Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#571 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 December 2008 - 23:34

Μα τι αισθηματικά να έχει το Bleach; Οι πολεμιστές Zaraki και Ikkaku να κάτσουν να λύσουν τα ερωτικά τους δηλαδή; Αν γινόταν κάτι τέτοιο, η σειρά θα έπεφτε στην υπόληψη ολων των οπαδών της δράσης(count me in please). Και απο 7/10 θα πήγαινε στο -666.
Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να δω, είναι πιο επικές μάχες με μεγαλύτερη συμμετοχή του Zangetsu στο σενάριο! Και φυσικά μην ξεχνάμε το bankai του τιτάνα Aizen, το επεισόδιο που θα μου κάνει την τιμή να το παρουσιάσει, είναι αυτό που περιμένω περισσότερο απο ο,τιδήποτε αλλο στο Bleach

#572 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 December 2008 - 23:38

Εντάξει, αν το τραβήξουμε λίγο τόσα σπαθιά και κακό όλο φαλλικά σύμβολα είναι.
Spoiler:

#573 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 December 2008 - 04:19

βγηκε και το καινουργιο ep, το οποιο ειναι και πολυ καλο

ενταξει, byakuya απλα respect

qzMHWHd.png

#574 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 03 December 2008 - 05:38

Σε αυτο το επισοδειο συμπαθησα πολυ το ειρωνικο υφακι του Byakua.
Ελπιζω μεχρι αυριο το πρωι να μου περασει :oo:

#575 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 08:24

Σε αυτο το επισοδειο συμπαθησα πολυ το ειρωνικο υφακι του Byakua.
Ελπιζω μεχρι αυριο το πρωι να μου περασει :oo:

δες μαρία η άσχημη,θα σου περάσει...

το επεισόδιο περιέργος ήταν αρκετά καλό...

ρεσπεκτ στον μπιάκουγια:frozen:
Posted Image
Spoiler:

#576 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 December 2008 - 10:58

Καλά το release του #7 ήταν για κλάμματα σε εμφάνιση (μου θύμισε γυναικία φούστα) αλλά είχε τρομερή ιδιότητα. (Brujeria lol)

Και μια απορία που είχα και απο το μάνγκα. Γιατί δεν στόχευε ο άρρανκαρ κατευθείαν στο κεφάλι του Byakuya να τον τελειώσει με την μία ? Ή να στόχευε το χέρι με το σπαθί...:colddd:

#577 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 03 December 2008 - 11:36

Γιατί στα rpg υπάρχει μόνο το body και όχι το hand ή το head για να επιτεθείς. Αυτά πιάνουνε σαν flavor μόνο όταν κάνεις critical!

#578 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 December 2008 - 12:38

Ασ μπουμε ξανα στο 8εμα και ας αφησουμε κατα μερος τις σπαμ λαλακιες:bike:....Ωραιο το τελευταιο επεισοδιακι με τον Buakuya να παραδιδει μα8ηματα υπεροψιας στον ματα espada.Πραγματικα αποδεικνυεται για μια ακομη φορα οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους captain αφουν για να νικησει τον εχ8ρο κοβει χωρις δευτερη σκεψη κατευ8ειαν τα νευρα του τοσο στο χερι οσο και στο ποδι.Αν δεν το ειχα δει στο μανγκα πραγματικα 8α ειχα καγκελο απο αυτη την κινηση του.Ενταξει περα απο την μαχη το επεισοδιο δεν ειχε να δειξει και πολλα αλλα δε ξερω νομιζω οτι για καποιο λογο αυτη η μαχη κρατησε πολυ λιγο....στο μανγκα που εδειχνε κια τις 3 παραλληλα ηταν πιο εναγωνιωδης.Παντως respect στο buakuya ηρωικη ατακα εχεις συνολικα 50 ματια και στον αερα ειναι 100 εκατομμυρια λεπιδες:terror2::byejg9:

Posted Image

#579 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 December 2008 - 13:35

....στο μανγκα που εδειχνε κια τις 3 παραλληλα ηταν πιο εναγωνιωδης.

Κάνεις λάθος "συνbleachoφίλε" . Και στο μάνγκα τις έδειξε μία-μία. Και πιστέυω πως είναι καλύτερα έτσι. Η συηκεκριμένη μάχη βέβαια πήρε 3 chapters αλλά οκ.

Πλησιάζουμε στο
Spoiler:
λοιπόν.

#580 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 03 December 2008 - 14:03

Ναι έτσι τα έδειχνε και συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να τελειώνουμε την μια πριν αρχίσουμε την άλλη.

Το μόνο που έχω δει από το ep είναι το νέο opening από την ταινία.
Φαίνεται καλή ταινία (ακόμα δεν έχω δει την 2η).
Αυτό που έχω να σχολιάσω για αυτή είναι ότι
Spoiler:

Πάω να δω το ep για να σχολιάσω....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#581 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 December 2008 - 14:41

ναι οντως η ταινια φανηκε καλουτσικη

παντως ειναι η ιδεα μου, η πλησιαζουμε επικυνδινα το Manga?

qzMHWHd.png

#582 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 03 December 2008 - 14:46

οχι ρε συ... δεν νομιζω... εχουμε ακομα αρκετα πραματα να δουμε περα απο τις μαχες π δεν θα τα αναφερω :Ρ
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#583 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 15:17

η ταινία όντως φάνηκε καλή..πάντως μου τράβηξε το ενδιαφέρον να την δω όπωδήποτε....

ναι όντως με αυτό το ρυθμό πλησιάζουμε πολύ το μάνγκα...
Posted Image
Spoiler:

#584 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 03 December 2008 - 15:34

Το επ απλα τα εσπασε και αυτο επειδη του Buakuya.....Ειναι ο τυπος απλα στα ..... ολα και δεν με ενδιαφερει την κανεις απλα εγω θα σε νικησω..
Posted Image

#585 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 03 December 2008 - 16:16

Έτσι ήταν και με τον ichigo και τον έφαγε...Καλή η μάχη, αλλά ανυπομονώ για Kenpachi...Πάντως αν έχετε παρατηρήσει οι 3 πρώτοι espada δεν έχουν εμφανιστεί..