Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1666 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 22:53

Του Zangetsu , δεν ειναι για κανενα λογο. Ειναι μικρη και λεπτη.

Εμενα μου φανηκα σαν το shikai του Kyourakou (οπως και στους υπολοιπους).

Γενικα παντως εσπασα το κεφαλι μου.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1667 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 23:44

Μια φορα οταν εχασε απο τον ιτσιγκο επεσε κατω και πηγε να μιλησει στο σπαθι του αλλα και τοτε τζιφος γτ δεν ειχε παρει απαντηση.Με λιγα λογια ο κενπατσι δεν ειναι σε σικαι απλα εχει ενα σπαθακι που ειναι σε μορφη σικαι χωρις να εχει καμμια περαιτερω δυναμη.

O Kenpachi δεν εχασε απο τον Ichigo.Απλα ο itsigo το εβαλε στα ποδια για να προλαβει την ρουκια

Το σπαθι στο τελος μου εκανε για Ukitake-san
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1668 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 08:56

O Kenpachi δεν εχασε απο τον Ichigo.Απλα ο itsigo το εβαλε στα ποδια για να προλαβει την ρουκια

Το σπαθι στο τελος μου εκανε για Ukitake-san

Posted Image

Ηταν μετα απο αυτη την μαχη

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ykaBVE85Eww[/media]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1669 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 12:57

Το zanpakuto του Kyoraku βαζει υποψηφιοτητα για το καλυτερο απο αυτα που εχουμε δει!Εχει πολυ περιεργες ιδιοτητες και ειμαι σιγουρος οτι δεν μας αποκαλυψαν ουτε τις μισες ακομα.Δεν καταλαβα ομως πως σκοτωσε τη Lilinette...Τι διαφορετικο εκανε απο τους αλλους;

Κριμα για την Halibel παντως.Οντως δεν ηταν αρκετα δυνατη αλλα της αξιζε καλυτερο τελος.Τουλαχιστον τωρα θα δουμε λογικα τον Aizen, τον Gin και τον Tosen να παλευουν.

Ασχετο αλλα η απο πανω μαχη Zaraki vs Ichigo ηταν απο τις πιο στημενες που εχουμε δει στο Bleach.Δεν υπηρχε περιπτωση ο Ichigo να μπορουσε να τον νικησει τοτε!

#1670 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 13:11

Του Zangetsu , δεν ειναι για κανενα λογο. Ειναι μικρη και λεπτη.

Εμενα μου φανηκα σαν το shikai του Kyourakou (οπως και στους υπολοιπους).

Γενικα παντως εσπασα το κεφαλι μου.....

Στην αρχη μου φανηκε σαν την shikai μορφη του zangetsu.Για αυτο τον λογο το ανεφερα.Τωρα που το ξαναειδα ομως,για Kyoraku μου κανει κ εμενα.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1671 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 15:41

Περίεργη η δύναμη του Kyoraku. Μπορεί άνετα να γυρίσει καί εναντίον του. Αν δεν κάνω λάθος, είναι ο πρώτος shinigami για τον οποίο ισχύει κάτι τέτοιο.

#1672 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 16:10

Κριμα για την Halibel παντως.Οντως δεν ηταν αρκετα δυνατη αλλα της αξιζε καλυτερο τελος.

E oχι και δεν ηταν δυνατη. 3 αντιπαλους ειχε -2 vizard & 1 captain- Μην τρελαθουμε. Ο Starkk πιο ευκολα και γρηγορα επεσε αν και υποψιαζομαι οτι θα ξαναεπιστρεψει συντομα. 1ος Espada και να ψοφησει τοσο γρηγορα?? :canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1673 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 17:42

E oχι και δεν ηταν δυνατη. 3 αντιπαλους ειχε -2 vizard & 1 captain- Μην τρελαθουμε. Ο Starkk πιο ευκολα και γρηγορα επεσε αν και υποψιαζομαι οτι θα ξαναεπιστρεψει συντομα. 1ος Espada και να ψοφησει τοσο γρηγορα?? :canthelp:

Δεν ηταν αρκετα δυνατη.Ειχε εναν μετριο captain και 2 πρωην vice-captains και νυν vizards και ουτε που τους γρατζουνισε.Αντιθετα ο Stark ειχε για την πλακα του 2 πρωην captains και νυν vizards.Απ οτι εχουμε δει η διαφορα στο επιπεδο captain και vice-captain ειναι χαωτικη...

