Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#541 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 04:26

Αν τόσο πια ενοχλητικός έχω γίνει (παρά εύθυμος), τότε σταματάω.

Σταμάτα.

Άλλωστε, το Ναρούτο είναι ακριβώς δίπλα. Έχω που να πάω...

Αν ειναι να γινεις και εκει περα ενοχλητικος οπως εδω και να σου λεμε παλι τα ιδια, τοτε οχι, ουτε αυτο να κανεις. Ποσταρε εκει μια φορα, και αν ποτε εχεις να πεις κατι επικοδομητικο που ειναι διαφορετικο απο αυτο που ειπες σε προηγουμενο ποστ, τοτε και μονο τοτε να ποσταρεις:knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#542 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 10:32

Μα όχι, απλά δίνω μια εύθυμη νότα στο κατα τα άλλα σοβαρό ( ; ) αυτό ανιμέ.
Αν τόσο πια ενοχλητικός έχω γίνει (παρά εύθυμος), τότε σταματάω.
Άλλωστε, το Ναρούτο είναι ακριβώς δίπλα. Έχω που να πάω...

Βασικά δεν έχω που αλλού να ποστάρω αυτόν τον καιρό και βρήκα πρόχειρη λύση αυτό εδώ. Αλλά δε βλέπω τον λόγο για γκρίνιες. Κι εγώ κάνω το κέφι μου, και την σειρά δίνω αξία σε όσους ακόμα αρέσει. Ακόμα και το ύφος των σχολίων μου είναι αρκετά μετριασμένο πλέον. Όλα καλά λοιπόν.

Aν δεν σου αρέσει ένα θέμα, απλά δεν ποστάρεις σε αυτό. Άσε αυτούς που ενδιαφέρονται να συζητήσουν με την ησυχία τους.

Αν δεν έχεις κάπου να ποστάρεις γενικώς, μην ποστάρεις καθόλου.

Αν συνεχίσεις να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια σε θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν, θα σου αφαιρέσω προσωπικά τη δυνατότητα να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας. Για πάντα.

Ελπίζω να εξηγηθήκαμε.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#543 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 23:24

Χμμ το επισοδειο σε γενικες γραμμες την παλευε πιο πολυ απο τα προηγουμενα.Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο που εχει δειξει μετα τα φιλλερς.Αν και οντως κατανταει σπαστικο που παιζει ξυλο ο πιο εξυπνος με τον πιο εξυπνο, ο πιο δυνατος με τον πιο δυνατο και ο πιο γρηγορος με τον πιο γρηγορο και ισως η Unohana να μην πολεμησε γιατι οι Execuitas δεν καναν heal και ο Kubo ειπε να μην υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα γιατι μπορει να του καταστρεψει τη σειρα:hahaha:.Παντως τα επομενα επισοδεια ειναι αυτα που πραγματικα σου θυμιζουν λιγο τις δοξες του Soul Society και οπως ειπαν κ αλλοι πριν οι 2 τρελαρες και η μαχη τους ειναι απλα uber
Δημοσιευμένη  εικόνα

#544 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 23:26

Εγω περιμενω να δω την αφιξη του toushiro.εχω περιεργεια να δω πωσ θα τον βαλουν στο παιχνιδι.Παντως επειδη διαβασα διαφορα για τον kubo εχω να πω τα εξης: δεν νομιζω οτι πληρωνεται και τοσο καλα οσο νομιζουμε(απο διαφορα που εχω διαβασει σε ποστ περι εργασιακου στην ιαπωνια και ειδικοτερα για την βιομηχανια των ανιμε),κακα τα ψεμματα οταν κατι κανει εμπορικη επιτυχια παντα χαλαει στην πορεια εγω προσωπικα πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερο,ο kubo για μενα ειναι πολυ καλος φανταστειτε οτι καθε βδομαδα πρεπει να εχει ετοιμο ολοκληρο chapter,ειναι λογικο να κανει λαθη απλα μας φαινονται τοσο πολυ γιατι αυτα τα λαθη δεν μπορει παρα να τα κουβαλαει καθε επομενο chapter...

#545 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2008 - 23:37

καλο το επισοδιο,αναμενο τη μαχη byakuya,kenpatchi, αλλα μπορω να πω οτι οι μαχη των επιστημονων δε μου αρεσε κα8ολου στο manga,ελπιζω βεβαια στο anime να αποδωθει καλυτερα

qzMHWHd.png

#546 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 02:30

Εδω 8α διαφωνησω η μαχη των επιστημονων στο ανιμε νομιζω ειναι μακραν καλυτερη απο τις αλλες 2 και πιο εντονη αφου ο κα8ενας 8ελει να δειξει οτι ειναι καλυτερος και πιο τρελος απο τον αλλο...εγω ελπιζω το ανιμε να μην τισ δειξει χειροτερα απο το μανγκα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#547 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 02:03

Finnally the battle of the beasts! Kenpachi vs Noitora!,μακαρι να την κανουν τοσο καλη οσο κ στο μανγκα,αλλα αμφιβαλλω..δυστιχος:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#548 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 15:30

πω πω μολις ειδα το επεισοδειο εχει να πεσει πολυ ξυλο οσο για το μανγκα δεν το διαβασα αλλα καντε υπομονη θα το δειτε δεν υπαρχει λογος να αναρωτιεστε απο τωρα αν θα ναι καλη η μαχη.
Παντος η πωρωση ανεβαινει σε τρελα επιπεδα!!!

#549 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 20:43

νταξ λολ,δν ιπαμε κ τι γινετε ακριβος στο μανγκα:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#550 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 23:30

Ελπιζω στο επομενο επειαοδειο να δειξη το release του Noitra

#551 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 00:15

κατα πασα πιθανοτητα και releas θα δειξει και μαλλον θα βγαλει και ο κεμπατσης το "ματοφαγοτη" :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#552 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 19:16

Καλα θα περασουμε δηλαδη την Τεταρτη...Παντος αυτο που μου την σπαει ωρες ωρες ειναι που βαζει συγχρωνος 10 μαχες...βαλτε τις μια μια να τις δουμε.Μην μας την σπατε.

#553 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 19:32

ναι οντως και οιτρεις μαζι ισως ειναι πολυ αλλα σε πωρωνει παραπανω

#554 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 19:45

Ναι αλλα ξεροντας πως τα επεισοδια ειναι η επαναληψη της επαναληψης (3 φορες ιδαμε τα ιδια απτην Nel) τοτε ειναι βαρετο...Μην ξεχασουμε τι εγινε , δεν γινεται.Εκει βουρ αυτοι...

#555 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 20:33

Θα πω θετικό σχόλιο για το Μπλιτς! Κομένες οι γκρίνιες!!!

Είναι πολύ θετικό να δείχνει συγχρόνως τις τρεις μάχες. Εκεί που θα ήταν τρεις βαρετές στην σειρά, τώρα τις δείχνει να διεξάγονται την ίδια στιγμή και κάνει ακόμα και την επαναληψιμότητα περισσότερο ανεκτή.