Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1081 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 20:37

Μα οπως και να εχει το θεμα, τοσα filler δεν δικαιολογουνται.2 filler arc και αλλα διασπαρτα επεισοδια μεσα στη σειρα ειναι υπεραρκετα για να δημιουργηθει διαφορα αναμεσα στο manga και στο anime.Οι υπευθυνοι του manga πρεπει να στρωθουν στη δουλεια γιατι πραγματικα χαλανε το προιον που λεγεται Bleach.

μήπως δεν φταίνε οι υπεύθυνοι του μάγκα???Λέω...μήπως??
Spoiler:

ok το επεισόδιο ήταν αρκετά καλο!!! η μάχη του ichigo γίνεται πιο ωραία,και για εκείνους που θα συνεχίσουν το anime.....2 months are waiting for you:hahaha::hahaha::deadga6::deadga6:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 07 Απρίλιος 2010 - 23:10

#1082 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 20:52

Φυσικα και φταινει οι υπευθυνοι του manga, και κατα κυριο λογο ο mangaka.Το manga του Bleach παει απιστευτα αργα.Καθε βδομαδα εχουμε 18 σελιδες απο τις οποιες οι μισες δειχνουν εκρηξεις,και οι αλλες μισες ειναι ενα Panel ανα σελιδες.Πραγματικα παει πολυ αργα.

qzMHWHd.png

#1083 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 21:24

Πολυ ωραιο επεισοδιο,καλο και το animation μας εδωσε και μια μικρη δωση απο την μαχη αλλα αυτην την Οριχιμε δεν την αντεχο αλλο...μου την δινει στα νευρα.Η seyiou της πρεπει να σκοτωνεται στην δουλεια... :bleh: (μην πω οτι παιζει και να μην παταει καν στο studio, θα εχουν απλα ηχογραφημενο ενα "Kurosaki-kun" και θα το βαζουν συνεχεια) :hahaha:
Μ'αρεσε και το τελος μετα το ending για την εισαγωγη στα φιλλερ, μ' άρεσει που ο Ιτσιγκο λεει "ΠΑΛΙ?" :bleh:

#1084 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 21:43

Μπήκα μετά από ένα εξάμηνο να δω τι λένε για την σειρά. Και τι διαβάζω; Μόνο γκρίνια. Καλά έκανα και το ντρόπαρα.
Καλή διασκέδαση με τα αγαπημένα σας φίλλερ, αφού τόσο πια δεν το ντροπάρετε να βρείτε την υγειά σας.

#1085 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 09:02

Ρε παιδιά, μου αρέσει που λένε ότι το Bleach απευθήνεται σε πιο μεγάλους και ώριμους από ότι το Ναρούτο ή το One Piece. Εδώ το νούμερο της Χάλιμπελ μετακινήσανε για να μη πάθουνε τίποτα οι θεατές. Δηλαδή για τι ηλικίες μιλάμε;

#1086 NaRa

NaRa

*Don't be like me*

• Banned
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 21:02

Ρε παιδιά, μου αρέσει που λένε ότι το Bleach απευθήνεται σε πιο μεγάλους και ώριμους από ότι το Ναρούτο ή το One Piece. Εδώ το νούμερο της Χάλιμπελ μετακινήσανε για να μη πάθουνε τίποτα οι θεατές. Δηλαδή για τι ηλικίες μιλάμε;

Τι καταλαβαινεις με αυτο μου κανεις τωρα? Ηρθες στο bleach latest episode discussion για να τo κανεις flame? Αν δεν σου αρεσει μην το βλεπεις, η πηγαινε στη black hole και πες ο,τι θες εκει περα....

#1087 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 21:31

Take it easy people... :knock-knock:

Roriconfan οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν από μόνοι τους αν θα το συνεχίσουν ή θα το dropparουν δεν χρειάζονται τις δικές σου υποδείξεις και σίγουρα όχι την ειρωνία σου. Όσο για το τι "λένε" (ποιοι άραγε) θα απαντήσω ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Αν έχεις κάποια διαφωνία σχετικά με το τι λέγεται ίσως θα ήταν καλύτερο να την εκφράσεις σε αυτούς που διατυπώνουν την συγκεκριμένη άποψη.

ΝaRa για παραβατικές συμπεριφορές υπάρχει το report button και για προσωπικές οff topic διαφωνίες τα Vms, pms. Εάν θεωρείς ότι κάποιος χρήστης κάνει flamme με το να του απαντήσεις (πόσο μάλλον φορτισμένα) επιδεινώνεις την κατάσταση στο thread.

Παρακαλώ συνεχίστε on topic και χωρίς spamming.:congrats:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 03 Ιούλιος 2009 - 21:37

#1088 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 21:08

Λίγα λόγια για τα filler που μας περιμένουν. Το κακό είναι πως μπορεί να μην κρατήσουν τρίμηνο αλλά και αρκετά περισσότερο (βλέπε Bount Αρκ)

Spoiler:

#1089 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 21:50

Δηλαδή σύμφωνα με τα στοιχεία του φίλλερ αρκ...
Soul Society is in danger, everyone goes bankai, Ichigo comes to the resque.
Κάτι μου θυμίζει αυτό...

#1090 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 21:52

Έκανα και εγώ με την σειρά μου catch up στο anime και έχω να πω πως το opening είναι εντελώς εκτός κλίματος του arc, δηλαδή υποτίθεται πως έχουμε πόλεμο, wtf is this, ωραίο είναι το τραγούδι για ποπ αλλά όχι για το πιο κρίσιμο arc, δλδ γίνεται της πόπης και θα βλέπουμε την Rukia και την Orihime να χορεύουν, δεν πάμε καλά..!:uhh:
Δηλαδή ροτιμώ χίλιες φορές να βλέπω το τραγούδι στο βίντεοκλιπ
http://www.youtube.com/watch?v=-Z8g4WUO_ew

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 05 Ιούλιος 2009 - 22:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1091 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 00:15

ρε παιδια εμεινα λιγο πισω για πειτε μου τα φιλλερ θα κρατησουν πολυ???αμα ειναι να διαβασω το μανγκα η να το παρατησω τελειως το ανιμε το χουν κανει σαν το ναρουτο ελεος ας το βγαζανε 2 χρονια αργοτερα αν ειναι να βγαζουν οτι ιστοριες να ναι

#1092 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 01:12

μου αρεσει σε αυτο το thread οταν το bleach προχωραει κανονικα κανεις δεν λεει τιποτα,αλλα μολις ακουσουν οτι αρχιζουν fillers ολοι πεταγονται και ποσταρουν....

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#1093 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 08:49

μου αρεσει σε αυτο το thread οταν το bleach προχωραει κανονικα κανεις δεν λεει τιποτα,αλλα μολις ακουσουν οτι αρχιζουν fillers ολοι πεταγονται και ποσταρουν....

Αμ, το καλό δεν ακούγεται.
Και άλλωστε, οι περισσότεροι έχουνε ήδη δει πως πάει η ιστορία στο μάνγκα και το έχουνε σχολιάσει εκεί. Αυτό δημιουργεί κάποιες προσδοκίες και όταν δεν τις βλέπεις στο ανιμέ, νοιώθεις άσχημα. Και είναι αλήθεια ότι πέφτει πολύ φίλλερ και έχουνε κόψει πολύ gore σε σημείο που καταντάει χαζό.
Οπότε, ο ενθουσιασμός αναφέρεται στο μάνγκα κι εδώ αναφέρεται η γκρίνια.

#1094 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 12:53

και πριν ποσταραμε ρε φιλε αλλα ναι εννοειται οτι θα γκρινιαξω γιατι τα φιλλερ του bleach ειναι τελειως οτι να ναι σταματαει το ανιμε σε ακυρο σημειο και δειχνει κατι ακυρο εμφανιζονται κατι χλεχλεδες που το παιζουν δυνατοι οι ηρωες κανουν οτι και καλα δε μπορουν και μετα τους δερνουν ενω εχει να δειξει ενα σωρο μαχες και οσο για πριν πιστευω τα επεισοδεια τα τελευταια τα τραβηξανε πολλη με τις μαχες των μη εσπαντα χωρις να εχω διαβασει το μανγκα.το βλεπαμε με κατι φιλους και μονο που δε ροχαλιζαμε.τεσπα απλα χαλαει ολο το ανιμε μετα φιλλερ δεν εχει την ιδια αξια καλυτερα να μη δειχνανε για 6 μηνες στο hajime no ippo (kala αυτοι το παρακανανε ) το σταματησαν και το συνεχησαν σε 5 χρονια ας το σταματησουν και αυτο(καλα οχι και τοσο)

#1095 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 13:46

Μα γιατί να το σταματήσουν; Αφού βγάζουν λεφτά φίλλερ, ξεφ(τ)ίλλερ.