Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 20:38
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 19:08
Για το επεισοδιο τωρα ειναι καλο αυτη η μαχη στο μανγκα ειναι πραγματικα η πιο γαματη απο τις 3 Ατελειωτο μειωμα τους 1 απο τον αλλο μαχη για το πιο ισχυρο μυαλο και τελος η πιο γαματη τιμωρια για τον espada....Τι αλλο να ζητησω.Αν και εχω πει χιλιες φορες οτι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο κενπατσι πραγματικα στη μαχη με τον νοιτρα απλα 8α απογοητευτειτε γτ κοιταξτε να χορτασετε με υατες τωρα γτ τα χειροτερα ερχονται.Παντως να ξερετε οτι αμα περνανε οι μαχες γρηγορα ειναι γτ 8ελουν να πανε στο pendomul ar του μανγκα οπου πραγματικα εχετε να δειτε αποκαλυψεις

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 19:31
Περιττό να πω ότι κατά την μάχη του Byakuya sama my fangirlism went over 9000:lovulovu:.... Ας ζητωκραυγάσουμε όλοι την πιο cool ψωνάρα της Soul Society. Kαι φυσικά να αναφέρω το πόσο μου άρεσε η μάχη της Neliel (αν και το βρήκα άδικο που δεν αποτελείωσε τον Nnoitra... Δικαιωματικά ήταν δικό της το φονικό. But oh well έπρεπε να εμφανιστεί με κάποιο πρόσχημα ο Kenpachi.)
Πολύ θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει μέχρι στιγμής και η μάχη των τρελών επιστημόνων.. Πραγματικά όπως προαναφέρθηκε οι γκριμάτσες του Mayuri και γενικότερα όλη η προσωπικότητα του είναι όλα τα λεφτά...

πλάκα πλάκα πάντως αν το καλοσκεφτεί κανείς... Η αντιπροσωπεία των καλών στο hueco Mundo αποτελείται από : Εναν demented scientist, έναν ψυχρό και αλαζόνα εκτελεστή, ένα αιμοχαρές τέρας και μόνο η Unohana είναι σε πασιφιστική διάθεση... Dont you just love the irony?

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 20:50
Ένα ακόμα σημείο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν μετέφεραν την ακριβής ατάκα όταν εισπνέει το δηλητήριο..
Κατ'αλλα ήταν ωραίο επεισόδιο,
PS. Το βλέπω στο επόμενο θα μας κάνει εισαγωγή πως ο ichigo έγινε shinigami
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 21:08
PS. Το βλέπω στο επόμενο θα μας κάνει εισαγωγή πως ο ichigo έγινε shinigami

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 22:35
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 14:19
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 18:14

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 00:42
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 05:23

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 06:21
όλες οι τεχνικές του τυπά ήταν πρωτόγνωρες..αλλά ο μαγιούρι τις είχε φανταστεί...τύφλα να έχει ο λελους και ο γιαγκάμι λαϊτ....
βασικά λάθος μου....δεν είναι χειρότερο του μετρίου....
απέσιο είναι...

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:25
δλδ ο μαγιούρι τώρα είχε φανταστεί όλες αυτές τις τεχνικές....και ερωτώ....στο μπλιτς δεν έχουμς ξαναδεί ποτέ αν θυμάμαι καλα κάποια τεχνική που κάποιος μπένει μέσα στο σώμα κάποιου και μετά βγένει...πς ο μαγιούρι είχε προβλέψη μαι περίπτωση η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.....
Κάνεις λάθος. Για την επίθεση του Szayel με τα όργανα του σώματος σου θυμίζω τα βακτήρια στο σώμα του Iσιντα.
Για την αναγέννηση ο Μαγιούρι δεν γέμισε την Νέμου δηλητήρια για την συγκεκριμένη επίθεση αλλά σε περίπτωση που η Νέμου φαγωθεί. Μην ξεχνάς πως οι αντίπαλοι των σινιγκάμι είναι τα Χόλοους. Επομένως είναι απολύτως λογικό να επιτεθεί ένα χόλοου στην Νέμου και αν είναι δυνατό να την φάει. Είναι απολύτως λογικό ένας πανέξυπνος άνθρωπος όπως ο Μαγιούρι να βλέπει μπροστά και να ετοιμάζει τις επόμενες μάχες του.
ΥΓ : O Νear ήταν ο "μάντης" όχι ο L ή ο Light
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:38
Πολύ ωραίο επεισόδιο. Το περίμενα πολύ. Ο Μαγιούρι απλά θεός.
Κάνεις λάθος. Για την επίθεση του Szayel με τα όργανα του σώματος σου θυμίζω τα βακτήρια στο σώμα του Iσιντα.
Για την αναγέννηση ο Μαγιούρι δεν γέμισε την Νέμου δηλητήρια για την συγκεκριμένη επίθεση αλλά σε περίπτωση που η Νέμου φαγωθεί. Μην ξεχνάς πως οι αντίπαλοι των σινιγκάμι είναι τα Χόλοους. Επομένως είναι απολύτως λογικό να επιτεθεί ένα χόλοου στην Νέμου και αν είναι δυνατό να την φάει. Είναι απολύτως λογικό ένας πανέξυπνος άνθρωπος όπως ο Μαγιούρι να βλέπει μπροστά και να ετοιμάζει τις επόμενες μάχες του.
ΥΓ : O Νear ήταν ο "μάντης" όχι ο L ή ο Light
θα μου πεις σε λίγο ότι βγάζει τέλειο νόημα και ότι δεν είναι άλο ένα πλοτ νο τζουτσου για να ξεμπερδέυουμε...
Υ.Γ όταν θες απλά να πεταχτείς και να πεις κάτι τότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την παρομοίωση από την κυριολεξία...

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:46
ΥΓ Στα οσα ειπε ο σειριος ξερω οτι τα λεει γτ εχει και λιγο πονο απο το μανγκα

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 10:47
θα μου πεις σε λίγο ότι βγάζει τέλειο νόημα και ότι δεν είναι άλο ένα πλοτ νο τζουτσου για να ξεμπερδέυουμε...
Υ.Γ όταν θες απλά να πεταχτείς και να πεις κάτι τότε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την παρομοίωση από την κυριολεξία...
Όχι. Λέω πως απο όλα τα άλλα που "βγάζουν" νόημα εσένα αυτό σε πείραξε.
ΥΓ : Όταν ο άλλος λέει μια γνώμη με την οποία διαφωνείς δεν σημαίνει οτι "πετάγεται". Βλέπω άλλους 642 που έχουν "πεταχτεί" επίσης.
ΥΓ2 : Επίσης όταν κάποιος θυμώνει για μιά συζήτηση σειράς ανιμέ μπορεί να μιλάει για κυριολεξία και μεταφορά ?