Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#556 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 20:37

Παιδια για φανταστειτε αυτο: ο Kenpatchi ορμαει στον Noitra με μια επιθεση που πηγαινε για την καρδια ,ο Noitra την αποφευγει και κανει μια τεραστια γρατζουνια στο στηθος του Kenpatchi.O kenpatci τοτε τα περνει στην κρανα 'BANKAI' φωναζει ...τοτε ολο το hueco mondo καταστρεφεται.

Ξερω πως δεν προκειται να γινει τιποτα τετοιο,απλα ονειρευομαι:wis:

#557 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 20:48

Κι εγώ έχω τις φαντασιώσεις μου με το τι θα ήθελα να γίνεται εδώ και 40 επεισόδια. Αλλά βλέπεις κι εσύ κι εγώ με την σκέψη θα μείνουμε. Το πολύ να γραφτούνε fan fiction με την προσωπική μας εκδοχή του Μπλιτς.

Για παράδειγμα, στην δικιά μου εκδοχή ο Isshin δεν θα έκρυβε το μυστικό του τόσο καιρό και θα άφηνε τον γιό του να διακυνδινεύει κάθε 10 λεπτά.

#558 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 20:57

Κι εγώ έχω τις φαντασιώσεις μου με το τι θα ήθελα να γίνεται εδώ και 40 επεισόδια. Αλλά βλέπεις κι εσύ κι εγώ με την σκέψη θα μείνουμε. Το πολύ να γραφτούνε fan fiction με την προσωπική μας εκδοχή του Μπλιτς.

Αααααχ...Αυτο ξαναπεστο φιλε μου.

Βασικα το μπλιτς εχει το εξης μοτιβο:Ο ιτσιγκο θα τις τρωει για κανα δυο επεισοδεια και θα γινει πιτα.Ομως με εναν μυστηριωδει τροπο θα ξαναβρει την δυναμη και θα συνεχισει την μαχη, μεχρι που με κολοφαρδια θα κερδισει κιολας.ουφφ...:emptyonexg1::cry5:

#559 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 22:04

Ναι, αλλά αυτό ισχύει για τις μισές και βάλε shonen σειρές που έγιναν ποτέ. Τα κλισέ καλά κρατούν. Ας μη τα ρίχνουμε όλα μόνο σε αυτήν την σειρά που απλά ακολούθησε την πεπατημένη οδό μετά από λίγο.
Έχω και το αντίστοιχο τόπικ ΣΦΑΛΙΑΡΑ που τα μαζεύουμε αυτά για να γελάμε με τα χάλια τους.

#560 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 01:39

Eγω 1 εχω να πω πιο πι8ανο ειναι να φιλησει ο κυροσακι μια απο τις γκομενες που τον περιτριγυριζουν παρα να φωναξει ο κενπατσι bankai!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#561 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2008 - 04:41

εγώ πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να φωνάξει ο κεμπάτσι μπανκάι,παρά να ξυπνήσει το ενστικτο του άντρα μέσα στον φράουλα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#562 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 14:26

εγώ πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να φωνάξει ο κεμπάτσι μπανκάι,παρά να ξυπνήσει το ενστικτο του άντρα μέσα στον φράουλα...

πρεπει να συνφωνησω εδω :Ρ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#563 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:52

παρά να ξυπνήσει το ενστικτο του άντρα μέσα στον φράουλα...

για να ξυπνησει απαραιτητη προυποθεση ειναι να υπαρχει :P

qzMHWHd.png

#564 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 21:15

υπαρχει απλα ειναι λιγο πολυ χαζος... :Ρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#565 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 21:37

Ο Φράουλας είναι Indecisive Lead Character. Αρχαίτυπο πρωταγωνιστή στα ecchi και στα harem που με την σεξουαλική ατολμία του δικαιολογούνε απλά στο σενάριο το γιατί δε κάνει κάτι το πονηρό. Με αυτό τον τρόπο, η σειρά αποφεύγει να έχει τον χαρακτηρισμό older teen (16+) και να ανοίγεται σε μεγαλύτερο κοινό. Για τον ίδιο λόγο το αίμα στη σειρά είναι μαύρο.

#566 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 21:49

Παίδες ηρεμία.... Ο ίδιος ο Kubo έχει δηλώσει σε συνεντευξή του ότι δεν επιθυμεί να δώσει ερωτικό στοιχείο στο bleach. Με άλλα λόγια όχι μόνο ο Ichigo αλλά και κανείς άλλος από τους χαρακτήρες δεν θα έχει εξέλιξη στην αισθηματική του ζωή... Having said that θα πώ επίσης ότι δεν είναι ανάγκη σε ένα Shounen να υπάρχει ανάπτυξη και στον αισθηματικό τομέα από την στιγμή που κύριο θέμα της πλοκής είναι η δράση. Και από όσο ξέρω τουλάχιστον δεν είναι και το μόνο όπου παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο. Και δεν βλέπω γιατί να προσμετράται ως αρνητικό κάτι τέτοιο. Δόξα τω Θεω anime υπάρχουν αφθονα όποιος θέλει να δει ρομάντζο να διαλέξει ένα shoujo ή κάποιο άλλο από την κατηγορία των love themed.... Στο bleach πάντως γουτσου γούτσου και καρδούλες γιοκ...... Όλοι οι χαρακτήρες είναι και θα παραμείνουν εντελώς asexoual σαν τις αμοιβάδες.....

#567 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 21:56

Ε, και μετά λένε γιατί τα παράτησα τα σούνεν.
Τι να κάνω εγώ που μου αρέσουνε οι χαρακτήρες να μην είναι ευνούχοι;
Πάλι καλά που υπάρχει και το Gantz δηλαδή. Και δράση, και ερωτισμός, και μυστήριο, και σφαξίδι, και και και...

#568 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 22:07

Να δεις ένα anime που πραγματικά να σου αρέσει και να μην σπαταλάς το χρόνο σου σε ένα anime το οποίο δεν συμπαθείς ίσως? Λέω τώρα......

Οι χαρακτήρες του Bleach είναι παιδιά 15-16 χρονών..... Νομίζω έχουν το περιθώριο να μην ασχολούνται με τα ερωτικά τους χωρίς τον κίνδυνο να τους πούν ευνούχους.

#569 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 22:08

και βαλε :Ρ νταξ εγω το μπλητς το βλεπω μονο για τις μαχες του... δν με νοιαζει να βρει γκομενα ο ιτσι... αυτη τη στιγμη πρεπει να φαει ομως λιγο ξυλο γτ εχει φλωριασει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#570 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 23:01

Οι χαρακτήρες του Bleach είναι παιδιά 15-16 χρονών..... Νομίζω έχουν το περιθώριο να μην ασχολούνται με τα ερωτικά τους χωρίς τον κίνδυνο να τους πούν ευνούχους.

Άλλο δε με ενδιαφέρει ακόμα και άλλο κατουριέμαι πάνω μου όταν με πλησιάζει ημίγυμνη κοπέλα.