Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#496 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 23:57

Εννοείται ότι θα κρατήσει τουλάχιστον 3 επεισόδια.
Δύο βαρύμαγκες να πλακώνονται σε μια σειρά σαν το Μπλιτς; Θα βαρεθούμε στα one-liners και τις δοκιμαστικές αψιμαχίες.
Αλλά εντάξει ρε σεις, πετάξανε τον θεό ενάντια στον καημένο, κουρασμένο από δύο μάχες Νόιτρα; Δεν είναι δίκιο με την καμία.
Και ας μη πω ότι το να πετάγονται καπετανέοι στο άσχετο στο άνδρο των κακών παραείναι λέιμ.

#497 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 00:47

Εννοείται ότι θα κρατήσει τουλάχιστον 3 επεισόδια.

μακαρι να κρατισει 13.bleach ειναι, δε 8ελουμε να δουμε ουτε υπερσεναριο, ουτε super special awesome plot twist , ουτε χαρακτηρες.Σπαθια να ανεβοκατεβαινουνε θελουμε να δουμε, γομαρια να διαλυονται στο ξυλο θελουμε να δουμε και ατελειωτο αιμα!!!!!!!!!!

qzMHWHd.png

#498 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 00:56

μακαρι να κρατισει 13.bleach ειναι, δε 8ελουμε να δουμε ουτε υπερσεναριο, ουτε super special awesome plot twist , ουτε χαρακτηρες.

Και να θέλαμε δε γίνεται.It's like dividing by zero:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#499 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 01:00

μακαρι να κρατισει 13.bleach ειναι, δε 8ελουμε να δουμε ουτε υπερσεναριο, ουτε super special awesome plot twist , ουτε χαρακτηρες.Σπαθια να ανεβοκατεβαινουνε θελουμε να δουμε, γομαρια να διαλυονται στο ξυλο θελουμε να δουμε και ατελειωτο αιμα!!!!!!!!!!

Δε ξεκίνησε έτσι το Μπλιτς. :nosey: Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δε το παρακολουθώ πλέον και απλά σπάω πλάκα με αυτό.

#500 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 04:06

Δε ξεκίνησε έτσι το Μπλιτς. :nosey: Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δε το παρακολουθώ πλέον και απλά σπάω πλάκα με αυτό.

και κακό που έκανες στον κούμπο τώρα...του μαράζωσες την καρδιά. θα πάει να γεμίσει την πισίνα του με δάκρυα πιστεύω......

μπορεί στο μπλιτς να μην βλέπουμε όυτε super special great awnsome ξύλο, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε super special great awnsome boobs!!!

και ας διαφωνίσει κανείς αν του βαστάει....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#501 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 05:08

Παντως για τον noitra διαφωνω μονο η μαχη με την nel μετραει αφου λο itchigo δεν προβαλε καμια αντισταση...η μαχη που περιμενουμε ειναι λιγο πολυ ισςν ορων

#502 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 10:05

Eνταξει καιρος ηταν να δουμε και τον ichigo να μην εχει καποιον.Συνη8ως μεχρι τωρα πηγαινε καπου πλακκωνοτανε με ολους τους ειχε δεν τους ειχε τον γιατρευαν και μετα ξαναπλακωνοτανε.Ε ειχε καταντησει βαρετο.Ετσι να δει και λιγο την πικρα με κανα σπασμενο χερι γτ πολυ ειχε 8εωρησει τον εαυτο του τουμπανο^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 13:17

Εγω δεν τον αδικω καθολου τον ιτσιγκο,που να αντεξει ο κακομοιρης δυο συνεχομενες μαχες με εσπαντα(grimmjow,noitora):deadga6:

#504 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 18:29

Νταξει το bleach πρεπει να ναι το μονο ανιμε που ο πρωταγωνιστης τρωει απειρο ξυλο.Τον εκαναν πιττα .Καλα δε περιμενα να ερθει ο Zaraki αλλα πολυ κλισε ρε παιδι μου ειχε φαει τα προηγουμενα 5 λεπτα 100 μπουνιες και ηρθε στην αποτελειωτικη.Αλλα οπως και να χει σε πωρωνει

#505 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 21:02

Και στο Dragonball Z όλο αυτό γινόταν. Την τελευταία στιγμή ερχόταν ο Γκόκου με νέα κόλπα ή ξαφνικά γινόταν σούπερ δυνατός εκεί που είχε γίνει πίτα και νικούσε τον κακό.

Το Μπλιτς είναι γιός του Dragonball Z.

Αλλά ναι, βλακώδες αλλά άκρως πορωτικό.

#506 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 21:40

Ρε ρορικον πόσες φορές ακόμη θα μας το πεις;
Όλο το θάβεις, μας λες ότι δεν το βλέπεις πλέον αλλά σπας πλάκα μαζί του (επομένως συμπεραίνω ότι για τον ένα ή τον άλλο λόγο πράγματι το βλέπεις) και ασχολείσαι υπερβολικά μαζί του αν πραγματικά εννοείς αυτά που λες.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσο παραπάνω ασχολείσαι μαζί του τόσο περισσότερη αξία του δίνεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#507 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 21:48

Βασικά δεν έχω που αλλού να ποστάρω αυτόν τον καιρό και βρήκα πρόχειρη λύση αυτό εδώ. Αλλά δε βλέπω τον λόγο για γκρίνιες. Κι εγώ κάνω το κέφι μου, και την σειρά δίνω αξία σε όσους ακόμα αρέσει. Ακόμα και το ύφος των σχολίων μου είναι αρκετά μετριασμένο πλέον. Όλα καλά λοιπόν.

#508 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 22:27

μπορεί στο μπλιτς να μην βλέπουμε όυτε super special great awnsome ξύλο, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε super special great awnsome boobs!!!

και ας διαφωνίσει κανείς αν του βαστάει....

Μέχρι και σ'αυτό υπάρχει μετριότητα στο bleach...Υπάρχουν αλλα πόσα καλύτερα ανιμέ για αυτό που ζητάς...:hahaha::hahaha::hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#509 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 22:55

βασικα νομίζω οτι στο bleach εχει χαλασει κ ο τρόπος που σχεδιάζουν τους χαρακτήρες τις μάχες κλπ..... σαν να βαρεθηκαν μου φαινεται. Με απογοητευει...

#510 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 23:02

βασικα νομίζω οτι στο bleach εχει χαλασει κ ο τρόπος που σχεδιάζουν τους χαρακτήρες τις μάχες κλπ..... σαν να βαρεθηκαν μου φαινεται. Με απογοητευει...

το Bleach μπορει να εχει καταντησει χαλια σε πολλα πραγματα αλλα σε αυτο η γνωμη ειναι πως ακομη κανουν ωραια δουλεια και θα δεις τωρα στο επομενο επεισοδιο που θα δουμε zaraki να μοιραζει μπουνιες και να πουλαει τρελα ποσο ωραιο θα ειναι το animation
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα