Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#511 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 23 November 2008 - 23:04

Το bleach ειναι bleach οσο πατατα και να γινει εγω προσωπικα δεν μπορω να το παρατησω... ειμαι εθισμενος.Ο μονος τροπος να το αφησω ειναι να τελειωσει.Αυτα τα ολιγα

#512 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 23 November 2008 - 23:42

H πικρη αληθεια ειναι οτι το bleach εχει βασιστει στην φημη του και την απηχηση του στον κοσμο και δεν κανει προσπαθειες για να καλυτερευσει καθολου.Ισα ισα σας λεω οτι τα επισοδεια αυτη τη στιγμη ειναι απο τα καλυτερα που προκειται να δουμε.Αν δειτε τι προκειται να επακολουθησει στη συνεχεια θα αηδειασετε κ εσεις.Τεσπα εγω παντως στο bleach θα δω μεχρι το τελος αυτου του αρκ κι αν δω οτι μετα δεν φτιαξει καθολου το κοβω να γινεται drop....
Posted Image

#513 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 November 2008 - 09:48

Κοιταχτε το ζητημα ειναι απλα..Οσο ασχολουνται με το μανγκα ξερουν οτι το hm arc ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει ποτε στο bleach και νομιζω οτι αυτο περναει και στο ανιμε.Ομορφες μαχες ανατροπες σεναριου και γενικοτερα πολυ ξυλο και χαμος παντου.Τα κακα αρχιζουν μολις τελειωσει αυτο το αρκ που σιγουρα κατα τη γνωμη μου στο anime 8α μπουν φιλλερς γτ εχει πλησιασει επικινδυνα το μανγκα και λογικα δε 8α το κοψουν ειναι μεχρι στιγμης απο τα χειροτερα που εχουν περασει ποτε στο bleach (8α δειτε ακυρα πραγματα-μαχες και καταστασεις)και εχει το 8αψιμο της ζωης του στο αντιστοιχο thread απο ολους που το διβαζουν γτ μην ελπιζετε σε κατι το τρομερο μολις τελειωσουν τα γεγονοτα εδω.8α δειτε και μονοι σας βεβαια οταν ερ8ει η ωρα αλλα απλα για μην πωρωνεστε παρα πολυ με οσα βλεπετε γτ αργοτερα μπορει να 8ελετε να το κοψετε οπως ο yu^^:emptyonexg1:

Posted Image

#514 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 November 2008 - 10:24

Κοιταχτε το ζητημα ειναι απλα..Οσο ασχολουνται με το μανγκα ξερουν οτι το hm arc ειναι απο τα καλυτερα που εχουν βγει ποτε στο bleach και νομιζω οτι αυτο περναει και στο ανιμε.Ομορφες μαχες ανατροπες σεναριου και γενικοτερα πολυ ξυλο και χαμος παντου.Τα κακα αρχιζουν μολις τελειωσει αυτο το αρκ που σιγουρα κατα τη γνωμη μου στο anime 8α μπουν φιλλερς γτ εχει πλησιασει επικινδυνα το μανγκα και λογικα δε 8α το κοψουν ειναι μεχρι στιγμης απο τα χειροτερα που εχουν περασει ποτε στο bleach (8α δειτε ακυρα πραγματα-μαχες και καταστασεις)και εχει το 8αψιμο της ζωης του στο αντιστοιχο thread απο ολους που το διβαζουν γτ μην ελπιζετε σε κατι το τρομερο μολις τελειωσουν τα γεγονοτα εδω.8α δειτε και μονοι σας βεβαια οταν ερ8ει η ωρα αλλα απλα για μην πωρωνεστε παρα πολυ με οσα βλεπετε γτ αργοτερα μπορει να 8ελετε να το κοψετε οπως ο yu^^:emptyonexg1:

Ε, δεν είχε και τόσα πια πολλά αρκ η σειρά.

Τα πρώτα δύο (τα πρώτα επεισόδια στην Καρακούρα και μετά στην Ψυχοκοινωνία) ήταν αξιόλογα και σε αρκετά σημεία αποθεωτικά. Β+ με Α- και στα δύο.

Μετά το βαρετό Μπάουν'το. Καλή η δικαιολογία να έχουνε τον Φράουλα να πρέπει να μάθει να κάνει Μπανκάι στον δικό μας κόσμο αλλά το τραβήξανε όσο δεν πήγαινε. D με C-.

