(Διακρνω υφακι;Πριν λιγο τα λεγαμε)
Ας τα παρω απο το τελος.Ξεκινησα τα anime με το One Piece οποτε καταλαβαινεις οτι πλεον σκαμπανεβασμα θεωρω τη μια ενας γυναικειος χαρακτηρας πχ να μοιαζει με τραβεστι και την αλλη με μοντελοΕπισης, αφου το bankai πρεπει να ειναι ανικητο σχολιασε μου τη σκηνη του Hitsugaya με τον Aizen στην οποια ο δευτερος σχεδον σκοτωνει τον πρωτο χωρις να κουνηθει καν.Για το δευτερο δεν μπορω να πω κατι δεν διαβαζω manga οποτε δεν εχω αποψη.Σχετικα με το πρωτο, αυτα που λεμε ειναι απλες εικασιες.Θεωρητικα αυτα θα μας τα εξηγησουν στα επομενα επεισοδια οποτε δεν μπορεις να πεις οτι υπαρχει κενο στην πλοκη απο τωρα.Και ναι οταν ο Ichigo εχει ισα ισα τον 4ο Espada και ταυτοχρονα οι captains τα βαζουν με τους 3 δυνατοτερους αλλα και την ομαδα του Aizen τοτε πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι δυνατοτερος.
Nομιζω οτι τελικα τσαμπα γραφω οτι γραφω.Πρωτα απολα ειπα το bankai να χανει απο shikai στην εκτελεση της ιδιας επι8εσης ειναι fail.Το bankai αυτοματα ειναι η απολυτη ενδειξη δυναμης για ενα zanpakutou.Οποτε οτιδηποτε γινεται απο το ιδιο zanapkutou σε bankai mode ειναι αυτοματα πιο ισχυρο και παντα πιο δυνατο.Δευτερον την κουβεντα για τον hollow την ειχω πει πολλες φορες και δεν 8ελω να επαναλαμβανομαι.Απο την στιγμη που το failplot ειναι εμφανες δεν εχω να προσ8εσω κατι αλλο.Και τριτον οταν λες οτι ο ichigo εχει τον 4 εσπαντα που8ενα που το στηριζεις.Το ειδες καπου μεσα στο ανιμε.Οσες φορες και να εχει χτυπη8ε με τον 4 ξυλο εχει φαει με τα μπουνια.Οσο για τους αλλους καπταιν αυτο δεν το βλεπω περιεργο δεν εφτασαν εκει που εφτασαν τυχαια.Και στην καρακουρα μην ξεχνας υπαρχουν καπταιν που ειναι ανωτεροι απο τον κουροσακι κατα πολυ.
Απο κει και περα και μια αντικειμενικη ματια δεν βλαπτει που και που.Ενταξει δε λεω καλο ξυλο αλλα ποσο μουφα σεναριο να αντεξω και πλεον ποση αλλαγη ιστοριας.