Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#631 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 20:38

ωραιο επεισοδειο αλλα και παλι το αρχισανε στα 6 λεπττα ελεος

#632 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 19:08

Ενταξειν ρε παιδια λογικο ειναι το ανιμε να εχει 1 πιο αργο ρυ8μο γτ ειναι πολυ κοντα στο μανγκα και μετα απο 16 επεισοδια λογικα που 8α εχει τελειωσει και το επομενο αρκ και 8α πεσουν τα φιλλερ 8α ακουμε παλι κλαμματα....και αμα το συνδυασεις με το γεγονος οτι δε 8α βλεπουμε πλεον ναρυτο απο dat 8α επερ8ει και ο νευρικος κλονισμος.
Για το επεισοδιο τωρα ειναι καλο αυτη η μαχη στο μανγκα ειναι πραγματικα η πιο γαματη απο τις 3 Ατελειωτο μειωμα τους 1 απο τον αλλο μαχη για το πιο ισχυρο μυαλο και τελος η πιο γαματη τιμωρια για τον espada....Τι αλλο να ζητησω.Αν και εχω πει χιλιες φορες οτι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο κενπατσι πραγματικα στη μαχη με τον νοιτρα απλα 8α απογοητευτειτε γτ κοιταξτε να χορτασετε με υατες τωρα γτ τα χειροτερα ερχονται.Παντως να ξερετε οτι αμα περνανε οι μαχες γρηγορα ειναι γτ 8ελουν να πανε στο pendomul ar του μανγκα οπου πραγματικα εχετε να δειτε αποκαλυψεις:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#633 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 19:31

Anw μετά από κάποιες εβδομάδες που είχα κάνει pause το bleach το παρακολούθησα.... Μου άρεσε πάρα πολύ το πως μεταφέρανε το manga.

Περιττό να πω ότι κατά την μάχη του Byakuya sama my fangirlism went over 9000:lovulovu:.... Ας ζητωκραυγάσουμε όλοι την πιο cool ψωνάρα της Soul Society. Kαι φυσικά να αναφέρω το πόσο μου άρεσε η μάχη της Neliel (αν και το βρήκα άδικο που δεν αποτελείωσε τον Nnoitra... Δικαιωματικά ήταν δικό της το φονικό. But oh well έπρεπε να εμφανιστεί με κάποιο πρόσχημα ο Kenpachi.)

Πολύ θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει μέχρι στιγμής και η μάχη των τρελών επιστημόνων.. Πραγματικά όπως προαναφέρθηκε οι γκριμάτσες του Mayuri και γενικότερα όλη η προσωπικότητα του είναι όλα τα λεφτά... :hihi2: Τhe guy is psycho!!!!! I love him.!!!

πλάκα πλάκα πάντως αν το καλοσκεφτεί κανείς... Η αντιπροσωπεία των καλών στο hueco Mundo αποτελείται από : Εναν demented scientist, έναν ψυχρό και αλαζόνα εκτελεστή, ένα αιμοχαρές τέρας και μόνο η Unohana είναι σε πασιφιστική διάθεση... Dont you just love the irony?:hihi2:

#634 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 20:50

Με ξενέρωσε πολύ που με τις καθυστερήσεις στην αρχή, & βλέπουμε μισό επεισόδιο... καλύτερα να μας δίνει ένα επεισόδιο ανά δυο βδομάδες παρά αυτή η τραγική κατάσταση.. (κατά την γνώμη μου πάντα).
Ένα ακόμα σημείο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν μετέφεραν την ακριβής ατάκα όταν εισπνέει το δηλητήριο..
Spoiler:
<<If you have time by all means>>
Κατ'αλλα ήταν ωραίο επεισόδιο,

