Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#736 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 14 January 2009 - 20:29

kempachi:θα πρεπει να χρησιμοποιησω ΑΥΤΟ
me:(Ω θεε μου θα πει bankai,θα πει bankai:dazed:)
kempachi:kendo
me(:terror2:)
σοβαρα τωρα,δεν εχω ιδεα τι παιζει στο μανγκα.περιμενα οτι καποια στιγμη θα κανει bankai για την μεγαλη εκπληξη του επεισοδιου,αλλα μαλων δεν προκειται να κανει ποτε.οχι οτι με χαλασε,πολυ καλο επεισοδιο.
Posted Image

#737 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 14 January 2009 - 20:47

kempachi:θα πρεπει να χρησιμοποιησω ΑΥΤΟ
me:(Ω θεε μου θα πει bankai,θα πει bankai:dazed:)
kempachi:kendo
me(:terror2:)
σοβαρα τωρα,δεν εχω ιδεα τι παιζει στο μανγκα.περιμενα οτι καποια στιγμη θα κανει bankai για την μεγαλη εκπληξη του επεισοδιου

:hahaha:και εγω νομισα οτι θα πει bankai!!lol αλλα δεν μας εκανε την χαρη ο tite kubo....:nosey:

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#738 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 14 January 2009 - 21:07

Aπο τη μαχη αυτη και μετα δεν εχουμε δει τον κενπατσι και στο μανγκα αλλα μην αγχωνεσαι ο κενπτατσι δε πρεπει ποτε να πει bankai 8α ειναι ντροπη για το φιλο κοσμο του bleach οσοι εχουν μεινει δλδ

Posted Image

#739 Chaos-Silver

Chaos-Silver

On the Last Train

• Members
  • 18 posts

Posted 14 January 2009 - 21:35

Ε, αμα ο Kenpachi είχε Bankai, δε θα είχε νόημα το Bleach για μένα, εξ'άλλου και το quote "He has become a Captain without knowing Bankai or even the name of his sword" (μεταφρασμένο, βαριέμαι να romanjariζω) Δεν το βάζουν για πλάκα :tensai:
:erk:: Watashi wa shinnen!SHINENZUUUUU!
:bike:: FALCON PUUUUUUNCH! :fromabove:

#740 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 14 January 2009 - 21:38

παντως το σκηνικο που θα μας μεινει ειναι το SANTA TERESA :blingeye2:
αλλα με τα fillers που ερχονται θα δουμε ξανα bleach μετα απο ενα μηνα
εχετε ιδεα ποτε θα βγει ι ταινια??αν και προβληθηκε πιο μετα απο την ταινια του naruto πιστευω οτι θα βγει νωριτερα οπως ειχε γινει και με την προηγουμενη ταινια

#741 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 14 January 2009 - 22:54

Εχει βγει εδω κ 1 μηνα, στν κινηματογραφο στην Ιαπωνια, ως subbed, θα βγει γυρω στα τελη Αυγουστου με μεσα τ επομενου Σεπτεμβρη, υπομονη :P

Posted Image

#742 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 14 January 2009 - 23:11

Άπαιχτο επεισόδιο!
Respect Kenpachi!!!
Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά κ όπως είπε κάποιος (να με συγχωρεί η χάρη του που δεν τον θυμάμαι
...) αυτό το χαμόγελο σπάει κόκκαλα!!!
RIP Nnoitra...ήταν άξιος αντίπαλος του Ken-chan κ το release του ίσως ένα από τα καλύτερα που έχω δει να το συνοδεύει μια εξαίσια μουσική!
Μα γιατί λέτε για fillers κ με ξενερώνετε...?:unlucky:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#743 pelargos

pelargos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 15 January 2009 - 00:22

Να βλέπεις τον Ichigo έκπληκτο απο κάτι που είδε, 4 με 5 φορες ανα επεισόδιο.Να βλέπεις τον Ichigo να κάνει την διαφορά στην μάχη με μια κίνηση, 2 φορεσ ανα επεισόδιο. Να βλέπεις τον Kenpachi με το χαμόγελο μέχρι τα αφτια ενω οι συνθίκες είναι εναντίον του.......PRICELESS!!!!! Kenpachi forever.Για αλλη μια φορα υπερασπήστικε τον τίτλο του ως μακράν ο πιο cool captain που υπάρχει.

#744 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 January 2009 - 00:51

Κenpachi ftw......Απλα και ομορφα...
Posted Image

#745 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 January 2009 - 00:56

btw το ονομα του επικου τραγουδιου το Release tou noitra ειναι treachery, και νομιζω ειναι στο δευτερο cd του bleach

[media]http://www.youtube.com/watch?v=I3kiCvUcOgY[/media]

qzMHWHd.png

#746 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 January 2009 - 01:13

Απιστευτο κομματι οντως.......Σε ευχαριστουμε Rin...

Posted Image

#747 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 January 2009 - 01:21

btw το ονομα του επικου τραγουδιου το Release tou noitra ειναι treachery, και νομιζω ειναι στο δευτερο cd του bleach

Οταν εγω σου ελεγα οτι το κομματι ηταν ηδη στα ost του bleach εσυ δε με πιστευες καλα να πα8εις οχι για να μην αμφισβητεις την αξια μου στη μουσικη επενδυση του bleach:burningbe3:

Posted Image

#748 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 15 January 2009 - 01:28

Perfect.Just perfect.Τι αλλο να πω για αυτο το επ.Ο Νoitra ακομα ψαχνεται:dazed:
@ sora
Σ'ευχαριστω για το spoiler στο ava και στο sig που εχεις βαλει:yellowcard:
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#749 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 15 January 2009 - 01:32

:wooi2: Arigato Rin-kun...Όντως είναι επικό!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#750 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 15 January 2009 - 01:35

Οταν εγω σου ελεγα οτι το κομματι ηταν ηδη στα ost του bleach εσυ δε με πιστευες καλα να πα8εις οχι για να μην αμφισβητεις την αξια μου στη μουσικη επενδυση του bleach:burningbe3:

*seirios gives rin a cookie*

:hahaha::nod:
Posted Image
Spoiler: