Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#976 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 30 April 2009 - 09:57

Ελα ρε η μαχη με τον κιρα ειναι πολυ καλη

#977 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 April 2009 - 13:54

Aδερφε ξερεις το ελλινικο ασμα που λεει και Περιμενω -περιμενω?Αυτο 8α κανεις για κανα 2μηνο πριν δεις τη μαχη ichigo ulqi αναλογα με το ποσο γρηγορα 8α πανε το αρκ στη karakura.
Προσωπικα για το επεισοδιο no comment τα εχω πει και παλιοτερα οταν καποιοι γραφανε 8α δουμε επικες μαχες(πωπω γελια που ειχα ριξει τοτε-ναστε καλα πανα8εμα σας).Αυτη η μαχη που μολις ειδατε αποτελει πρωιμιο για ολα τα επομενα που 8α ακολου8ησουν.Εγω σας ειχα προειδοποιησει αλλα δυστυχως δεν ακουγατε:canthelp:
Aν 8υμαμαι τωρα σειρα εχει η μαχη του "darth kira".Εχουμε να δουμε και κει οι οι:burningbe3:

Spoiler:

Πραγματικά..αν θυμάμε καλά σε σχέση με αυτά που θα ακολουθήσουν θα γελάμε με τις αντιδράσεις τους..Αν δεν κάνω λάθος στο μάνγκα η μάχη του γιουμίτσιχα και του Γκέι ήταν πιο ωρέα από τις άλλες που αναμένονται......οπότε καλή τύχη σας έυχομαι....έρχονται οι ΕΠΙΚΕς ΜΑΧΕΣ :hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#978 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 30 April 2009 - 14:13

Aδερφε ξερεις το ελλινικο ασμα που λεει και Περιμενω -περιμενω?Αυτο 8α κανεις για κανα 2μηνο πριν δεις τη μαχη ichigo ulqi αναλογα με το ποσο γρηγορα 8α πανε το αρκ στη karakura.
Προσωπικα για το επεισοδιο no comment τα εχω πει και παλιοτερα οταν καποιοι γραφανε 8α δουμε επικες μαχες(πωπω γελια που ειχα ριξει τοτε-ναστε καλα πανα8εμα σας).Αυτη η μαχη που μολις ειδατε αποτελει πρωιμιο για ολα τα επομενα που 8α ακολου8ησουν.Εγω σας ειχα προειδοποιησει αλλα δυστυχως δεν ακουγατε:canthelp:
Aν 8υμαμαι τωρα σειρα εχει η μαχη του "darth kira".Εχουμε να δουμε και κει οι οι:burningbe3:

Spoiler:

τι:oo:2μηνο?????OMG:OMG3:υπομονή παίδες...υπομονή......:knock-knock::bahhh::drink::wis:
Spoiler:
και ελπίζω να δούμε καινούργια ban...kai

Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:52.

#979 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 April 2009 - 14:22

to επεισοδειο ηταν αρκετα αστειο αλλα μεχρι εκει το bleach exei ginei πολυ προβλεψιμο και αρχισα να βαριεμαι λες και δε ξεραμε οτι θα εκανε το krifo ability o yumitsika

#980 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 April 2009 - 16:23

to επεισοδειο ηταν αρκετα αστειο αλλα μεχρι εκει το bleach exei ginei πολυ προβλεψιμο και αρχισα να βαριεμαι λες και δε ξεραμε οτι θα εκανε το krifo ability o yumitsika

Bασικα δνε ειναι τοσο κρυφο οσο νομιζουν οι περισσοτεροι-αμα κοιταξετε τα παλια επεισοδια τοτε που ο yumitsika ειχε χτυπη8ει με τον 69 ο 69 ειχε μεινει ξαπλωμενος σε μια στεγη και ελεγε δεν υπαρχει αυτο το zanpakutou-μου εβγαλε ολη την ενεργεια.Απλα τωρα το ειδαμε σε φουλ μορφη και δραση.
Στο μεταξυ καλα κα8ομαι και το κατηγορω αλλα απο περιστατικα ολα τα 8υμαμαι το κερατο μου για οτακου:frozen:

Posted Image

#981 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 30 April 2009 - 16:31

Eλεος το 217 ειναι πολυ χαλια επεισοδειο,το μονο καλο ειναι οτι ψοφησε ο τυπας με τα μοβ μαλλια, ηταν απαισιος.

#982 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 01 May 2009 - 12:00

Eλατε ρε παιδια δεν ειναι και τοσο κακες οι μαχες που ερχοται,ας μην τα μηδενιζουμε ολα.Οκ για Οmaeda αλλα για τους υπολοιπους??Ειδικα η μαχη του Κιρα ειναι πολυ καλη και τον εχει ανεβασει πολυ στα ματια μου

#983 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 May 2009 - 12:19

Τι να πεις για το επεισόδιο... βαρεμάρα παρόλο που είχε τις αστείες στιγμές του.