PS. Το βλέπω στο επόμενο θα μας κάνει εισαγωγή πως ο ichigo έγινε shinigami

#635 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 21:08

PS. Το βλέπω στο επόμενο θα μας κάνει εισαγωγή πως ο ichigo έγινε shinigami

:yellowcard::yellowcard::yellowcard:OMG NO NO NO NO please

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#636 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 22:35

ωραιο episode goustarw trela pou tha ta piei o roz-malis (dont remember name) μου την ειχε σπασει,,,,,,το οτι εχασε i nel για τον πιο ιλιθιο λογο και ηρθε 3αφνικα ο kempachi και φανηκε τελειως στημενο θα κανω πως δεν το ειδα γιατι γουσταρω τρελα kempachi-noitora

#637 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 14:19

Παιδια τι λετε να απεγινε αυτος ο τυπας με την μπαντανα πως τον λεγανε να δεις.... Ganju καπως ετσι.Φανταζεστε να εμφανιστει στο hueco mondo;Το ακυρο ετσι.

#638 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 18:14

Α λες ο αδερφος της αλλης της βυζαρους της φιλης της yoruichi....Α μην περιμενεις και πολλα εχει χα8ει αυτος απο το μανγκα εδω και πολυ καιρο αλλα με τον κουμπο ποτε δε μπορεις να ξερεις:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#639 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 00:42

ειδα το raw.Μετριο επισοδιο.

qzMHWHd.png

#640 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 05:23

Ναι οντως μετριο ητα,αλλα ο τρελο-επιστημονας Shimigami απλα θεος....

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#641 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 06:21

χειρότερο από μέτριο...δλδ ο μαγιούρι τώρα είχε φανταστεί όλες αυτές τις τεχνικές....και ερωτώ....στο μπλιτς δεν έχουμς ξαναδεί ποτέ αν θυμάμαι καλα κάποια τεχνική που κάποιος μπένει μέσα στο σώμα κάποιου και μετά βγένει...πς ο μαγιούρι είχε προβλέψη μαι περίπτωση η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.....
όλες οι τεχνικές του τυπά ήταν πρωτόγνωρες..αλλά ο μαγιούρι τις είχε φανταστεί...τύφλα να έχει ο λελους και ο γιαγκάμι λαϊτ....

βασικά λάθος μου....δεν είναι χειρότερο του μετρίου....
απέσιο είναι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#642 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:25

Πολύ ωραίο επεισόδιο. Το περίμενα πολύ. Ο Μαγιούρι απλά θεός.

δλδ ο μαγιούρι τώρα είχε φανταστεί όλες αυτές τις τεχνικές....και ερωτώ....στο μπλιτς δεν έχουμς ξαναδεί ποτέ αν θυμάμαι καλα κάποια τεχνική που κάποιος μπένει μέσα στο σώμα κάποιου και μετά βγένει...πς ο μαγιούρι είχε προβλέψη μαι περίπτωση η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.....

Κάνεις λάθος. Για την επίθεση του Szayel με τα όργανα του σώματος σου θυμίζω τα βακτήρια στο σώμα του Iσιντα.
Για την αναγέννηση ο Μαγιούρι δεν γέμισε την Νέμου δηλητήρια για την συγκεκριμένη επίθεση αλλά σε περίπτωση που η Νέμου φαγωθεί. Μην ξεχνάς πως οι αντίπαλοι των σινιγκάμι είναι τα Χόλοους. Επομένως είναι απολύτως λογικό να επιτεθεί ένα χόλοου στην Νέμου και αν είναι δυνατό να την φάει. Είναι απολύτως λογικό ένας πανέξυπνος άνθρωπος όπως ο Μαγιούρι να βλέπει μπροστά και να ετοιμάζει τις επόμενες μάχες του.

ΥΓ : O Νear ήταν ο "μάντης" όχι ο L ή ο Light

#643 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:38

Πολύ ωραίο επεισόδιο. Το περίμενα πολύ. Ο Μαγιούρι απλά θεός.

