Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 23 November 2008 - 23:04
Posted 23 November 2008 - 23:42

Posted 24 November 2008 - 09:48

Posted 24 November 2008 - 10:24
Κοιταχτε το ζητημα ειναι απλα..Οσο ασχολουνται με το μανγκα ξερουν οτι το hm arc ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει ποτε στο bleach και νομιζω οτι αυτο περναει και στο ανιμε.Ομορφες μαχες ανατροπες σεναριου και γενικοτερα πολυ ξυλο και χαμος παντου.Τα κακα αρχιζουν μολις τελειωσει αυτο το αρκ που σιγουρα κατα τη γνωμη μου στο anime 8α μπουν φιλλερς γτ εχει πλησιασει επικινδυνα το μανγκα και λογικα δε 8α το κοψουν ειναι μεχρι στιγμης απο τα χειροτερα που εχουν περασει ποτε στο bleach (8α δειτε ακυρα πραγματα-μαχες και καταστασεις)και εχει το 8αψιμο της ζωης του στο αντιστοιχο thread απο ολους που το διβαζουν γτ μην ελπιζετε σε κατι το τρομερο μολις τελειωσουν τα γεγονοτα εδω.8α δειτε και μονοι σας βεβαια οταν ερ8ει η ωρα αλλα απλα για μην πωρωνεστε παρα πολυ με οσα βλεπετε γτ αργοτερα μπορει να 8ελετε να το κοψετε οπως ο yu^^
Ε, δεν είχε και τόσα πια πολλά αρκ η σειρά.
Τα πρώτα δύο (τα πρώτα επεισόδια στην Καρακούρα και μετά στην Ψυχοκοινωνία) ήταν αξιόλογα και σε αρκετά σημεία αποθεωτικά. Β+ με Α- και στα δύο.
Μετά το βαρετό Μπάουν'το. Καλή η δικαιολογία να έχουνε τον Φράουλα να πρέπει να μάθει να κάνει Μπανκάι στον δικό μας κόσμο αλλά το τραβήξανε όσο δεν πήγαινε. D με C-.
Μετά οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις Αρρανκαρέων στην Καρακούρα. Αλλά δε λέω, εισάγανε τους Βυζαρδέους και τους Αρρανκαρέους και ο Φράουλας έκανε πάουερ-απ, οπότε τρώγεται και τούτο. Β+
Μετά το πρώτο μέρος του Χουεκομούνδου. Εντάξει, μου άρεσε που είδαμε το τσαρδί των κακών. Ακόμα και εκείνα τα φίλερ που πολεμάνε Ατζουτζέους ήταν πολύ ωραία (τι στο καλό, πολύ στο ντούκου τους περάσανε τους Ατζουτζέους στο μάνγκα και ξαφνικά βλέπω τον Φράουλα να αφανίζει 5 Μενογραδέους στην καθισιά του). Δεν ήταν μόνο φλέηβορ γιατί δείξανε και πάουερ απ των φίλων του Φράουλα (αν και κακά τα ψέματα, κανείς δε πολυ-νοιάζεται για αυτούς πλέον).
Μετά κι άλλα σκατό-φίλερ. Εδώ είναι που είπα "έλεος" και παράτησα την σειρά. Πλέον διαβάζω αραιά στα γρήγορα το μάνγκα. 4 μήνες έκανα να δω τι άλλαξε και όχι μόνο δεν άλλαξαν πολλά αλλά χαλάσανε και κατά πολύ. F σε αυτά τα παλιο-φίλερ.
Τώρα έχουμε το δεύτερο μέρος του Χουεκομούνδου. Απλά είναι μάχες-μάχες-μάχες, δε προσφέρουνε τίποτα πέρα από πορωτική βία. Το κουράσανε πολύ το πράμα. C βάζω εδώ.
Μετά ακολουθεί η εισβολή που ακόμα δεν έχει γίνει σε ανιμέ οπότε δε σποϊλάρω τίποτα. Απλά προειδοποιώ ότι δεν την παλεύει ο Κούμπο πλέον.
.............
Και τώρα μια απορία που μου έμεινε από παλιά. Εκείνος ο Fisher που σκότωσε την μητέρα του Φράουλα, τι κατηγορία Μένος ήταν; Έγινε Αρρανκαρέος χωρίς καν να γίνει Μενογραδέος;
Posted 24 November 2008 - 13:04
Posted 26 November 2008 - 11:34
Ο καθε captain ετυχε το αντιγραφο του σε arancar

(δεν ξερω τι παιζει με byakuya, αλλα οι αλλοι δυο ειναι σαν να κοιτιουνται στον καθρευτη)

Posted 26 November 2008 - 11:47
Posted 26 November 2008 - 12:15
Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ο Κούμπο αφέθηκε...Το bleach ειναι bleach οσο πατατα και να γινει εγω προσωπικα δεν μπορω να το παρατησω... ειμαι εθισμενος.Ο μονος τροπος να το αφησω ειναι να τελειωσει.Αυτα τα ολιγα
Οι μισοί που βλέπουνε Μπλιτς αυτό λένε.
Το Ep ηταν κατι σαν μαχες με τον κακο τους εαυτο...
Ο καθε captain ετυχε το αντιγραφο του σε arancar
(δεν ξερω τι παιζει με byakuya, αλλα οι αλλοι δυο ειναι σαν να κοιτιουνται στον καθρευτη)
Μπα, ιδέα σου, οι δύο επιστήμονες, οι δύο γομάρια και οι δύο έντιμοι να πολεμάνε μεταξύ τους; Τυχαίο! Μήπως ότι η Ρούκια συνάντησε τον κακό με την προσωπικότητα του Κάιεν; Τυχαίο! Ο Σάντο να αντιμετωπίζει μόνο close range και ο Ishida long range εχθρούς; Τυχαίο! Η Νελ να αντιμετωπίζει τον Ννόιτρα; Μα τυχαίο! Το ότι η σειρά χαζεύει με γεωμετρική πρόοδο; Τυχαίο λέμε! Δεν υπάρχει περίπτωση να μας δουλεύουνε όλους ψιλό γαζί!
Εύγε Κούμπο!

Edited by roriconfan, 26 November 2008 - 12:27.
Posted 26 November 2008 - 12:28
Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ο Κούμπο αφέθηκε...
Οι μισοί που βλέπουνε Μπλιτς αυτό λένε.
Μπα, ιδέα σου, οι δύο επιστήμονες, οι δύο γομάρια και οι δύο έντιμοι να πολεμάνε μεταξύ τους; Τυχαίο! Μήπως ότι η Ρούκια συνάντησε τον κακό με την προσωπικότητα του Κάιεν; Τυχαίο! Η Νελ να αντιμετωπίζει τον Ννόιτρα; Μα τυχαίο! Το ότι η σειρά χαζεύει με γεωμετρική πρόοδο; Τυχαίο λέμε! Δεν υπάρχει περίπτωση να μας δουλεύουνε όλους ψιλό γαζί!
Εύγε Κούμπο!Βγάζεις εκατομύρια ότι λαλακία κι αν βγάζεις! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας να το κάνουμε αυτό.
ο ρορικονφαν κράζει το μπλιτς και επαναλαμβάνεται συνέχεια? ΤΥΧΑΙΟ!
μπαι δε γουει....το επεισόδιο ήταν κλάσης ανώτερο από το προηγούμενο.....δλδ με άριστα το 10 πέρνει 1/10.....(φάνταζεστε τι γνώμη έχω για το προηγούμενο..)

Posted 26 November 2008 - 12:41
Posted 26 November 2008 - 13:31
Κατα τ' άλλα, οι λεκτικές προσβολές που ανταλάχθησαν μεταξύ των οχτρών δεν μου άρεσαν καθόλου. Λίγο πιο προσεγμένοι διάλογοι δεν θα έβλαπταν. Δυο μεθυσμένοι χιμπατζίδες πιο ειρωνικά σχόλια θα έκαναν!
Η γελοιότερη σκηνή του επεισοδίου ηταν ο διάλογος μεταξύ της Unohana και των Exequias.
Unohana : Γεια σας ήρθα να θεραπεύσω αυτούς που προσπαθείτε να σκοτώσετε
Exequias : Θα φύγουμε, μπροστά μας έχουμε μια σοφή γυναίκα
Unohana : Δουλειά μας είναι να σταματάμε την αιμοραγία, όχι να την προκαλούμε
Ναι, αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή είμαι σίγουρος
Posted 26 November 2008 - 14:57
Μήπως ότι η Ρούκια συνάντησε τον κακό με την προσωπικότητα του Κάιεν; Τυχαίο!
Σε έπιασα !
Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Θυμάσαι μια στιγμή στο ΗΜ όπου ο Ulquiorra έπιασε τον Gin να παίζει αλλάζοντας τους διαδρόμους ? Ο Gin ξέροντας πως ο Aranierro μπορεί να πάρει την μορφή του Κaien οδήγησε επίτηδες την Rούκια σε αυτόν.
ΥΓ : Uhmm... Είναι ανησυχητικό που θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες...;

Posted 26 November 2008 - 16:19
Επίσης τι τον έχει πιάσει τον kubo με αυτά τα ονόματα πια???

Το όνομά του θα πει ο άνθρωπος(shinigami,arrancar,espada,ψυχή πείτε το όπως θέλετε) όχι τον αριθμό ταυτότητας...
Posted 26 November 2008 - 16:51
Posted 26 November 2008 - 18:53