Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1681 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 August 2010 - 08:31

Τον αφησε απλα.Ο ιτζιγκο δεν μπορουσε να τα βαλει με τον 5 και ο Ζαρακι τον εσκισε σου λεει κατι?Επεισης ο Ζαρακι ειναι κοντα στα 100 χρονια Captain ποσο να εξελιχτικε σε 1 χρονο?O Ιτζικο απο την αλλη ο Χολλου τον εσωσε.να σου λεγα αν δεν ηταν ο χολου πως θα τον ετρωγε απο τον Ζαρακι και τον Μπιακουγια

Κανω quote τον ευατο μου .Δεν ειπα οτι ο Ichigo σαν οντοτητα εχασε.Αυτος που κερδισε ηταν ο Χολοου Ιτζιγκο.Ο Σινιγκαμι Ιτζιγκο τον ηπιε κανονικα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1682 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 11 August 2010 - 09:17

Κανω quote τον ευατο μου .Δεν ειπα οτι ο Ichigo σαν οντοτητα εχασε.Αυτος που κερδισε ηταν ο Χολοου Ιτζιγκο.Ο Σινιγκαμι Ιτζιγκο τον ηπιε κανονικα

Στην μαχη με τον ζαρακι ο hollow σαν μικρουλης ακομα πηρε αδεια απο τον zangetsu να πολεμησει τον ιτσιγκο και ο ζανγετσου τον αφησε για να μαθει ο ιτσιγκο για το σπαθι του περισσοτερο.Και ολα αυτα οταν ο ιτσιγκο ηταν στο πατωμα και εβλεπε το 7 ονειρο.Πουθενα μεσα στην μαχη με τον ζαρακι δεν επηρεασε την εκβαση της με τροπο οπως το εκανε στην ανθισμενη κερασια.Ηταν pure win του zangetsu γτ το hollow τοτε ηταν ακομα μερος του και δεν ειχε αρκετη δυναμη.Οποτε ο ισχυρισμος σου δεν ισχυει.
Και σου ξαναλεω και μενα δεν μου αρεσε οτι ο φραουλας νικησε αλλα αυτο ειναι γεγονος.Τα τρολλ του bleach με τον φραουλα ηταν και ειναι πολλα και 8α ειναι πολλα οπως φαινεται αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν νικαει.Στο τελος οτι και να λεμε ο ζαρακι εχασε.Ειτε αυτο αρεσει ειτε δεν αρεσει.

Posted Image

#1683 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 August 2010 - 23:16

Random post replies γιατι βαριεμαι. XD

Αλλος ειναι το φανμποι εδω μεσα

Αν εννοεις τον kelborn, εχει δειξει πολλες φορες απο post του οτι πιο πολυ hater ειναι. Το μονο που του λειπει τωρα ειναι με προσλαβει για δικηγορο. :P

Ο ιτζιγκο δεν μπορουσε να τα βαλει με τον 5 και ο Ζαρακι τον εσκισε σου λεει κατι?

Ο Ichigo ηταν εξουθενωμενος απο την μαχη με τον Grimmjow και ετσι δεν μπορουσε να πολεμησει τον Noitra.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1684 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 August 2010 - 23:50

Random post replies γιατι βαριεμαι. XD

Αν εννοεις τον kelborn, εχει δειξει πολλες φορες απο post του οτι πιο πολυ hater ειναι. Το μονο που του λειπει τωρα ειναι με προσλαβει για δικηγορο. :P

Εδω κανεις λαθος.Το bleach δεν το μισω.Αντιθετως ειναι απο τα αγαπημενα μου ανιμε/manga.Απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχουν βγει εδω και αρκετα χρονια.Το περιμενω πως και πως καθε εβδομαδα για να γελασω :burningbe3:

Posted Image

#1685 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 August 2010 - 00:24

Εδω κανεις λαθος.Το bleach δεν το μισω.Αντιθετως ειναι απο τα αγαπημενα μου ανιμε/manga.Απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχουν βγει εδω και αρκετα χρονια.Το περιμενω πως και πως καθε εβδομαδα για να γελασω :burningbe3:

Εκανα καποια ωρα να το πιασω. :P

[/spam]

*waving intensifies*

#1686 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 17 August 2010 - 13:25

Αρχισαμε τα filler παλι;

#1687 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 August 2010 - 13:50

Το 284 ειναι φιλλερ? Αν ναι μην καθομαι να το κατεβαζω.

