Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1651 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 19:03

δεν ειναι λοιπον απιθανο αυτο που υποστηριζεις.

χαχαχαχχα:hihi2:

Μα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου. Ο,τι ειπα το ειδα στο anime. Δεν υποστηριζω κατι. Αυτο εχει γινει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1652 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 19:19

χαχαχαχχα:hihi2:

Μα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου. Ο,τι ειπα το ειδα στο anime. Δεν υποστηριζω κατι. Αυτο εχει γινει.

Απο τη στιγμη που δεν ειναι απολυτα ξεκαθαρο το τι εχει παιχτει με το zanpakuto του οτι λεμε ειναι θεωριες.Η δικια σου ειναι πολυ πιθανο να ισχυει και μου αρεσει κιολας.Δεν πιστευω πως μπορουμε να ειμαστε εντελως σιγουροι για κατι που δεν εχει ειπωθει ακομα.

#1653 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 20:08

Για να καταληξουμε καπου,ας ελπισουμε αυτα που δνε πιστευουμε να γινουν .Να γινουν στην πραγματικοτητα :)

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#1654 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 20:29

Καλά λέει ο Silmarien. Κι εγώ θυμάμαι τον Kenpachi να λέει, πριν τη μάχη με το Noitra, οτι προσπάθησε να επικοινωνήσει με το zanpakotu του. Και μάλιστα αναφέρεται σε αυτό ως "him", δηλαδή αρσενικό. Αλλα κι αυτό το έγραψε ήδη ο Silmarien.
Γιατί λοιπόν το αμφισβητείς αυτό;

Υ.Γ Εκτός κι αν έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση και ενω ο Zaraki είπε κάτι, εμείς διαβάσαμε κάτι άλλο.

#1655 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:02

Καλά λέει ο Silmarien. Κι εγώ θυμάμαι τον Kenpachi να λέει, πριν τη μάχη με το Noitra, οτι προσπάθησε να επικοινωνήσει με το zanpakotu του. Και μάλιστα αναφέρεται σε αυτό ως "him", δηλαδή αρσενικό. Αλλα κι αυτό το έγραψε ήδη ο Silmarien.
Γιατί λοιπόν το αμφισβητείς αυτό;

Υ.Γ Εκτός κι αν έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση και ενω ο Zaraki είπε κάτι, εμείς διαβάσαμε κάτι άλλο.

Το αμφισβητω διοτι δεν το θυμαμαι.Και να εγινε δεν σημαινει αυτο οτι εμαθε το ονομα του και ειναι απο τοτε μονιμα σε shikai.Αυτο ουσιαστικο θελω να πω.Για να το λετε και οι 2 λογικα θα ανεφερε οτι προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι του αλλα δεν ειναι σιγουρο αν το καταφερε η οχι.

#1656 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:05

ι αυτο οτι εμαθε το ονομα του και ειναι απο τοτε μονιμα σε shikai.Αυτο ουσιαστικο θελω να πω.Για να το λετε και οι 2 λογικα θα ανεφερε οτι προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι του αλλα δεν ειναι σιγουρο αν το καταφερε η οχι.

Το ονομα του δεν ξερουμε με σιγουρια αν το ξερει.
Το οτι πραγματικα επικοινωνησε μαζι του ομως το ξερουμε γιατι το ειπε.
Το οτι ειναι μονιμα σε shikai ειχε αναφερθει παλαιοτερα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1657 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:08

Το ονομα του δεν ξερουμε με σιγουρια αν το ξερει.
Το οτι πραγματικα επικοινωνησε μαζι του ομως το ξερουμε γιατι το ειπε.
Το οτι ειναι μονιμα σε shikai ειχε αναφερθει παλαιοτερα.

Μα αν δεν ξερει το ονομα του, πως γινεται να ειναι σε shikai;Και που εχει αναφερθει οτι ειναι μονιμα σε αυτη την κατασταση;

#1658 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:15

Είναι σε shikai λόγω του τεράστιου reiatsu που έχει. Λόγω αυτού το zanpakuto δεν μπορεί να γίνει sealed τελείως.

Επίσης, μην ξεχνάμε(αν θυμάμαι σωστά) ότι τα zanpakuto υποτίθεται ότι είναι κομμάτι του shinigami, ότι πηγάζουν από αυτόν, άρα δεν είναι εντελώς ξένα προς αυτόν. Απλά χρειάζεται ο shinigami να έρθει σε επικοινωνία/γνωριμία με αυτό το κομμάτι του εαυτού του. -ελπίζω αυτά που είπα να μην τα είδα σε filler :P-

#1659 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:16

Μα αν δεν ξερει το ονομα του, πως γινεται να ειναι σε shikai;Και που εχει αναφερθει οτι ειναι μονιμα σε αυτη την κατασταση;

Ο Ichigo και ο Ζaraki, εχουν πολυ μεγαλο ποσο reaitsu το οποιο δεν μπορουν να ελεγξουν καλα. Ετσι τα zanpakuto τους ειναι σε μονιμο shikai. Ο Zaraki το εξηγησε στον Ichigo οταν μαχονταν αναμεταξυ τους.

