Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1561 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 00:22

εγω το ακουλουθω πιστα απο οταν βγηκε σχεδων αλλα δεν αντεχω αλλο παει τερμα αν δεν drop σιγουρα θα το αφισω και απλος δεν θα βλεπω τα fillers ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#1562 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 16:50

Επιτελους εμφανιστηκε το αγαπημενο μου αρρανκαρ.Wonderweiss και τα μυαλα στα καγκελα κυριολεκτικα.Πραγματικα δεν ειναι η επιτομη του freak show.Καθυστερημενος και τουμπανος.Που να ειχε και λογικη δλδ.Δεν θα χρειαζοταν καν ολο αυτο το φιλλερ αρκ με τις μαχες στην καρακουρα.

Wonderweiss... Wondwerweiss Margera...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1563 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 17:22

Επιτελους εμφανιστηκε το αγαπημενο μου αρρανκαρ.Wonderweiss και τα μυαλα στα καγκελα κυριολεκτικα.Πραγματικα δεν ειναι η επιτομη του freak show.Καθυστερημενος και τουμπανος.Που να ειχε και λογικη δλδ.Δεν θα χρειαζοταν καν ολο αυτο το φιλλερ αρκ με τις μαχες στην καρακουρα.

Wonderweiss... Wondwerweiss Margera...

Ε οχι και ο αγαπημενος σου αυτος! Πραγματικα ηθελα να το σφαξω το βλαμενο. Ειχα κ τα ακουστικα κ με κουφανε! Κακο ψοφο :roar:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1564 Crypto

Crypto

doragonsureiyā

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 17:38

Ε οχι και ο αγαπημενος σου αυτος! Πραγματικα ηθελα να το σφαξω το βλαμενο. Ειχα κ τα ακουστικα κ με κουφανε! Κακο ψοφο :roar:

συμφονω απολυτα μαζι σου και εγω τιν επαθα με τα ακουστικα:sigh2: που να ψοφισει στο επομενο επισοδιο:beaten: αλλα δν το κοβο:unlucky:

"The showdown decided and all that remains... Is the cry of the fire dragon echoing...loud and mournfully through... the sky..."

Juvia: (regarding Gray) Gray was inside of Juvia!
Lucy: I-inside?
Juvia: Not inside of you… Inside of Juvia!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1565 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 10:52

Τι λετε ρε...Πατε καλα haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......haaa...haaaaaaaaaaaaaaaaaa

Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να ακους τον wonderweiss να σφαζει κοσμο και να το χαιρεται :blingeye2:.Η επιτομη του epicness πραγματικα.Ολοι οι αλλοι πραγματικα ειναι αθλιοι διπλα του.Ειναι σαν τον αιζεν με την μονη διαφορα οτι δεν βλεπει σαν αγγαρια να σαπισει στο βρωμοξυλο τους αθλιους filler captains και απλα το ευχαριστιεται.Τι αλλο να ζητησω.

Ετσι αγορι μου σπασε τα νευρα των fanboys και μην μασας.

Wonderweiss... Wonderweiss Margera. Rest are just fillers.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1566 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2010 - 14:15

filler filler filler! ! ! ! ! !

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#1567 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 11:35

Ωραίο επεισόδιο. Αν εξαιρέσεις το flashback στην αρχή το οποίο το βάλανε ώστε το επεισόδιο να τελειώσει ακριβώς πριν αρχίσουν οι μάχες, μου άρεσε πολύ. Απο το επόμενο ξεκινάνε επιτέλους οι πραγματικές μάχες αφου μέχρι στιγμής πλάκα κανανε οι Espada στους captains. Mε τους Vizards ισορρόπησε η κατάσταση, μην πω γύρισε κάπως. Τέλος, το καινούριο ending ήταν κλάσεις ανώτερο απο το προηγούμενο.

Btw στο 287 θα έχουμε one-episode filler.

#1568 totenakos

totenakos

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 12:01

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς τα έχει με grekk subs..???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Ιούλιος 2010 - 17:28
greeklish converted

#1569 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 12:54

Ελεος πια με αυτα τα φιλλερ!Τουλαχιστον ειδαμε αρκετα πραγματα απο Vizard και δεν πηγε ολο το επεισοδιο χαμενο.Αν επιτελους σοβαρευτουν και αφησουν το μπλα-μπλα τα επομενα επεισοδια θα ειναι απο τα καλυτερα που εχουμε δει στο Bleach πιστευω.

#1570 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 15:01

Τρομερο επισοδειο!Highlights φυσικα η επιδειξη δυναμης των vizard και ειδικα του Rose με το θεικο αυτο zanpakutoh του και της Mashiro,και το clash μεταξυ Tousen-Komamura-Hisagi που προμηνυει υπερπορωτικη μαχη!:joyful:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1571 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 17:17

καλα στο καινουργιο ending βαλανε τη παπαριζου να τραγουδαει ιαπωνικα?

#1572 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 17:31

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς τα έχει με grekk subs..???

Ρίξε μια ματιά εδώ. Βασικά θα έπρεπε να είχες κοιτάξει πριν γράψεις εδώ, αλλά nevermind...:canthelp:

Kαλά εγώ πλέον έχω χάσει πάσα ιδέα για το bleach. Εντελώς κρίμα. Η σειρά έπρεπε να είχε σταματήσει στο 50κάτι. Τεσπα...Η είσοδος των vizard και του Aizen είναι μια παρηγορια. Αντε να δούμε τι θα δούμε αν και φοβάμαι ότι δεν θα δούμε...Το ending δεν το ακουσα. Τα filler αν βγουν, δεν προκειται να τα δω, για τα εντός επεισοδίων θα το αντέξω.

Edit
To ακουσα. Καλούτσικο είναι σε σχέση με τα γλυκαναλατα που έχει συνήθως για ending. Μου άρεσαν τα χρώματα με την δύση του ηλίου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Ιούλιος 2010 - 17:56

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1573 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 18:17

Ρίξε μια ματιά εδώ. Βασικά θα έπρεπε να είχες κοιτάξει πριν γράψεις εδώ, αλλά nevermind...:canthelp:

Kαλά εγώ πλέον έχω χάσει πάσα ιδέα για το bleach. Εντελώς κρίμα. Η σειρά έπρεπε να είχε σταματήσει στο 50κάτι. Τεσπα...Η είσοδος των vizard και του Aizen είναι μια παρηγορια. Αντε να δούμε τι θα δούμε αν και φοβάμαι ότι δεν θα δούμε...Το ending δεν το ακουσα. Τα filler αν βγουν, δεν προκειται να τα δω, για τα εντός επεισοδίων θα το αντέξω.

Edit
To ακουσα. Καλούτσικο είναι σε σχέση με τα γλυκαναλατα που έχει συνήθως για ending. Μου άρεσαν τα χρώματα με την δύση του ηλίου.

Γιατι το λες αυτο;Λογω πλοκης, φιλλερ η κατι αλλο;

#1574 Crypto

Crypto

doragonsureiyā

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 18:20

Kαλά εγώ πλέον έχω χάσει πάσα ιδέα για το bleach. Εντελώς κρίμα. Η σειρά έπρεπε να είχε σταματήσει στο 50κάτι. .

βασικα αν βγαλεις τα φιλλερς και αφήσεις μονο τα κανονικα επεισοδια που εχουν να κανουν με τιν πλοκή καπου τοσα πρεπει να ειναι

"The showdown decided and all that remains... Is the cry of the fire dragon echoing...loud and mournfully through... the sky..."

Juvia: (regarding Gray) Gray was inside of Juvia!
Lucy: I-inside?
Juvia: Not inside of you… Inside of Juvia!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1575 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 19:44

καλα στο καινουργιο ending βαλανε τη παπαριζου να τραγουδαει ιαπωνικα?

Και όχι μόνο αυτό αλλα αφαίρεσαν και τον ντετέκτιβ Aizen. Δώστε screen time στον Aizen ρε!