Μετά οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις Αρρανκαρέων στην Καρακούρα. Αλλά δε λέω, εισάγανε τους Βυζαρδέους και τους Αρρανκαρέους και ο Φράουλας έκανε πάουερ-απ, οπότε τρώγεται και τούτο. Β+

Μετά το πρώτο μέρος του Χουεκομούνδου. Εντάξει, μου άρεσε που είδαμε το τσαρδί των κακών. Ακόμα και εκείνα τα φίλερ που πολεμάνε Ατζουτζέους ήταν πολύ ωραία (τι στο καλό, πολύ στο ντούκου τους περάσανε τους Ατζουτζέους στο μάνγκα και ξαφνικά βλέπω τον Φράουλα να αφανίζει 5 Μενογραδέους στην καθισιά του). Δεν ήταν μόνο φλέηβορ γιατί δείξανε και πάουερ απ των φίλων του Φράουλα (αν και κακά τα ψέματα, κανείς δε πολυ-νοιάζεται για αυτούς πλέον).

Μετά κι άλλα σκατό-φίλερ. Εδώ είναι που είπα "έλεος" και παράτησα την σειρά. Πλέον διαβάζω αραιά στα γρήγορα το μάνγκα. 4 μήνες έκανα να δω τι άλλαξε και όχι μόνο δεν άλλαξαν πολλά αλλά χαλάσανε και κατά πολύ. F σε αυτά τα παλιο-φίλερ.

Τώρα έχουμε το δεύτερο μέρος του Χουεκομούνδου. Απλά είναι μάχες-μάχες-μάχες, δε προσφέρουνε τίποτα πέρα από πορωτική βία. Το κουράσανε πολύ το πράμα. C βάζω εδώ.

Μετά ακολουθεί η εισβολή που ακόμα δεν έχει γίνει σε ανιμέ οπότε δε σποϊλάρω τίποτα. Απλά προειδοποιώ ότι δεν την παλεύει ο Κούμπο πλέον.

.............

Και τώρα μια απορία που μου έμεινε από παλιά. Εκείνος ο Fisher που σκότωσε την μητέρα του Φράουλα, τι κατηγορία Μένος ήταν; Έγινε Αρρανκαρέος χωρίς καν να γίνει Μενογραδέος;

#515 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 November 2008 - 13:04

Bασικα το περασμα απο απλο hollow σε αρρανκαρ δε νομιζω οτι συνοδευεται απαραιτητα απο εξελιξη σε μια κατηγορια μενος.Δε νομιζω οτι μονο μενος και πανω μπορουν να ειναι αρρανκαρ και καλα επειδη ειναι πιο δυνατα απο τα αλλα hollow γυρω τους.Βεβαια ολα σχετικα ειναι με την ταση του κubo πλεον οποτε δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αλλα στο συγκεκριμενο αυτος σιγουρα δεν ηταν ουτε menos ουτε τπ.Ενα απλο hollow που εγινε αρρανκαρ...αν και δεν ελαμψε πολυ ουτε 8α μας λειψει^^

Posted Image

#516 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 26 November 2008 - 11:34

Το Ep ηταν κατι σαν μαχες με τον κακο τους εαυτο...
Ο καθε captain ετυχε το αντιγραφο του σε arancar :oo:
(δεν ξερω τι παιζει με byakuya, αλλα οι αλλοι δυο ειναι σαν να κοιτιουνται στον καθρευτη):bike:

#517 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 26 November 2008 - 11:47

Το Arrancar Encyclopedia τα σπασε στο τελος του 196

Posted Image

#518 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 26 November 2008 - 12:15

Το bleach ειναι bleach οσο πατατα και να γινει εγω προσωπικα δεν μπορω να το παρατησω... ειμαι εθισμενος.Ο μονος τροπος να το αφησω ειναι να τελειωσει.Αυτα τα ολιγα

Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ο Κούμπο αφέθηκε...
Οι μισοί που βλέπουνε Μπλιτς αυτό λένε.

Το Ep ηταν κατι σαν μαχες με τον κακο τους εαυτο...
Ο καθε captain ετυχε το αντιγραφο του σε arancar :oo:
(δεν ξερω τι παιζει με byakuya, αλλα οι αλλοι δυο ειναι σαν να κοιτιουνται στον καθρευτη):bike:

Μπα, ιδέα σου, οι δύο επιστήμονες, οι δύο γομάρια και οι δύο έντιμοι να πολεμάνε μεταξύ τους; Τυχαίο! Μήπως ότι η Ρούκια συνάντησε τον κακό με την προσωπικότητα του Κάιεν; Τυχαίο! Ο Σάντο να αντιμετωπίζει μόνο close range και ο Ishida long range εχθρούς; Τυχαίο! Η Νελ να αντιμετωπίζει τον Ννόιτρα; Μα τυχαίο! Το ότι η σειρά χαζεύει με γεωμετρική πρόοδο; Τυχαίο λέμε! Δεν υπάρχει περίπτωση να μας δουλεύουνε όλους ψιλό γαζί!
Εύγε Κούμπο! :nod: Βγάζεις εκατομύρια ότι λαλακία κι αν βγάζεις! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας να το κάνουμε αυτό.

Edited by roriconfan, 26 November 2008 - 12:27.

