Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 09:57
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 13:54
Aδερφε ξερεις το ελλινικο ασμα που λεει και Περιμενω -περιμενω?Αυτο 8α κανεις για κανα 2μηνο πριν δεις τη μαχη ichigo ulqi αναλογα με το ποσο γρηγορα 8α πανε το αρκ στη karakura.
Προσωπικα για το επεισοδιο no comment τα εχω πει και παλιοτερα οταν καποιοι γραφανε 8α δουμε επικες μαχες(πωπω γελια που ειχα ριξει τοτε-ναστε καλα πανα8εμα σας).Αυτη η μαχη που μολις ειδατε αποτελει πρωιμιο για ολα τα επομενα που 8α ακολου8ησουν.Εγω σας ειχα προειδοποιησει αλλα δυστυχως δεν ακουγατε
Aν 8υμαμαι τωρα σειρα εχει η μαχη του "darth kira".Εχουμε να δουμε και κει οι οι
Spoiler:
Πραγματικά..αν θυμάμε καλά σε σχέση με αυτά που θα ακολουθήσουν θα γελάμε με τις αντιδράσεις τους..Αν δεν κάνω λάθος στο μάνγκα η μάχη του γιουμίτσιχα και του Γκέι ήταν πιο ωρέα από τις άλλες που αναμένονται......οπότε καλή τύχη σας έυχομαι....έρχονται οι ΕΠΙΚΕς ΜΑΧΕΣ

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 14:13
τι:oo:2μηνο?????OMG:OMG3:υπομονή παίδες...υπομονή......Aδερφε ξερεις το ελλινικο ασμα που λεει και Περιμενω -περιμενω?Αυτο 8α κανεις για κανα 2μηνο πριν δεις τη μαχη ichigo ulqi αναλογα με το ποσο γρηγορα 8α πανε το αρκ στη karakura.
Προσωπικα για το επεισοδιο no comment τα εχω πει και παλιοτερα οταν καποιοι γραφανε 8α δουμε επικες μαχες(πωπω γελια που ειχα ριξει τοτε-ναστε καλα πανα8εμα σας).Αυτη η μαχη που μολις ειδατε αποτελει πρωιμιο για ολα τα επομενα που 8α ακολου8ησουν.Εγω σας ειχα προειδοποιησει αλλα δυστυχως δεν ακουγατε
Aν 8υμαμαι τωρα σειρα εχει η μαχη του "darth kira".Εχουμε να δουμε και κει οι οιSpoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 07 Απρίλιος 2010 - 23:52
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 14:22
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 16:23
to επεισοδειο ηταν αρκετα αστειο αλλα μεχρι εκει το bleach exei ginei πολυ προβλεψιμο και αρχισα να βαριεμαι λες και δε ξεραμε οτι θα εκανε το krifo ability o yumitsika
Bασικα δνε ειναι τοσο κρυφο οσο νομιζουν οι περισσοτεροι-αμα κοιταξετε τα παλια επεισοδια τοτε που ο yumitsika ειχε χτυπη8ει με τον 69 ο 69 ειχε μεινει ξαπλωμενος σε μια στεγη και ελεγε δεν υπαρχει αυτο το zanpakutou-μου εβγαλε ολη την ενεργεια.Απλα τωρα το ειδαμε σε φουλ μορφη και δραση.
Στο μεταξυ καλα κα8ομαι και το κατηγορω αλλα απο περιστατικα ολα τα 8υμαμαι το κερατο μου για οτακου

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2009 - 16:31
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 12:00
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 12:19
Eλατε ρε παιδια δεν ειναι και τοσο κακες οι μαχες που ερχοται,ας μην τα μηδενιζουμε ολα.Οκ για Οmaeda αλλα για τους υπολοιπους??Ειδικα η μαχη του Κιρα ειναι πολυ καλη και τον εχει ανεβασει πολυ στα ματια μου
Don't worry. Μετά τις μάχες με τα fraccio έρχονται τα epic επεισόδια (αν δεν βάλουν fillers, που αμφιβάλλω)
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2009 - 14:05
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 19:44
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 13:10

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 14:24
Και να πω ενταξει για το φιλλερ με την ιστορια των vaizard
Αυτο δεν ηταν filler.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 23:04
Αλλες 2 μαχες λοιπον με επομενο τον mr 69-ε ρε εχουμε να δουμε και κει γελια.Γενικα ολα το αρκ ειναι α8λιο απλα το σωζει το γεγονος οτι τα περιστατικα που δειχνει εχουν πλακα.Απλα μην 8εωρειτε επιτομη του bleach τετοιες α8λιες μαχες και γενικα γτ μια ειναι ηαλη8εια το bleach πλεον οπως δηλωνει το ονομα του απορρυπαντικο

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 13:51
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 14:38
Πραγματικά, απίστευτο που το λέω, αλλά στο επεισόδιο είναι απο τις καλύτερες μάχες που έχω δει. Το animation ήταν τέλειο (10/10) ενώ έβαλαν και καινούρια music tracks απο τα οποία το ένα το θέλω όπωσδήποτε. Επίσης έβαλαν και πρόσθετες σκηνές οι οποίες απλά ήταν τέλειες. Απο τις λίγες φορές που μου αρέσει ένα επεισόδιο πιο πολύ απο τα αντίστοιχα chapters στο manga.
Λόγω spoilers, pερισσότερα αύριο που θα κατεβάσω να δω και την subbed version.