Καταλαβε καποιος πως πεθανε η Lilinette για να μου εξηγησει;

#1674 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 18:13

πώς να ξαναγυρίσει, τώρα πέθανε και αυτό είναι οριστικό:if:
Όταν χτυπάς ένα hollow στην hollow τρύπα του, κάτι γίνετε και πεθαίνουν αμέσως, ή κάνω λάθος, γιατί νομίζω, είναι το αδύνατο σημείο του.

Καταλαβε καποιος πως πεθανε η Lilinette για να μου εξηγησει;

εκεί που ο Kyoraku πήγε να ρίξει μία στον Starrk, εκείνη τον προστάτεψε και επειδή ήταν σε μορφή "λύκων" τους έσκισε όλους και την έβγαλε από την μέση :if:
Eγώ συγκηνήθηκα πολύ :sadist: Ένας λόγος που σίγουρα τον νίκησαν τόσο γρήγορα (γιατί ειναι και #1) ήταν ότι είθελαν να δείξουν το παρελθόν του και της Lilinette βέβαια. Εγώ νόμιζα ότι την Halibel θα την νικήσουν η Lisa, η Hiyori και ο Hitsugaya (λυπήθηκα που δεν είδα καυγάδες σε αυτό το επισόδιο) και κάτι άκουσα ότι ο Hitsugaya θα χάσει ένα πόδι και ένα χέρι, ή κάνω λάθος; Πάντος αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιοι σαν τον Baraggan μισούν τον Aizen, αλλά άλλοι όπως ο Starrk λυπούνται που δεν κάναν αυτό που τους είπε... Αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το επόμενο βήμα του Aizen, του Gin και του Tosen και ποιοί θα τους νικήσουν

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από HelenGreece4ever: 10 Αύγουστος 2010 - 18:28

る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1675 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 20:37

Posted Image

Ηταν μετα απο αυτη την μαχη

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ykaBVE85Eww[/media]

Τον αφησε απλα.Ο ιτζιγκο δεν μπορουσε να τα βαλει με τον 5 και ο Ζαρακι τον εσκισε σου λεει κατι?Επεισης ο Ζαρακι ειναι κοντα στα 100 χρονια Captain ποσο να εξελιχτικε σε 1 χρονο?O Ιτζικο απο την αλλη ο Χολλου τον εσωσε.να σου λεγα αν δεν ηταν ο χολου πως θα τον ετρωγε απο τον Ζαρακι και τον Μπιακουγια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1676 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 21:23

Η Lillynette πεθανε επειδη στην μορφη του λυκου μπορουσε να εκραγει και να επανελθει στην αρχικη κατασταση της μονο αν χτυπαγε καποιον το cero. Αφου λοιπον ο Kyourakou την χτυπησε με το Bushogoma την στιγμη που εγινε η εκρηξη χωρις να ειναι κανενας τριγυρω δεν μπορει και η Lillynette να γινει ξανα λυκος αρα πεθανε :-)

#1677 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2010 - 22:09

Δεν τρελαθηκα κιολας με το 283.Δλδ ελεος πως ειναι δυνατον να ριξεις τοσο ευκολα τον Πριμερα.Ο 2 και η 3 αντεξαν πολυ πιο παραπανω ΕΛΕΟΣ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1678 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 03:05

