ειναι αλλη?
Posted Image

#145 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 02 August 2008 - 17:19

Τι εννοείς neo;
Posted Image

#146 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 August 2008 - 17:22

Νομιζω οτι η αναλογια ειναι διαφορετικη.
Posted Image

#147 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 02 August 2008 - 17:29

Όχι 1/100 είναι όταν έχει όμως και το chakra του kyuubi.
Posted Image

#148 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 August 2008 - 17:51

Για να το λες κατι θα ξερεις.
Posted Image

#149 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 02 August 2008 - 18:01

Στα επεισόδια με την προπόνηση του Naruto. Ακριβώς πριν τα fillers το λέει νομίζω o Kakashi στον Yamato.
Posted Image

#150 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 02 August 2008 - 18:07

Όχι 1/100 είναι όταν έχει όμως και το chakra του kyuubi.

E, ναι αυτο εννοουσα

Spoiler: Απο τα τελευταια Κανον, αχ ωραιες εποχες/ chapter 315/episode55

Edited by iristella, 12 March 2009 - 00:02.
spoiler tag edited

Posted ImagePosted Image