Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 10 July 2010 - 16:50
Wonderweiss... Wondwerweiss Margera...
Posted 10 July 2010 - 17:22
Ε οχι και ο αγαπημενος σου αυτος! Πραγματικα ηθελα να το σφαξω το βλαμενο. Ειχα κ τα ακουστικα κ με κουφανε! Κακο ψοφοΕπιτελους εμφανιστηκε το αγαπημενο μου αρρανκαρ.Wonderweiss και τα μυαλα στα καγκελα κυριολεκτικα.Πραγματικα δεν ειναι η επιτομη του freak show.Καθυστερημενος και τουμπανος.Που να ειχε και λογικη δλδ.Δεν θα χρειαζοταν καν ολο αυτο το φιλλερ αρκ με τις μαχες στην καρακουρα.
Wonderweiss... Wondwerweiss Margera...

Posted 10 July 2010 - 17:38
συμφονω απολυτα μαζι σου και εγω τιν επαθα με τα ακουστικαΕ οχι και ο αγαπημενος σου αυτος! Πραγματικα ηθελα να το σφαξω το βλαμενο. Ειχα κ τα ακουστικα κ με κουφανε! Κακο ψοφο

"The showdown decided and all that remains... Is the cry of the fire dragon echoing...loud and mournfully through... the sky..."
Juvia: (regarding Gray) Gray was inside of Juvia!
Lucy: I-inside?
Juvia: Not inside of you… Inside of Juvia!

Posted 11 July 2010 - 10:52
Τι λετε ρε...Πατε καλα haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......haaa...haaaaaaaaaaaaaaaaaaΕ οχι και ο αγαπημενος σου αυτος! Πραγματικα ηθελα να το σφαξω το βλαμενο. Ειχα κ τα ακουστικα κ με κουφανε! Κακο ψοφο
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να ακους τον wonderweiss να σφαζει κοσμο και να το χαιρεται

Ετσι αγορι μου σπασε τα νευρα των fanboys και μην μασας.
Wonderweiss... Wonderweiss Margera. Rest are just fillers.
Posted 11 July 2010 - 14:15
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 13 July 2010 - 11:35
Btw στο 287 θα έχουμε one-episode filler.
Posted 13 July 2010 - 12:01
Edited by Nighteyes, 13 July 2010 - 17:28.
greeklish converted
Posted 13 July 2010 - 12:54
Posted 13 July 2010 - 15:01

Posted 13 July 2010 - 17:17
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 13 July 2010 - 17:31
Ρίξε μια ματιά εδώ. Βασικά θα έπρεπε να είχες κοιτάξει πριν γράψεις εδώ, αλλά nevermind...Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς τα έχει με grekk subs..???

Kαλά εγώ πλέον έχω χάσει πάσα ιδέα για το bleach. Εντελώς κρίμα. Η σειρά έπρεπε να είχε σταματήσει στο 50κάτι. Τεσπα...Η είσοδος των vizard και του Aizen είναι μια παρηγορια. Αντε να δούμε τι θα δούμε αν και φοβάμαι ότι δεν θα δούμε...Το ending δεν το ακουσα. Τα filler αν βγουν, δεν προκειται να τα δω, για τα εντός επεισοδίων θα το αντέξω.
Edit
To ακουσα. Καλούτσικο είναι σε σχέση με τα γλυκαναλατα που έχει συνήθως για ending. Μου άρεσαν τα χρώματα με την δύση του ηλίου.
Edited by Nighteyes, 13 July 2010 - 17:56.
Posted 13 July 2010 - 18:17
Γιατι το λες αυτο;Λογω πλοκης, φιλλερ η κατι αλλο;Ρίξε μια ματιά εδώ. Βασικά θα έπρεπε να είχες κοιτάξει πριν γράψεις εδώ, αλλά nevermind...
Kαλά εγώ πλέον έχω χάσει πάσα ιδέα για το bleach. Εντελώς κρίμα. Η σειρά έπρεπε να είχε σταματήσει στο 50κάτι. Τεσπα...Η είσοδος των vizard και του Aizen είναι μια παρηγορια. Αντε να δούμε τι θα δούμε αν και φοβάμαι ότι δεν θα δούμε...Το ending δεν το ακουσα. Τα filler αν βγουν, δεν προκειται να τα δω, για τα εντός επεισοδίων θα το αντέξω.
Edit
To ακουσα. Καλούτσικο είναι σε σχέση με τα γλυκαναλατα που έχει συνήθως για ending. Μου άρεσαν τα χρώματα με την δύση του ηλίου.
Posted 13 July 2010 - 18:20
βασικα αν βγαλεις τα φιλλερς και αφήσεις μονο τα κανονικα επεισοδια που εχουν να κανουν με τιν πλοκή καπου τοσα πρεπει να ειναιΡίξε μια ματιά εδώ. Βασικά θα έπρεπε να είχες κοιτάξει πριν γράψεις εδώ, αλλά nevermind...
Kαλά εγώ πλέον έχω χάσει πάσα ιδέα για το bleach. Εντελώς κρίμα. Η σειρά έπρεπε να είχε σταματήσει στο 50κάτι. .
"The showdown decided and all that remains... Is the cry of the fire dragon echoing...loud and mournfully through... the sky..."
Juvia: (regarding Gray) Gray was inside of Juvia!
Lucy: I-inside?
Juvia: Not inside of you… Inside of Juvia!

Posted 13 July 2010 - 19:44
καλα στο καινουργιο ending βαλανε τη παπαριζου να τραγουδαει ιαπωνικα?
Και όχι μόνο αυτό αλλα αφαίρεσαν και τον ντετέκτιβ Aizen. Δώστε screen time στον Aizen ρε!