Κάνεις λάθος. Για την επίθεση του Szayel με τα όργανα του σώματος σου θυμίζω τα βακτήρια στο σώμα του Iσιντα.
Για την αναγέννηση ο Μαγιούρι δεν γέμισε την Νέμου δηλητήρια για την συγκεκριμένη επίθεση αλλά σε περίπτωση που η Νέμου φαγωθεί. Μην ξεχνάς πως οι αντίπαλοι των σινιγκάμι είναι τα Χόλοους. Επομένως είναι απολύτως λογικό να επιτεθεί ένα χόλοου στην Νέμου και αν είναι δυνατό να την φάει. Είναι απολύτως λογικό ένας πανέξυπνος άνθρωπος όπως ο Μαγιούρι να βλέπει μπροστά και να ετοιμάζει τις επόμενες μάχες του.

ΥΓ : O Νear ήταν ο "μάντης" όχι ο L ή ο Light

θα μου πεις σε λίγο ότι βγάζει τέλειο νόημα και ότι δεν είναι άλο ένα πλοτ νο τζουτσου για να ξεμπερδέυουμε...

Υ.Γ όταν θες απλά να πεταχτείς και να πεις κάτι τότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την παρομοίωση από την κυριολεξία...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#644 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:46

Πωπω το ειχα πει εγω η μαχη του επιστημονα 8α ειναι η καλυτερη απολες και να που επαλη8ευτηκα.Τωρα για την διαμαχη που εχει ξεσπασει παραπανω και εγω 8α συμφωνησω με τον καισερ-σε αυτη την περιπτωση ο kubo εχει φτιαξει ωραια πλοκη στη μαχη αφου ο μαγιουμι ηταν ετοιμος κυριολεκτικα να φαει τον αντιπαλο του.Εχω πει και παλιοτερα οταν μιλουσα με τα παιδια οτι αυτος ειναι 1 captain που ποτε δεν παει σε μαχη αν δεν εχει αναλυσει τον αντιπαλο του και δεν εχει βρει ολες τια αδυναμιες του.Ειδικα οι φιλοι που διαβαζουν και το μανγκα ξερουν και γενικα οσοι εχουν δει το ανιμε οτι ειναι 1 πολυ περηφανος αν8ρωπος που μονο νοιαζεται για το τομαρι του αλλα στην δουλεια του ειναι κορυφη.Το γεγονος οτι χρησιμοποιησε τον ishida ως αναγνωριστικο μεσο για την μαχη με τον espada μιλαει απο μονο του.Οσο για το τελος της μαχης απλα ειναι κορυφαιο ο τυπας ξερει τι σημαινει να εισαι τρελος με ολη την εννοια της λεξης

ΥΓ Στα οσα ειπε ο σειριος ξερω οτι τα λεει γτ εχει και λιγο πονο απο το μανγκα:hahaha:για αυτο 8ελω να προσ8εσω οτι και να λεμε για το μαγιουμι 8α παραμεινει ο captain που τον εχωσε 1 παιδι που φτιαχνει φορεματα για κουκλες :hahaha::nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#645 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:47

θα μου πεις σε λίγο ότι βγάζει τέλειο νόημα και ότι δεν είναι άλο ένα πλοτ νο τζουτσου για να ξεμπερδέυουμε...

Υ.Γ όταν θες απλά να πεταχτείς και να πεις κάτι τότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την παρομοίωση από την κυριολεξία...

Όχι. Λέω πως απο όλα τα άλλα που "βγάζουν" νόημα εσένα αυτό σε πείραξε.

ΥΓ : Όταν ο άλλος λέει μια γνώμη με την οποία διαφωνείς δεν σημαίνει οτι "πετάγεται". Βλέπω άλλους 642 που έχουν "πεταχτεί" επίσης.

ΥΓ2 : Επίσης όταν κάποιος θυμώνει για μιά συζήτηση σειράς ανιμέ μπορεί να μιλάει για κυριολεξία και μεταφορά ?