@LCF89.
Yπερβαλλεις.Το προηγουμενο φιλλερ αρκ ηταν 16 επεισοδια και το τωρινο θα ειναι κατα 1-2 λιγοτερα.Δεν προκειται να ειναι 20.Δεν ειμαι 1000% σιγουρος αλλα χλωμο το βλεπω.
96: Καλουτσικο επεισοδιο αν και οι δυναμεις που εχουν να κανουν με λαστιχο μου την δινουν στα νευρα ειναι ηλιθιες και γελοιες.
Βασικα το επεισοδιο ειχε σε μερικα σημεια ασχημο σχεδιο ΧΡ Και το επομενο θα ειναι χειροτερο σε αυτον τον τομεα...To παραξενο ειναι που το animation ηταν decent XD
ελεος...ε-λ-ε-ο-ς!!! φτανει πια με τα Fillers!!! δεν τα αντεχω αλλο! πλεον το naruto εχει κανταντησει μια συνηθεια...! κανουμε αμαν και τι να δουμε κατι ουσιωδες...! δλδ τζιζους!
και δεν λεω kakashi, kiba,akamaru, hinata, shino FTW αλλα ρε παιδια...κατι με ουσια ποτε θα δουμε??? ο naruto το μονο που κανει ειναι εξασκηση.....
Και βρηκα τι δωρο θα ζητησω απο τον Αι Βασιλη.... Μερικα επισοδεια με ουσια!!!
οχι υστεριες στο thread μου--- εεεε- εννοω στο θρεντ του φορουμ

Το επεισοδιο σε γενικες γραμμες δεν ειναι ασχημο :Ρ Μετα απο τα φιλλερ του Ναρουτο-σκετο- τιποτα δεν μου φαινεται ασχημο ΧΡ Ειχε δραση ως εναν βαθμο και το κυριοτερο...
ΕΙΧΕ ΧΙΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ~! Ποιος μπορει να αντισταθει ? Ε?

Το μονο ενοχλητικο μεχρι τωρα σε ολο το αρκ ηταν ο/η βατραχος στην αρχη (δοξα τω Θεω που ηρθαν ο Γκαμακιτσι και ο Γκαματατσου) και ο/η Λαστιχανθρωπος. Αυτα τα 2 ηταν τα μονα πραματα που δεν κολλουσαν και με το Narutoverse...
ΥΓ: Κανενα φιλλερ αρκ δεν εχει φτασει τα 20 επεισοδια...