Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#616 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 10 December 2008 - 17:13

Παιδιά καταλαβαίνω αυτούς που λένε για αργή πλοκή όμως το ανιμέ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο μάνγκα και δεν γίνεται αλλιώς απο το να προσπαθούν να βάζουν μόνο 2 chaptes ανα επεισόδιο. Προτιμώ να πηγαίνει έτσι παρά να έχουμε φίλερς ανα 10 επεισόδια ή ακόμα χειρότερα να συνεχίσουν αυθαίρετα την ιστορία οι δημιουργοί του ανιμέ.

Στο επόμενο επεισόδιο η μάχη του Μαγιούρι γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Spoiler:

#617 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 10 December 2008 - 17:24

Ετσι οπως εχει γινει το bleach πρεπει να περασει καμια εικοσαρια επεισοδεια για να γινει κατι σημαντικο.Εαν συνεχισει με αυτον τον ρυθμο θα περασει και το one piece σε επεισοδεια.Και ποιος ξερει τι θα γινει αφου τελειωσει η ιστορια με το hueco mondo.Οπωτε μια 400ρια επεισοδεια θα την εχει σιγουρα.

Ωρες ωρες το bleach μου θυμιζει τις ελληνικες σειρες που τις τραβανε κι αλλο κι αλλο ωστε να τελειωσουν το καλοκαιρι.

#618 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 10 December 2008 - 18:21

Ενα πράγμα δεν κατάλαβα...
τι σημαίνει το "Hooray for Aizen-sama" που λεγε ο μαύρος...:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#619 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 December 2008 - 18:42

Έλα, αυτό το λένε οι περισσότεροι ιδεαλιστές πριν πεθάνουνε. Κάτι σαν το "ζήτω το έθνος, ο φασισμός δε θα περάσει" που αναφωνούσανε οι αιχμάλωτοι πριν τους εκτελέσουνε οι Ναζί.

#620 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 December 2008 - 18:42

Ζητωκραύγαζε για τον Aizen.

Μα καλά μέλι έχει αυτός ή μήπως δεν σκότωσε εκατοντάδες hollow......

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#621 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 December 2008 - 18:47

Έτερον εκάτερον. Όλοι οι τρανοί ηγέτες της ιστορίας έχουνε σφαγιάσει χιλιάδες αντιφρονούντες και πάλι τους αγαπούσε ο κόσμος. Για παράδειγμα, ο Μαο Τσε Τουνγκ στην Κίνα, εκτέλεσε κάπου 6 εκατομμύρια συμπατριώτες του που "δεν δουλεύανε σωστά" μέσα σε μερικά χρόνια. Αλλά ο κόσμος τον είχε για Θεό.

#622 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 10 December 2008 - 19:06

Μπορω να πω οτι με αφησε αρκετα αδιαφορο αυτο το επισοδειο.Καμια ουσια.Τελος...
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#623 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 December 2008 - 19:37

Αυτό το ξεκαθαρίσαμε για την σειρά πριν 100 επεισόδια. Μην επαναλαμβάνουμε τώρα χιλιοειπωμένα πράγματα.

#624 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 December 2008 - 19:59

Εκεί που ο Gommari κρύφτηκε στην μπάλα που έφτιαξε για να γλιτώσει απο την Senbonzakoura είχε αρκετό γέλιο! Δυστυχώς ομως αποδείχτηκε δειλός, μην μπορώντας να αποδεχτεί την ήττα και συνεπώς, τον θάνατό του.
Καμία σχέση με αλλους Espada που δεν τα παράτησαν ούτε ενω έχαναν(βλέπε Grimjaw και Aaroniero).

#625 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 10 December 2008 - 20:13

Εμενα το release του δεν μου αρεσε καθολου.Σαν λουλουκα ηταν.

#626 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 10 December 2008 - 22:53

Περισσότερο γέλασα με την φάτσα του Mayuri κ την ατάκα "Just kidding".

Kuchiki FTW...για να μην ξεχνιόμαστε :8):

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#627 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 11 December 2008 - 03:50

Απλα ο μαυρος espada ηταν οτι πιο ακυρο υπηρχει στο hueco mundo.Ο Kubo τον εβαλε απλα για να γεμισει τη θεση 7 και για να βρει εναν αντιπαλο στον byakuya.Η μαχη του byakuya και για μενα δεν ειχε καμια απολυτως ουσια,οπως και καμια ουσια δεν ειχε η εμφανιση του Zommari στη σειρα.Καλυτερα να του την επεφταν 1000 hollows παρα αυτο το αντιαισθητικο πλασμα.
Τωρα οσο για τη μαχη του τρελου με τον gay εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο την προηγουμενη αν και ο Kubo ηθελε να μας το παιξει εδω ναι ειδα κ εγω το death note και μου αρεσε οποτε ας κανω ενα copy-paste sto bleach για να με αποθεωσουν οι fans.:bahhh:
Οντως η σκηνη που γυρναει τα ματια του ο Mayuri ειχε πολυ πλακα.Αν και με ψιλονευριασε το ποσο ευκολα θελει τωρα να ξεφορτωθει τον szayel apporo o kubo.Δηλαδη κατσε αυτος που θεωρητικα ηταν απεθαντος πας να τον ξεφορτωθεις μεσα σε 5 λεπτα με απλο δηλητηριο....
Posted Image

#628 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 11 December 2008 - 14:36

E ενταξει ειναι και καλα για να δειξει το power gap μεταξυ των captains και των κομπαρσο-espada...κλασσικο shounen σκηνικο...
Intelligence is nothing without wisdom...

#629 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 11 December 2008 - 15:40

O Ishida και o Renji τουλαχιστο εφαγαν καλα στη μαχη τους με τον Aporro, πριν μπουκαρει ο Mayuri. Επίσης ο Ichigo και η Neliel ξεθεωσαν τον Nnoitra μεχρι να ρθει ο Kenpachi. Συμπερασμα: παρ'ολο που οι πρωταγωνιστες μας το παιζουν καλουληδες γενικα, τα gang τους αν μη τι αλλο τα κανουν για να φανε ενα-ενα τα arrancar.

#630 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 December 2008 - 20:33

Κυκλοφόρησε το video clip του τελευταίου opening του Bleach

Aqua Timez - Velonica

To παλικάρι που το ανέβασε έχει κάνει και ένα video ripped mp3 του τραγουδιού (εννοείται από την πηγή) και έχει βάλει ένα MU Link που θα το βρείτε στα δεξιά του video (στα infos).

Πολύ ωραίο το τραγούδι αλλά την πρώτη φορά που το άκουσα μου φάνηκε παράξενο (το δεύτερο μισό, μετά το part του opening), τόσο που νόμιζα ότι ήταν fanmade mix.

Υπενθυμίζω (ή ενημερώνω αν δεν έχει ειπωθεί ξανά) ότι η επίσημη κυκλοφορία του single είναι 14/1.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image