Τον αφησε απλα.Ο ιτζιγκο δεν μπορουσε να τα βαλει με τον 5 και ο Ζαρακι τον εσκισε σου λεει κατι?Επεισης ο Ζαρακι ειναι κοντα στα 100 χρονια Captain ποσο να εξελιχτικε σε 1 χρονο?O Ιτζικο απο την αλλη ο Χολλου τον εσωσε.να σου λεγα αν δεν ηταν ο χολου πως θα τον ετρωγε απο τον Ζαρακι και τον Μπιακουγια

Posted Image
Μου λεει οτι πρωτον δεν ξερεις τι καν κοιτας.Ποτε ο ζαρακι δεν αναμετρηθηκε με τον grimmjow και αυτο επειδη μαλλον εννοεις τον νουμερο 4 noitra.
Δευτερον αποδεικνυεις οτι εισαι μεγαλο fanboy επειδη φερνεις ως παραδειγμα την πιο τρολλ στιγμη απο πλευρας κουμπο του ζαρακι που εχει πεθανει μια ακομη φορα στην αιμοραγγια και να νικαει κατεβαζοντας το σπαθι με τα δυο χερια...RIGHT.
Τριτον αλλη φορα να κοιτας καλυτερα τα επεισοδια γτ αποτι φαινεται κατι γραμμες που ο κενπατσι λεει u win δεν τις ειδες καλα
Στις παραθετω στο spoiler για να τις δεις καλυτερα
Spoiler:

Τεταρτον το κατα ποσο λογικη εχει αυτη η δυναμη του ichigo με τα power lvls των captain ειναι μια συζητηση που εχει γινει προ πολλου και δεν θελω να ξαναγραφω τα ιδια.Απο την στιγμη που εχασε και το παραδεχτηκε εμενα δεν με νοιαζει.Who am i to question the almighty TITE KUBO and his Trolls :joyful: :joyful:

ΥΓ Im replying to a bleachtard zaraki fanboy at 4 in the morning...DAMN U HAIG!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 11 Αύγουστος 2010 - 08:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1679 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 07:14

Μου λεει οτι πρωτον δεν ξερεις τι καν κοιτας.Ποτε ο ζαρακι δεν αναμετρηθηκε με τον grimmjow και αυτο επειδη μαλλον εννοεις τον νουμερο 4 noitra.

Posted Image

Σου το αντιγυριζω γιατι και ηδου γιατι

Grimmjow

Spoiler:

Noitra
Spoiler:

Ulquiora
Spoiler:

Αρα με κατηγορεις για φανμποισμο πανω σε σαθρες βασεις ετσι ριχνοντας την αξιοπιστια του λογου σου και χανεις το δικαιωμα τις επικλησης στην αυθεντια.Και χανοντας αυτο το δικαιωμα ο λογος σου μπορει να ειναι λαθος .Οπερ εδει δειξαι.Αλλος ειναι το φανμποι εδω μεσα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1680 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 08:08

Αρα με κατηγορεις για φανμποισμο πανω σε σαθρες βασεις ετσι ριχνοντας την αξιοπιστια του λογου σου και χανεις το δικαιωμα τις επικλησης στην αυθεντια.Και χανοντας αυτο το δικαιωμα ο λογος σου μπορει να ειναι λαθος .Οπερ εδει δειξαι.Αλλος ειναι το φανμποι εδω μεσα

Καλα 4 η ωρα το πρωι τετοια ποστ τετοιες πραξεις.Δεν αντιλεγω ηρωικη παπαρια εκανα με τα νουμερα) αλλα και παλι δεν αλλαζει το γεγονος για αυτο που εγραψα.Για το πρωτο κομματι να παει στο διαλο ημουν τυφλα.Οσο για τα υπολοιπα ενταξει αμα δεν εχεις επειχειρηματα να τα αντιστρεψεις δεν μου λεει τιποτα.Fanboys will be fanboys-ειδικα οταν επιμενεις οτι ο ζαρακι δεν εχασε

Δημοσιευμένη  εικόνα