Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1951 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 16:28

'ντάξει δε θά 'λεγα πως ο Άιζεν πάσχει από σύμπλεγμα ανωτερώτητας. Είναι ανώτερος απο τους περισσότερους shinigami/hollows.
Σημαντική και η εξήγηση που δίνει για τη κατασκευή του hogyoku. Ο Urahara δεν είναι η διάνοια που πίστευα, μιας και το τελικό προϊόν είναι ένας συνδυασμός των δυο hogyoku.

edit είναι υποτιμητικό για τον Aizen να συγκρίνεται με εντομοειδή.

#1952 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 17:30

δεν ηξερα τι να σκεφτω σε αυτο το επισοδειο.
απο την μια ηταν η απολυτη επικουρα και απο την αλλη καταλαβα ποσο εξωφθαλμα ο kubo αντιγραφει αλλα πραγματα.
στην αρχη του bleach σκεφτηκα αμεσως οτι ο ichigo ειναι σχεδιασμενος με βαση τον cloud απο ff7.
ο "νεος-βελτιωμενος" ichigo ειναι πλεον ολοιδιος ο cloud απο ff7

Spoiler:
.
οσο για την ατακα "παμε αλλου να πολεμησουμε" δε χρειαζεται καν να αναφερω απο που το πηρε
Spoiler:
.
μην αναφερω τα σκηνικα "νεος-βελτιωμενος" ichigo vs "perfect aizen" απο που ειναι παλι
Spoiler:
.
δε λεω καλα και ωραια τα επικα σκηνικα και η αντιγραφη πετυχημενων συνταγων αλλα βαλε καμια δικια σου πινελια.
μη γλειφεις εκει που κατουρανε οι αλλοι.

QFT. Παμε αλλου να πολεμισουμε μη το κανουμε μπουρδελλο το μαγαζι ειναι κλασσικη ατακα.

Οπωσ και να χει ηταν καλο επ. Αλλα τιποτα μεχρι στιγμησ δε συγκρινετε με τη μαχη ιτσιγκο και του μπαγιατικου. Και ναι μαλλον στο επομενο επ 8α χουμε γκεστ σταρ τον τσακ νορισ που 8α τουσ πλακωσει και τουσ δυο...

#1953 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 17:51

δεν ηξερα τι να σκεφτω σε αυτο το επισοδειο.
απο την μια ηταν η απολυτη επικουρα και απο την αλλη καταλαβα ποσο εξωφθαλμα ο kubo αντιγραφει αλλα πραγματα.
στην αρχη του bleach σκεφτηκα αμεσως οτι ο ichigo ειναι σχεδιασμενος με βαση τον cloud απο ff7.
ο "νεος-βελτιωμενος" ichigo ειναι πλεον ολοιδιος ο cloud απο ff7

Spoiler:
.
οσο για την ατακα "παμε αλλου να πολεμησουμε" δε χρειαζεται καν να αναφερω απο που το πηρε
Spoiler:
.
μην αναφερω τα σκηνικα "νεος-βελτιωμενος" ichigo vs "perfect aizen" απο που ειναι παλι
Spoiler:
.
δε λεω καλα και ωραια τα επικα σκηνικα και η αντιγραφη πετυχημενων συνταγων αλλα βαλε καμια δικια σου πινελια.
μη γλειφεις εκει που κατουρανε οι αλλοι.

οντως....οπως επισης και το "απαλασσομαι το reiatsu μου για να μαμαω και να δερνω με καθαρη physical strength"δεν ειναι και τιποτα πρωτοτυπο,μοιαζει μαλιστα με
Spoiler:
"απαλασσομαι την ταχυτητα για να'χω ολα τ'αλλα"....δεν ειναι βεβαια ο μοναδικος που'χει κανει τετοιες αντιγραφες αρα συγχωρειται.....και παροτι dragonballεφερνε το επεισοδιο ηταν epically awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το καλυτερο μετα τη μαχη φραουλα-ulquiorra.....

#1954 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 18:52

οντως....οπως επισης και το "απαλασσομαι το reiatsu μου για να μαμαω και να δερνω με καθαρη physical strength"δεν ειναι και τιποτα πρωτοτυπο,μοιαζει μαλιστα με

Spoiler:
"απαλασσομαι την ταχυτητα για να'χω ολα τ'αλλα"....δεν ειναι βεβαια ο μοναδικος που'χει κανει τετοιες αντιγραφες αρα συγχωρειται.....και παροτι dragonballεφερνε το επεισοδιο ηταν epically awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το καλυτερο μετα τη μαχη φραουλα-ulquiorra.....

απλα το φορτωνουνε πολεσ σαλτσεσ. Και σαλτσεσ που χουν ειδη χρησιμοποιησει απο 3-4 φορεσ.. υπερβολικα κλισε. Ασ πουμε 8α προτιμουσα να τον παλεβαν με το πατερα του και να χε τεαμγορκ κ καπου κει να μπενε και η βυζαρου, και να τρωγε ενα που**ο να τα περναν κ οι 2 και να πεφτε 3υλο. Το στιλ ειμαι τσακ νορισ κ σε εχω για τη πλακα το χουμε δει παρα πολυ.. φφσ δλδ ¨πιανω το κοπση του σπα8ιου με το χερι μου" ε αφου εισαι τοσο ιμπα κατεβασε το παντελονι σου και απεκρουσε το σπα8ι του με το πουλι σου ρε φραουλε! ελα το χεισ..:hero: ... το χεισ σε λεω!!

#1955 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 19:24

Spoiler:

Κατά τα άλλα για αυτό βλέπω bleach. Ωραία η μάχη Ichigo vs Aizen. Ο Ichigo είναι τόσο cool εμφανισιακά και όλο αυτό χαλάει μόλις ανοίγει το στόμα του...
Εντωμεταξύ κατέβασα την έκδοση των Horrible, της οποίας τα subs σταματούσαν κάπου στο 8ο λεπτό... περιττό να πω ότι καταλάβαινα τι έλεγαν χωρίς subs (αν και το είδα από streaming μετά, γιατί, όπως είναι φυσικό, δεν τα έπιανα όλα).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1956 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 20:01

απλα το φορτωνουνε πολεσ σαλτσεσ. Και σαλτσεσ που χουν ειδη χρησιμοποιησει απο 3-4 φορεσ.. υπερβολικα κλισε. Ασ πουμε 8α προτιμουσα να τον παλεβαν με το πατερα του και να χε τεαμγορκ κ καπου κει να μπενε και η βυζαρου, και να τρωγε ενα που**ο να τα περναν κ οι 2 και να πεφτε 3υλο. Το στιλ ειμαι τσακ νορισ κ σε εχω για τη πλακα το χουμε δει παρα πολυ.. φφσ δλδ ¨πιανω το κοπση του σπα8ιου με το χερι μου" ε αφου εισαι τοσο ιμπα κατεβασε το παντελονι σου και απεκρουσε το σπα8ι του με το πουλι σου ρε φραουλε! ελα το χεισ..:hero: ... το χεισ σε λεω!!

xDDD

παντως στο να δημιουργει στυλατα looks ο kubo ειναι μαστορας....αν και με τον aizen απ'την πολυ προσπαθεια να τον κανει ολο και πιο cool κατεληξε ψιλογελοιος η προηγουμενη του εμφανιση ηταν way better....

#1957 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 11:55

ωραιο ηταν το επεισοδειο δεν λεω και ο νεος φραουλιτας καλος εινα και πιο cool απο τον προηγουμενο νομιζω.Επεισης η ιδεα με τα κολυμενα σπαθια στα χερι μου αρεσε πολυ διοτι οπως ειπε ο shinigami και το zanpakuto ειναι ενα οποτε κανονικα θα επρεπε να εχουν και ενα σωμα,δεν θα μου αρεζε παντος να ειναι μεχρι το τελος τις σειρας κολιμενο.
Μονο εμενα με φανεικε στα κοντινα του ichigo αφου ειχαν αλλαξε τοποθεσια λιγο πριν την μαχη να μοιαζει και με τον namikaze??
Kαι τωρα η ερωτηση την 10000 ευρω ή γεν παρτε το οπως θελετε,Αφου ειναι ετσι ο ichigo τοσο δυνατος τωρα σε 10 χρονια που θελει να το συνεχισει ο kibo ποσο πιο δυνατος να γινει πια???με τον θεο θα πολεμαει???
Εdit
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1958 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 11:57

ωραιο ηταν το επεισοδειο δεν λεω και ο νεος φραουλιτας καλος εινα και πιο cool απο τον προηγουμενο νομιζω.Επεισης η ιδεα με τα κολυμενα σπαθια στα χερι μου αρεσε πολυ διοτι οπως ειπε ο shinigami και το zanpakuto ειναι ενα οποτε κανονικα θα επρεπε να εχουν και ενα σωμα,δεν θα μου αρεζε παντος να ειναι μεχρι το τελος τις σειρας κολιμενο.
Μονο εμενα με φανεικε στα κοντινα του ichigo αφου ειχαν αλλαξε τοποθεσια λιγο πριν την μαχη να μοιαζει και με τον namikaze??
Kαι τωρα η ερωτηση την 10000 ευρω ή γεν παρτε το οπως θελετε,Αφου ειναι ετσι ο ichigo τοσο δυνατος τωρα σε 10 χρονια που θελει να το συνεχισει ο kibo ποσο πιο δυνατος να γινει πια???με τον θεο θα πολεμαει???

με το τσακ νορισ...

#1959 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 12:00

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν ο πατερας του εχει μαθει το final Getsuga...
Edit ξερει κανεις πως λεγονται-λεγεται το τραγουδι-α που εβαλαν στην μεταμοργωση του Aizen και στην μαχη του με τον Ichigo?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από johntheo95: 09 Φεβρουάριος 2011 - 12:25

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1960 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 17:31

Κρίμα που αυτός ο κύκλος φτάνει στο τέλος του :nanana: Ο Ichigo είναι πολύ πιο ωραίος έτσι, το ίδιο και ο Gin με ανοιχτά τα μάτια (που πάει πια...) :kawaii: Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο Aizen δν κατάλαβε την reiatsu της Rangiku και πίστεψε ότι πέθανε; :hmmm: Και θα ήθελα κι εγώ να μάθω πως λέγονται τα τραγούδια που βάλαν στο τέλος, ητν πολύ καλα!!
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1961 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 19:18

Κρίμα που αυτός ο κύκλος φτάνει στο τέλος του :nanana: Ο Ichigo είναι πολύ πιο ωραίος έτσι, το ίδιο και ο Gin με ανοιχτά τα μάτια (που πάει πια...) :kawaii: Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο Aizen δν κατάλαβε την reiatsu της Rangiku και πίστεψε ότι πέθανε; :hmmm: Και θα ήθελα κι εγώ να μάθω πως λέγονται τα τραγούδια που βάλαν στο τέλος, ητν πολύ καλα!!

orihime βυζαρες > rangiku βυζαρες ανετα ομως! αχετο..

#1962 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 20:56

Αυτο που ελεγε ο αιζεν οτι τα ανταλλαξε ολα για phisical strength ηταν λαθος, αφου του εσπασε το kido..

#1963 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2011 - 21:50

Η μονη διαφορα του ανιμε απο το μανγκα σε αυτα τα σημεια, ειναι οτι βλεπουμε και λιγο background.
Κατα τα αλλα το trolling καλα κρατει και στο ανιμε.Αντε να δουμε και στο επομενο τη συνεχεια της μαχης bondage ichigo vs butterflaizen(repeated much?)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1964 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 09:51

orihime βυζαρες > rangiku βυζαρες ανετα ομως! αχετο..

θα διαφωνησω παραυτα! η δευτερη ουτε να σηκωθει δε μπορει απο το βαρος της , τι νομιζεις γι αυτο αλλαξοπιστησε ο gin για χαρη τοου στηθους !χα

#1965 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2011 - 10:31

Εγινε τσιφτης(what?) ο Ichigo, αρχιζω ν αλλαζω γνωμη για τον Gin!
Τα πανω κατω σ αυτο το episode!:dazed:

Για τις ανακριβειες που λετε ας μη βιαζομαστε. Ειναι συχνο φαινομενο στο bleach να γινονται πραγματα που δεν τα καταλαβαινουμε αρχικα, αλλα εξηγουνται μετα απο μερικα επεισοδια ή μετα απο ΠΟΛΛΑ επεισοδια και μαλιστα με τροπο που δεν το αντιλαμβανεσαι μερικες φορες επειδη ξεχασες τι ακριβως ειχε γινει τοτε...