χαχαχαχχαδεν ειναι λοιπον απιθανο αυτο που υποστηριζεις.

Μα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου. Ο,τι ειπα το ειδα στο anime. Δεν υποστηριζω κατι. Αυτο εχει γινει.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 19:19
Απο τη στιγμη που δεν ειναι απολυτα ξεκαθαρο το τι εχει παιχτει με το zanpakuto του οτι λεμε ειναι θεωριες.Η δικια σου ειναι πολυ πιθανο να ισχυει και μου αρεσει κιολας.Δεν πιστευω πως μπορουμε να ειμαστε εντελως σιγουροι για κατι που δεν εχει ειπωθει ακομα.χαχαχαχχα
Μα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου. Ο,τι ειπα το ειδα στο anime. Δεν υποστηριζω κατι. Αυτο εχει γινει.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 20:08
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 20:29
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:02
Το αμφισβητω διοτι δεν το θυμαμαι.Και να εγινε δεν σημαινει αυτο οτι εμαθε το ονομα του και ειναι απο τοτε μονιμα σε shikai.Αυτο ουσιαστικο θελω να πω.Για να το λετε και οι 2 λογικα θα ανεφερε οτι προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι του αλλα δεν ειναι σιγουρο αν το καταφερε η οχι.Καλά λέει ο Silmarien. Κι εγώ θυμάμαι τον Kenpachi να λέει, πριν τη μάχη με το Noitra, οτι προσπάθησε να επικοινωνήσει με το zanpakotu του. Και μάλιστα αναφέρεται σε αυτό ως "him", δηλαδή αρσενικό. Αλλα κι αυτό το έγραψε ήδη ο Silmarien.
Γιατί λοιπόν το αμφισβητείς αυτό;
Υ.Γ Εκτός κι αν έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση και ενω ο Zaraki είπε κάτι, εμείς διαβάσαμε κάτι άλλο.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:05
Το ονομα του δεν ξερουμε με σιγουρια αν το ξερει.ι αυτο οτι εμαθε το ονομα του και ειναι απο τοτε μονιμα σε shikai.Αυτο ουσιαστικο θελω να πω.Για να το λετε και οι 2 λογικα θα ανεφερε οτι προσπαθησε να επικοινωνησει μαζι του αλλα δεν ειναι σιγουρο αν το καταφερε η οχι.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:08
Μα αν δεν ξερει το ονομα του, πως γινεται να ειναι σε shikai;Και που εχει αναφερθει οτι ειναι μονιμα σε αυτη την κατασταση;Το ονομα του δεν ξερουμε με σιγουρια αν το ξερει.
Το οτι πραγματικα επικοινωνησε μαζι του ομως το ξερουμε γιατι το ειπε.
Το οτι ειναι μονιμα σε shikai ειχε αναφερθει παλαιοτερα.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:15
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:16
Ο Ichigo και ο Ζaraki, εχουν πολυ μεγαλο ποσο reaitsu το οποιο δεν μπορουν να ελεγξουν καλα. Ετσι τα zanpakuto τους ειναι σε μονιμο shikai. Ο Zaraki το εξηγησε στον Ichigo οταν μαχονταν αναμεταξυ τους.Μα αν δεν ξερει το ονομα του, πως γινεται να ειναι σε shikai;Και που εχει αναφερθει οτι ειναι μονιμα σε αυτη την κατασταση;
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:19
Καλα τι να πω, εγω ηξερα οτι για να ειναι σε shikai επρεπε να ξερει το ονομα του zanpakuto του.Ας μην το συνεχισουμε αλλο.Ο Ichigo και ο Ζaraki, εχουν πολυ μεγαλο ποσο reaitsu το οποιο δεν μπορουν να ελεγξουν καλα. Ετσι τα zanpakuto τους ειναι σε μονιμο shikai. Ο Zaraki το εξηγησε στον Ichigo οταν μαχονταν αναμεταξυ τους.
P.S.OMG!Αυτο ειναι το τελευταιο μου post.:cry5:
![]()
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 09:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 07 Αύγουστος 2010 - 09:45
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 14:44
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellsing: 08 Αύγουστος 2010 - 20:54
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:52
kelborn3 ευχαριστώ εγώ προσωπικά γιατί μου εξηγησες κάτι άλλο με υατόν τον τρόπο και κατάλαβα...
Άντε να δούμε στο επόμενο Manga τι θα γίνει .
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 21:52