P.S. OMG! :cry5::cry5::burningbe3: Αυτο ειναι το τελευταιο μου post.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1660 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:19

Ο Ichigo και ο Ζaraki, εχουν πολυ μεγαλο ποσο reaitsu το οποιο δεν μπορουν να ελεγξουν καλα. Ετσι τα zanpakuto τους ειναι σε μονιμο shikai. Ο Zaraki το εξηγησε στον Ichigo οταν μαχονταν αναμεταξυ τους.

P.S. OMG! :cry5::cry5::burningbe3: Αυτο ειναι το τελευταιο μου post.

Καλα τι να πω, εγω ηξερα οτι για να ειναι σε shikai επρεπε να ξερει το ονομα του zanpakuto του.Ας μην το συνεχισουμε αλλο.

#1661 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 09:38

Επειδη ειστε ολιγον τι μονιμα λιγο πισω λογω του οτι δεν μπαινατε παλιοτερα εδω μεσα, η συγκεκριμενη συζητηση εχει γινει πολλες φορες και στο αντιστοιχο μανγκα thread.
Πρωτον για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα.Ο kenpachi δεν εχει Shikai.Period.
Για να εισαι σε κατασταση σικαι ειναι βασικο να ξερεις το ονομα του zanpakutou το οποιο δεν το γνωριζει.Απλα το σπαθι του βρισκεται μονο στην μορφη που θα ειχε το σικαι του για λογους χ, ψ τρολλ τους οποιους ποτε δεν εχει αποκαλυψει Ο ΚΟΥΜΠΟ.Ειναι κατι αναλογο με τον ichigo με το πρωτο σπαθι που ειχε την κουμουτσα το οποιο δεν ηξερε τπ για αυτο.Κραταει μια μορφη στην οποια δεν εχει καμια δυναμη.Με λιγα λογια ειναι απλα ενα κομματι μεταλλο.
Για να κανεις σικαι πρεπει να ξερεις το ονομα του σπαθιου σου και να εχεις επικοινωνησει μαζι του πραγμα το οποιο ο ζαρακι δεν εχει κανει.Μια φορα οταν εχασε απο τον ιτσιγκο επεσε κατω και πηγε να μιλησει στο σπαθι του αλλα και τοτε τζιφος γτ δεν ειχε παρει απαντηση.Με λιγα λογια ο κενπατσι δεν ειναι σε σικαι απλα εχει ενα σπαθακι που ειναι σε μορφη σικαι χωρις να εχει καμμια περαιτερω δυναμη.Οχι τπ αλλο απλα για να μην χολοσκατε.

@Pirate hunter το ειχε αναφερει στην μαχη με τον ichigo για το σιkai toy.
@Silmarien. Tο γεγονος οτι αναφερει το σπαθι του ως αρσενικο σημαινει απλα οτι εχει δει λιγο μεσα του.Δεν σημαινει οτι ξερει και το ονομα του.Και ο zangetsu μιλουσε στον ichigo αλλα δεν ηξερε τπ για αυτον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 07 Αύγουστος 2010 - 09:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1662 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 14:44

kelborn3 ευχαριστώ εγώ προσωπικά γιατί μου εξηγησες κάτι άλλο με υατόν τον τρόπο και κατάλαβα...
Άντε να δούμε στο επόμενο Manga τι θα γίνει .

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellsing: 08 Αύγουστος 2010 - 20:54

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#1663 giorgos-kun

giorgos-kun

chikushou!!!!!

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:52

kelborn3 ευχαριστώ εγώ προσωπικά γιατί μου εξηγησες κάτι άλλο με υατόν τον τρόπο και κατάλαβα...
Άντε να δούμε στο επόμενο Manga τι θα γίνει .

Spoiler:

μεθαυριο το καινουριο επισοδιο 283.... κ την παρασκευη το μαγκνα... κ δεν μπορω να καταλαβω ποιοσ καρφωσε τον stark... η κοψη του σπαθιου μοιαζει σαν του Kyōraku....

#1664 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 21:52

Εμενα στην αρχη μου φανηκε σαν την λεπιδα του zangetsu.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1665 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 22:44

Του Κyoraku ειναι.
Δημοσιευμένη  εικόνα