Eλατε ρε παιδια δεν ειναι και τοσο κακες οι μαχες που ερχοται,ας μην τα μηδενιζουμε ολα.Οκ για Οmaeda αλλα για τους υπολοιπους??Ειδικα η μαχη του Κιρα ειναι πολυ καλη και τον εχει ανεβασει πολυ στα ματια μου

Spoiler:

Don't worry. Μετά τις μάχες με τα fraccio έρχονται τα epic επεισόδια (αν δεν βάλουν fillers, που αμφιβάλλω)

#984 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 01 May 2009 - 14:05

ωραιο το bleach alla den exei συγκρισει δυναμεων.τωρα ας πουμε ο ichigo τι θα κανει στον ulquiorra θα τον νικησει και θα τρελαθω.δεν ξερω τι θα γινει αλλα ετσι κα ι γινει θα ναι οτι να ναι

#985 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 02 May 2009 - 19:44

Το bleach δεν εχει καμια λογικη,ουτε στις μαχες ουτε σε τιποτα.Παρ'ολα αυτα παραμενει ενα πολυ καλο ανιμε λογω ξυλου,πλακας(καποιες φορες εχει αρκετο γελιο,απλα το βαζει σε στιγμες που οι φανς ειναι πορωμενοι για ξυλο).Δεν λεω ,αν ηταν πιο προσεγμενο σιγουρα θα ειχε να δωσει πολλα,αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι.Οσο για το προβλεψιμο της υποθεσης,ισχυει...αλλα ρε παιδια φανταστειτε να πεθαινε ο κενπατσι,δεν θα ηταν η απολυτη ξενερα??ακριβως για τον ιδιο λογο ο kubo δεν σκοτωνει κανεναν ,γτ ολοι μας εχουμε εναν χαρακτηρα με τον οποιο ταυτιζομαστε,γιαυτο δεν μπορει να σκοτωσει κανεναν απο τους πρωταγωνιστες,ειναι λογικο

#986 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 05 May 2009 - 13:10

Παντως το bleach περα οτι εχει προβλεψιμη υποθεση εχει και πολλα κουραστικα filler και δεν μου αρεσει καθολου αυτο προσωπικα....Δλδ ημουν αναγκασμενος να δω τον kakakura raizer για 3-4 επεισοδεια...Νταξει φιλλερ πανω στο φιλλερ.Ελεος.Και να πω ενταξει για το φιλλερ με την ιστορια των vaizard αλλα ποιος ο λογος με τον kakakura raize.Τουλαχιστον στο πρωτο ηταν λιγο ευχαριστο μαθαμε καινουρια πραγματα ειχε και λιγο ξυλο δεν λεω....Αλλα ποσο να γελασεις απο ενα σημειο και μετα με τον kakakura raizer και με την ιστορια των vaizard.Και το βαλαν το κολοφιλλερ πανω στο καλυτερο σημειο!:erk::smokingg:
Posted Image

#987 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 May 2009 - 14:24

Και να πω ενταξει για το φιλλερ με την ιστορια των vaizard

Αυτο δεν ηταν filler.

qzMHWHd.png

#988 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 06 May 2009 - 23:04

Ενταξει το τελευταιο επεισοδιο δεν ηταν και κατι το εξαιρετικο-Σχετικα νε την μαχη του kira πριν αρχισετε να λετε ποσο ομορφη ηταν κ.ο.κ να σα 8υμισω οτι ο κιρα σε ολο το soul society arc παρουσιαστηκε ως 1 dark timid χαρακτηρας που δνε μπορουσε ν κανει τπ χωρις την βοη8εια του gin.Ξαφνικα τον βλεπουμε να ειναι ενας ***** κια δερνω χαρακτηρας αδικημενος απο την μοιρα και τον κοσμο που τα σπαει ολα με την ανωτερη λογικη του και την μαχητικη του δεινοτητα-ε μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.Κλασσικα ως καλος χαρακτηρας του bleach δεν επροκειτο να χασει η να πα8ανει αλλα οχι και ετσι -ειπαμε.
Αλλες 2 μαχες λοιπον με επομενο τον mr 69-ε ρε εχουμε να δουμε και κει γελια.Γενικα ολα το αρκ ειναι α8λιο απλα το σωζει το γεγονος οτι τα περιστατικα που δειχνει εχουν πλακα.Απλα μην 8εωρειτε επιτομη του bleach τετοιες α8λιες μαχες και γενικα γτ μια ειναι ηαλη8εια το bleach πλεον οπως δηλωνει το ονομα του απορρυπαντικο:canthelp:

Posted Image

#989 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 May 2009 - 13:51

poly μουφα η μαχη του κιρα βαζουν αντιπαλους που εναι ακριβως για την ικανοτητα του σπαθιου.

#990 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 12 May 2009 - 14:38

Είδα το RAW του 219.

Πραγματικά, απίστευτο που το λέω, αλλά στο επεισόδιο είναι απο τις καλύτερες μάχες που έχω δει. Το animation ήταν τέλειο (10/10) ενώ έβαλαν και καινούρια music tracks απο τα οποία το ένα το θέλω όπωσδήποτε. Επίσης έβαλαν και πρόσθετες σκηνές οι οποίες απλά ήταν τέλειες. Απο τις λίγες φορές που μου αρέσει ένα επεισόδιο πιο πολύ απο τα αντίστοιχα chapters στο manga.

Λόγω spoilers, pερισσότερα αύριο που θα κατεβάσω να δω και την subbed version.