Σε αυτο 8α συμφωνησω και εγω δε μπορεις να συγκρινεις αυτους τους 2.Ειναι και οι 2 σουπερ ξεχωριστοι με τον τροπο τους.Αλλα αλλο ο 1 ενας που ειναι εντελως χυχοπα8ης και τρελος μαχητης(2)Πώς συγκρίνεις Ζαράκι και Μπιάκουγια?είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες...επειδή και οι δύο ρίχνουν ξύλο δεν εξισώνονται...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 23:55

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 00:14

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 11:32
Δεν πιστεύω πως ηταν απαθής ο Byakuya, αντιθέτως έδειξε αυτοθυσία. Έχοντας δώσει μια μάχη στην οποία "έχασε" ενα χέρι και ενα πόδι, δεν έτρεξε να θεραπευτεί. Στάθηκε καρτερικά, αναμένοντας την πλήρη θεραπεία της αδερφής του.
Απλώς, εξ αιτίας της ψυχρής συμπεριφοράς του και την προσκόληση στις παραδόσεις της οικογένειας, τις περισσότερες φορές βγάζει προς τα εξω ενα απάνθρωπο πρόσωπο. Στη πραγματικότητα είναι ενα απο τα καλά παιδιά των Shinigamiδων! Σε αντίθεση με τον Mayuri...
Γνωρίζω πολύ καλά γιατί κρατάει αυτή την στάση.Την μάχη στο Soul Society, Byakuya-Ichigo όπως κ την ιστορία του Byakuya, τα έχω δει άπειρες φορές.Μην ξεχνάμε ότι ο Bya-kun είναι αιγοκεράκι (info from wikipedia), ένας λόγος παραπάνω να καταλάβουμε γιατί αποφεύγει τόσο πολύ να εκδηλώσει τα αισθήματα του (ναι έτσι είστε εσείς οι Αιγόκεροι
Όσο για το αν είναι ένα απο τα καλύτερα παιδια των Shinigamiδων συμφωνώ κ επαυξάνω

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 20:18
Ο Mayuri τα σπάει αν και αηδιαστικός (ιδιαίτερα η φάση-χαμόγελο με τα δόντια ήταν αηδία γοα μένα)
Πάμε τώρα να δούμε και το γομάρι, ώστε να τελειώνουμε και με το ζώο που τόλμησε να χτυπήσει την Nel-chan.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 19:57
Μαρεσει ο τροποσ που σκεφτεσαι αγορι μου....αν και η συγκεκριμενη μαχη ειναι καπΩραίο επεισόδιο
Ο Mayuri τα σπάει αν και αηδιαστικός (ιδιαίτερα η φάση-χαμόγελο με τα δόντια ήταν αηδία γοα μένα)
Πάμε τώρα να δούμε και το γομάρι, ώστε να τελειώνουμε και με το ζώο που τόλμησε να χτυπήσει την Nel-chan.

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 00:03
Αυτα δν γινονται!!!!
αμα το παμε ετσι ο ichigo επρεπε να κερδισει τον grimmjow χωρις bankai/hollowification και ιστοριες!!!
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 00:38
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 05:59
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 07:48
Παιδια ειμαι ο μονος ο οποιος απογοητευτηκε απο τη δυναμη του 5ου espada???O Grimmjow (6ος)μου φενετε κλασεις δυνατοτερος απο τον 5ο και ichigo εχει τον Zaraki χωρις bankai και Hollowfication...
Αυτα δν γινονται!!!!
αμα το παμε ετσι ο ichigo επρεπε να κερδισει τον grimmjow χωρις bankai/hollowification και ιστοριες!!!
μην ψάχνεις λογική στο μπλιτς..απλά γίνοντε για να γίνονται...δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση...ούτε τον γκρίμτζο δεν έπρεπε να είχε νικίσει ο φράουλας...επίσης όταν δεις το τέλος της μάχης του κεμπάτι με τον νοϊτόρα θα καταλάβεις πως ούτε τον κεμπάτσι είχε τότε ο ίτσιγκο..επίσης όταν ο ίτσιγκο πολέμισε με τον ικάκκου κανονικά ο καράφλας άμα ήθελε τον έσπαγε στο ξύλο...όταν ο ίτσιγκο πολέμησε με τον μπιάκουγια,ο 2ος έφιγε περπατόντας ενώ ο φράουλας ήταν λιομένος κάτω στο πάτωμα..παρ όλα αυτά θεωρήτε νίκη του ίτσιγκο...
στο 200 τώρα...είχε ανατροπές,εξελίξεις,σε κρατούσε σε αγωνία,ίντριγκες, ΣΕΞ!!!!!!!!
δλδ τι άλο θέλουμε....

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 10:38
Όλα τα άλλα με άφησαν παγερά αδιάφορη.Μόλις έχασα 20 λεπτά απο τον χρόνο μου.
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 10:45
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:09
ΣΟΡΡΥ δεν μπορω να το εκτιμησω.

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:13
Αν δεν εβαζαν (το αναγκαίο δυστυχως) φιλερ με τα βυζια της Νεμυ και με το βιασμο τις απο τον Μαγιουρι τοτε ναι θα ελεγα οτι αξιζε...αλλα οταν απο την φιλοσοφια με πας στην ακυρίλα
ΣΟΡΡΥ δεν μπορω να το εκτιμησω.
αυτό με τον βιασμό που λες γίνεται στο μάνγκα...απλά το εξηγεί λιγο καλύτερα..εδώ το βλέπουν και μικρά παιδιά

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:25
Ιδιοφυία ο τύπος.... Αν και σαδιστής ο ίδιος.
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:43
αυτό με τον βιασμό που λες γίνεται στο μάνγκα...απλά το εξηγεί λιγο καλύτερα..εδώ το βλέπουν και μικρά παιδιά
Στο μανγκα πηρε μιση σελιδα στο ανιμε 3 λεπτα...
αυτο που 8ελω να πω ειναι οτι το ξεχυλωσαν και οπως ειπα και πριν δυστυχως αναγκαια.
αφου ο κουμπο σε 17 σελιδες μανγκα βγαζει 5 λεπτα επ.
ενω ολοι οι αλλοι μανγκακα βγαζουν 12.