*waving intensifies*

#1688 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 17 August 2010 - 13:59

Το 284 ειναι φιλλερ? Αν ναι μην καθομαι να το κατεβαζω.

Δεν ξερω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν παρακολουθω το manga.Ετσι μου φανηκε αλλα ποτε δεν ξερεις.

#1689 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 August 2010 - 14:05

Για να μην κατεβαζεις τζαμπα τσεκαρε σε κανα streaming site και πραξε αναλογα.

2bbd14fc.jpg

#1690 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 August 2010 - 14:38

Το κατεβασα και το ειδα και το μεγαλυτερο μερος του ειναι φιλλερ.
Οποιος δεν θελει να το δει να προσπερασει το φλασμπακ.

Edited by Jorg, 18 August 2010 - 11:18.

*waving intensifies*

#1691 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 August 2010 - 15:16

Εμενα μαρεσε αν και ψιλοφιλλερ γιατι ολοκληρωσε ωραια ενα χαρακτηρα που των ειχε αφησει στον αερα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1692 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 17 August 2010 - 19:36

Εμενα μου φανηκε οτι ειχε σεναριακα κενα.Δεν πειραζει σημασια εχει να κανουμε τα αδυνατα δυνατα να τελειωσει το arc μετα το 2020.:roar:

#1693 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 18 August 2010 - 02:16

halibel...:if:
Simply addicted to japan...

Posted Image

#1694 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 18 August 2010 - 13:51

Τι επισόδιο και αυτό. τα 3/4 και ούτε ήταν flashback, λίγο νβαρετό αλλα τέσπα.. Μου άρεσε που η Halibel ήταν από παλιά με αυτές τις 3 arrancar πάντως όμως όχι το ότι ο Aizen την σκότωσε έτσι ξαφνικά :mador2: Αν κατάλαβα καλά το επόμενο επισόδιο θα δείχνει την Hiyori δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνει, γιατί έτσι έδειχνε στο τέλος και ο τίτλος θα είναι The Hundred-Year Grudge! Hiyori’s Revenge, πάμε κλ;;; Και επίσης έδειξε τον Ichigo να επιστρέφει, άντε, ανάσταση :bahhh: Δεν ξέρω τι είδους επισόδιο θα είναι το επόμενο και ούτε τι έχουν γίνει οι άλλοι, ξέρετε, Kira, Matsumoto, Hinamori, Sajin κτλ., και ειδικά ο Ukitake τι έχει γίνει τέλος πάντον; Από τότε που ο Wonderwise τον χτύπησε, δεν το είδαμε μετά, τους έχουν ξεχάσει όλους και κοιτάζουν να δείξουν την Hiyori ενώ θα πρέπει να δείξουν κάποιον, όπως τον Shinji να τον πολεμάει, αλλά και αυτός, είδα, φώναζε στην Hiyori όπως πάντα, πάντος από την άλλη μου αρέσει να δείχνει την Hiyori τσαντισμένη, γιατί μου αρέσει σε κάποια πράγματα, όπως αυτό, ο χαρακτήρας της :kawaii: (Και ας σας έκανα να νομίζετε το αντίθετο :hehehe:)
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1695 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 24 August 2010 - 13:37

Μόλις είδα το 285 και πάλι συγκηνήθηκα, poor Hiyori :sadist: Αλλά η Orihime είναι πολύ πίσω... Άντε να πάνε να πολεμήσουν ο Ken-chan και ο Bya-kun τον Yammy, γιατί αυτοί οι 3 δεν κάνουν και τπτ, πολέμησαν όσους μπορούσαν να πολεμήσουν. Ακόμα μου άρεσε αρκετέ το bankai του Kensei:ureshii: Aλλά αυτός ο Wonderwise χτήπησε την Mshiro μου, τον βλάκα!!! :burningbe3:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews