Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1966 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 10 February 2011 - 12:27

Εγινε τσιφτης(what?) ο Ichigo, αρχιζω ν αλλαζω γνωμη για τον Gin!
Τα πανω κατω σ αυτο το episode!:dazed:

Για τις ανακριβειες που λετε ας μη βιαζομαστε. Ειναι συχνο φαινομενο στο bleach να γινονται πραγματα που δεν τα καταλαβαινουμε αρχικα, αλλα εξηγουνται μετα απο μερικα επεισοδια ή μετα απο ΠΟΛΛΑ επεισοδια και μαλιστα με τροπο που δεν το αντιλαμβανεσαι μερικες φορες επειδη ξεχασες τι ακριβως ειχε γινει τοτε...

---> Implying Kubo has a deep story or a considerate logical explanation about his universe....

Το λες γτ μεχρι τωρα εχουμε δει πολλες και πειστικες εξηγησεις για αυτα που μας δειχνει ο MrTite.Ειδικοτερα δε σε θεματα power up, αυτες οι εξηγησεις του ειναι μουρλια.

PS Bleach threads.Still rulez!!!!!!!!!!!

Posted Image

#1967 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 11 February 2011 - 17:41

---> Implying Kubo has a deep story or a considerate logical explanation about his universe....

Το λες γτ μεχρι τωρα εχουμε δει πολλες και πειστικες εξηγησεις για αυτα που μας δειχνει ο MrTite.Ειδικοτερα δε σε θεματα power up, αυτες οι εξηγησεις του ειναι μουρλια.

PS Bleach threads.Still rulez!!!!!!!!!!!

Οσον αφορα το story....
Πειστικες ή οχι παντως πιστευω τις δινει...

#1968 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 12 February 2011 - 20:22

καλα το τελευταιο επεισοδιο το εχω δει πανω απο 5 φορες!!!!!
Εχει πολλες φασεις που σε πορωνει ασχημαααααα!!!!:iyaaa:

Posted Image

Fascea My Manga!

#1969 D.Dream

D.Dream

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 13 February 2011 - 23:51

καλα το τελευταιο επεισοδιο το εχω δει πανω απο 5 φορες!!!!!
Εχει πολλες φασεις που σε πορωνει ασχημαααααα!!!!:iyaaa:

+1 μου άρεσε πάρα πολύ όλο το σκηνικό με Gin και Rangiku:lovulovu:

#1970 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 15 February 2011 - 16:24

BLEACH 309ΤΕΛΟΣ!!!

#1971 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 February 2011 - 16:32

το cero που πεταξε ο αϊζεν ηταν γαματο,ηθελα να κανουν λιγο πιο μεγαλη την μαχη αλλα δεν πειραζει,στο επομενο τελειωνει το αρρανκαρ αρκ αρκ και στο 311 εχουμε φιλλερ,BLEACH 4LIFE :8): :lovulovu: HATERS EAT YOUR JEALOUSY :kakaka:

#1972 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 15 February 2011 - 16:42

απλα επικο επεισοδειο δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσε το final getsuga tension,cant wait for the next one.
ερωτηση
Spoiler:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#1973 Legendarios

Legendarios

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 15 February 2011 - 16:59

δηλαδή τώρα που χρισημοποίησε το Mugetsu δεν θα έχει άλλο δυνάμεις??
παρακαλώ πεστε μου γιατι δεν ξερω και πολλα..!!!

#1974 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 February 2011 - 17:14

δηλαδή τώρα που χρισημοποίησε το Mugetsu δεν θα έχει άλλο δυνάμεις??
παρακαλώ πεστε μου γιατι δεν ξερω και πολλα..!!!

Καλό θα ήταν να διαβάσεις το manga γι'αυτό.

;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1975 toni

toni

Toni

• Members
  • 50 posts

Posted 15 February 2011 - 17:20

Απλά Mugetsu και τίποτα άλλο το επεισόδιο τα έσπασε σήμερα!!!!!!!!
Posted Image

#1976 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 15 February 2011 - 18:53

Πραγματικά εντυπωσιακό επεισόδιο το σημερινό, +1 στους animators.

Spoiler:

#1977 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 February 2011 - 19:45

F*cking epic episode is f*cking epic episode! 'Nuff said! :riiight:
Απ' τα καλύτερα επεισόδια σε ολόκληρη την ιστορία του Bleach!!! Αν κάθε επεισόδιο ήταν σαν κι αυτό, θα κάναμε του Kubo εικόνισμα! Είδατε τι γίνεται κύριοι που αναλάβατε το anime, χωρίς filler, με την κατάλληλη μουσική, το σωστό animation και τον Aizen με τον Ichigo να πολεμάνε με ασύγκριτα power-ups; Να ψάξουμε να δούμε ποιος φούρνος γκρεμίστηκε πάντως και ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε όλα τα επίπεδα με τέτοιο τρόπο!

(Μικρή, τοσοδούλικη, ασήμαντη λεπτομέρεια: Μανάρι ο Ichigo με το μαύρο μαλλί και τα κόκκινα μάτια! :lovulovu: Αγόρι μου εσύ! *Οrihime mode-on*)

#1978 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 15 February 2011 - 21:05

επεισοδιαρα indeed!!!!!!!!γιατι ομως να μην εξελιχθει κ αλλο ο aizen ρε φιλε λιγο ακομα και θα γινοταν δεντρο:if:!!!!!!!
btw ξερει κανεις τιποτα για τα fillers(ποσο θα κρατησουν,τι θα δειξουν κλπ)??

#1979 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 15 February 2011 - 22:32

filler σιγουρα θα μας παει ΠΑΡΑΑΑ πολλους μηνες , εχει φτασει τουλαχιστον 3 επισοδεια πισω απο το μανγκα κοντα , θεωρω 3 μηνο στο νερο

επισης δε θα ηταν πιο νορμαλ να εχει στη τελικη μορφη ξανθο χρωμα μαλλι σε αυτο το ειδος χτενισματος(τριφων σαμαρας mode)

#1980 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 15 February 2011 - 23:07

Καλα ε....πεταξε αλλου το anime!!!1111
Κοιτουσα ολη την ωρα με ενα χαζοχαρουμενο χαμογελο το οποιο στο τελος καταλαβα οτι το ειχα!Καλα το cero που εσκασε τα σαπισε ολα γυρω και σκαλωσα και λεω τι παει να κανει οταν τον εβαλε στην μεση τον Ichugo και ηταν ετοιμος να του ριξει και με τα 4 κεφαλια μαζι!!!Και το final ηταν σκετη κλαβατζα!!Βασικα εγω περιμενα λιγη περισσοτερη μαχη με το final αλλα και μονο μια επιθεση μου ηταν αρκετη!!!:wooi2:
Αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο ο Urahara δεν παει πισω!!Ολο μες τις πουστιες κατι καταφερε!!:congrats:

Posted Image

Fascea My Manga!