#519 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 26 November 2008 - 12:28

Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ο Κούμπο αφέθηκε...
Οι μισοί που βλέπουνε Μπλιτς αυτό λένε.

Μπα, ιδέα σου, οι δύο επιστήμονες, οι δύο γομάρια και οι δύο έντιμοι να πολεμάνε μεταξύ τους; Τυχαίο! Μήπως ότι η Ρούκια συνάντησε τον κακό με την προσωπικότητα του Κάιεν; Τυχαίο! Η Νελ να αντιμετωπίζει τον Ννόιτρα; Μα τυχαίο! Το ότι η σειρά χαζεύει με γεωμετρική πρόοδο; Τυχαίο λέμε! Δεν υπάρχει περίπτωση να μας δουλεύουνε όλους ψιλό γαζί!
Εύγε Κούμπο! :nod: Βγάζεις εκατομύρια ότι λαλακία κι αν βγάζεις! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας να το κάνουμε αυτό.

ο ρορικονφαν κράζει το μπλιτς και επαναλαμβάνεται συνέχεια? ΤΥΧΑΙΟ!

μπαι δε γουει....το επεισόδιο ήταν κλάσης ανώτερο από το προηγούμενο.....δλδ με άριστα το 10 πέρνει 1/10.....(φάνταζεστε τι γνώμη έχω για το προηγούμενο..)
Posted Image
Spoiler:

#520 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 26 November 2008 - 12:41

Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο. Μόνο βλακώδες...

#521 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 November 2008 - 13:31

Επεισόδιο που προλογίζει όλα αυτά που ακολουθούν απο βδομάδα. Δεν με χάλασε καθόλου! Το προσέξατε οτι η Yachiru μεγάλωσε; Μα τί γίνεται μόνο ο Hitsugaya μένει μικρός; Άντε σιγά σιγά να την δούμε καί αυτήν να μάχεται...
Κατα τ' άλλα, οι λεκτικές προσβολές που ανταλάχθησαν μεταξύ των οχτρών δεν μου άρεσαν καθόλου. Λίγο πιο προσεγμένοι διάλογοι δεν θα έβλαπταν. Δυο μεθυσμένοι χιμπατζίδες πιο ειρωνικά σχόλια θα έκαναν!
Η γελοιότερη σκηνή του επεισοδίου ηταν ο διάλογος μεταξύ της Unohana και των Exequias.
Unohana : Γεια σας ήρθα να θεραπεύσω αυτούς που προσπαθείτε να σκοτώσετε
Exequias : Θα φύγουμε, μπροστά μας έχουμε μια σοφή γυναίκα
Unohana : Δουλειά μας είναι να σταματάμε την αιμοραγία, όχι να την προκαλούμε

Ναι, αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή είμαι σίγουρος

#522 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 26 November 2008 - 14:57

Όλα τα λεφτά το Arrancar Εγκυκλοπέδια. Για το επισόδειο απλά ελπίζω να δείξουν τις μάχες μία-μία όπως στο μάνγκα και να μην τις διακόπτουν.

Μήπως ότι η Ρούκια συνάντησε τον κακό με την προσωπικότητα του Κάιεν; Τυχαίο!

Σε έπιασα !

Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Θυμάσαι μια στιγμή στο ΗΜ όπου ο Ulquiorra έπιασε τον Gin να παίζει αλλάζοντας τους διαδρόμους ? Ο Gin ξέροντας πως ο Aranierro μπορεί να πάρει την μορφή του Κaien οδήγησε επίτηδες την Rούκια σε αυτόν.

ΥΓ : Uhmm... Είναι ανησυχητικό που θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες...;:uhh:

#523 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 26 November 2008 - 16:19

Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή ο Kurotcucki(δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) άλλαξε εμφάνιση...Νομίζω οτι αυτό το μπλε το πράγμα δεν το είχε πριν.
Επίσης τι τον έχει πιάσει τον kubo με αυτά τα ονόματα πια???:erk:
Το όνομά του θα πει ο άνθρωπος(shinigami,arrancar,espada,ψυχή πείτε το όπως θέλετε) όχι τον αριθμό ταυτότητας...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#524 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 November 2008 - 16:51

Στην περίπτωση του επιστήμονα ισχύει το ρητό " Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"

#525 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 26 November 2008 - 18:53

Για μένα πάντως το επεισόδιο ήταν ένας πολύ ωραίος πρόλογος για τις μάχες...Θέλω να δω αν έχει μάθει Bankai ο Kenpachi..Εν τω μεταξύ μ'άρεσε στην αρχή που ο Tesla είχε του χεριού του τον μεσοπεθαμένο ichigo και με το που ήρθε o Kenpachi χωρίς να ξέρει ποιος είναι πήγε να του επιτεθεί..:canthelp:Γέλασα πολύ σε εκείνο το σημείο...Ανυπομονώ για το επόμενο...
Spoiler: