Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#376 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 22 August 2008 - 19:15

Ε μη λεμε κ βλακειες! Τα μονα πραματα που δεν ειχε μεσα το μανγκα ειναι:
Η συζητηση 3rd Hokage/Asuma (αυτα στην αρχη), αυτα με τον Σαϊ/ναρουτο στο νοσοκομειο, ο κονοχαμαρου και η παρεα του,κ η συζητηση των συμβουλων με τη τσουναντε. Ολο το υπολοιπο ειναι μεσα στο "κανονικο" στορυ του μανγκα.

.

χαχα δηλαδη επιβεβαιωνεις αυτα που λένε τα παιδια :nanana:

αυτα που περιγραφεις ειναι ενα τεταρτο

το καλο παιδια ειναι οτι η πλοκή παέι πολύ γρήγορα

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#377 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 22 August 2008 - 19:16

ναι ο Κονοχαμαρου, ηταν λιγο περιεργα σχεδιασμενος. εχει δικιο ο Σεραφιμον, καλο ηταν το επισοδειο.

ξερει κανεις αν επικειται αλλαγη OP/END?
μου την εχουν βιδωσει οι βλακειες της ταινιας λιγο

Λογικα αυτα με την ταινια ισως να ειναι για ακομα 1-2 επεισοδια,μιας κ σε λιγο τελειωνει ο μηνας. Νομιζα οτι το ειχα γραψει,αλλα η SonyMusic ανακοίνωσε οτι το τραγουδι θα αλλαξει στον οκτωβριο (στη πρωτη βδομαδα).Οποτε μολις τελειωσει το promotion για την ταινια θα εχουμε παλι το Blue Bird,αλλα με τους χαρακτηρες απο το νεο αρκ.

χαχα δηλαδη επιβεβαιωνεις αυτα που λένε τα παιδια :nanana:

αυτα που περιγραφεις ειναι ενα τεταρτο

το καλο παιδια ειναι οτι η πλοκή παέι πολύ γρήγορα

Ενα 11λεπτο μετρησα εγω...πες οτι ειναι μισο επεισοδιο φιλλερ. Και? Απλα δεν μπορω να διαβαζω υπερβολες. Δεν ηταν και 3λεπτα...Μη λεμε και οτι θελουμε.

Επισης σου φαινεται γρηγορο επειδη δεν ειναι η εκπαιδευση του ναρουτο στη μεση.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#378 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 22 August 2008 - 23:25

αισχος το επισοδειο για μενα σημερα
πρωτα απ'ολα ποιος ειναι ο king στην κονοχα?
και απ'οτι βλεπω τα φιλλερ συνεχιζουν γτ θα πανε στον sora που ειναι φιλλερ χαρακτηρας οποτε αρχιζω να βλεπω ναρουτο το γεναρη παλι

α! και εσενα παλιοτερο ποστ καποιος ειχε πει οτι η φωνη του kakuzu μοιαζει με καποια αλλα δεν θυμαται με ποια φωνη
ε λοιπον μοιαζει με την φωνη του sasori οταν ειχε το πρωτο puppet και δεν νομιζεται οτι τησ φερνει λιγο της κουκλας ο kakuzu?

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#379 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 22 August 2008 - 23:39

και απ'οτι βλεπω τα φιλλερ συνεχιζουν γτ θα πανε στον sora που ειναι φιλλερ χαρακτηρας οποτε αρχιζω να βλεπω ναρουτο το γεναρη παλι

Αυτα που λες δεν ειναι φιλλερς, αλλα κανονικη εξελιξη του μανγκα....Οπως κ ο king στην konoha
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#380 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 23 August 2008 - 00:02

λες να κανω ποστ για τα naruto episodes και να διαβαζω μανγκα?
διαβαζω ομως μονο τα τελευταια οποτε

και πλακα πλακα στειλε λινκ να δω και εγω που τα λεει ολα αυτα

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#381 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 August 2008 - 00:03

δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα γιατι τοοοοση δυσαρεσκεια. Τα επεισοδεια πανε κανονικα ρε παιδια. Ξερετε τι φταιει? Απλα το οτι τα χουμε δει ολα και βλεπου με καθε βδομαδα καινουριο και αργει δηλαδη. Με αλλα λογια, αν καποιος απο μας εβλεπε τα επεισοδεια μεχρι τωρα μαζεμενα και οχι ενα ενα, θα ελεγε οτι το ναρουτο τα σπαει κλπ. απλα το προβλημα ειναι οτι εχουμε κουραστει να περιμενουμε. απο κει και περα δεν πιστευω οτι εχει πεσει η ποιοτητα. Γιατι σε οσα ανιμε εχω δει μεχρι το τελος και περιμενω καθε βδομαδα το νεο επεισοδειο το ιδιο αισθανομαι. Ειναι τελεια και πολυ Γ@ματα οταν τα βλεπω ολα μαζι αλλα μετα στραβωνω οταν καθομαι και περιμενω.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#382 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 23 August 2008 - 00:09

Ρε παιδιά έλεος δλδ. Είναι όπως το είπε ο Seraphimon. Μετά τα fillers έπρεπε να το δέσουν κάπως με το manga. Ήταν μια χαρά ep. Απ' το επόμενο θα έχουμε κανονικά story.
Μην βιάζεστε!!!!!!!!!!!!!
Posted Image

#383 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 August 2008 - 02:07

λες να κανω ποστ για τα naruto episodes και να διαβαζω μανγκα?
διαβαζω ομως μονο τα τελευταια οποτε

και πλακα πλακα στειλε λινκ να δω και εγω που τα λεει ολα αυτα

Γιατι εγω που ποσταρω στο Naruto episodes και διαβαζω το μανγκα ειναι παραξενο?
Επισης μονος σου αναίρεσες αυτο που ειπες μιας κ εν τέλει διαβαζεις το μανγκα.:canthelp:

Οπως και να χει δεν μπορω να καταλαβω πως διαβαζετε μανγκα ενω δεν ξερετε πιο πριν τι εχει γινει (δεν το λεω αποκλειστικα για σενα,απλα το εχω ξανα πετυχει). Τα τσαπτερ που θες ειναι μετα το 313,δεν ξερω σε ποιο ακριβως,αλλα εκει σταματησε το ανιμε

Αναρωτιεμαι αν στο προηγουμενο επεισοδιο διαβαζες τι ελεγαν κιολας. Ο Σορα ειπε φευγει για ταξίδι,δεν επιστρεφει πισω στον ναο... Ο βασιλιας θα αποκαλυφθεί αργότερα ποιος ειναι ...Και ο Hidan και ο Kazuzu και στο μανγκα πρωτα απο τον ναο πέρασαν. Οποτε διαβασε το μανγκα ή περιμενε να δεις το ανιμε.

Edited by Seraphimon-T.K., 23 August 2008 - 02:15.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#384 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 23 August 2008 - 10:24

Καταρχάς το επεισόδιο μου άρεσε αρκετά ως πολύ... μου άρεσε η αρχή στον τάφο του 3ου. Ήθελα να δω λίγο πιο πολύ μάχη με το 2ο Jinchuuriki αλλά δεν πειράζει. Το τέλος πολύ καλό και ολίγον τι κάφρικο.
Όσο για το βασιλιά γνώμη μου είναι ότι είναι όλοι οι κάτοικοι του χωριου. Καθήκον των νίντζα είναι να προστατεύουν τους κατοίκους και όχι τον Hokage μόνο...
Τώρα το ενδιαφέρον ανεβαίνει γιατί ενώ ο Naruto θέλει να ξαναξεκινήσει προπόνηση οι Akatsuki ήδη είναι έτοιμοι να επιτεθούν! Θα προλάβει;

Ένα ερώτημα για το τέλος με τον χάρτη. Εκεί ο ένας λέει "there is only one left" υπονοοώντας τον Naruto. Άλλα ξέρουμε μόνο για 5 Jinchuuriki που έχουν πιαστεί (αυτό λέει και η Tsunade στο κομματάκι μετά τους τίτλους τέλους) ενώ λογικά από την τελευταία κοπέλα δεν έχουν κάνει extract το Biiju ακόμα... Λέτε να έχουν πιάσει και τους υπόλοιπους και ο Naruto να είναι ο τελευταίος; Ο χρόνος θα δείξει...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#385 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 23 August 2008 - 11:49

δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα γιατι τοοοοση δυσαρεσκεια. Τα επεισοδεια πανε κανονικα ρε παιδια. Ξερετε τι φταιει? Απλα το οτι τα χουμε δει ολα και βλεπου με καθε βδομαδα καινουριο και αργει δηλαδη. Με αλλα λογια, αν καποιος απο μας εβλεπε τα επεισοδεια μεχρι τωρα μαζεμενα και οχι ενα ενα, θα ελεγε οτι το ναρουτο τα σπαει κλπ. απλα το προβλημα ειναι οτι εχουμε κουραστει να περιμενουμε. απο κει και περα δεν πιστευω οτι εχει πεσει η ποιοτητα. Γιατι σε οσα ανιμε εχω δει μεχρι το τελος και περιμενω καθε βδομαδα το νεο επεισοδειο το ιδιο αισθανομαι. Ειναι τελεια και πολυ Γ@ματα οταν τα βλεπω ολα μαζι αλλα μετα στραβωνω οταν καθομαι και περιμενω.

+1 εγώ που είδα από το 1 έως το 55 του shippuden συνεχόμενα δεν κατάλαβα κάποια αλλαγή σεναριακά και λέω πως και το shippuden τα σπάει απλός όπως λες εσύ το 90% έχει δει το shippuden ένα επ την εβδομάδα
το μονο που χαλάει για εμενα στο shippuden είναι το σχέδιο εάν και αυτό σιγά σιγά βελτιώνεται

#386 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 August 2008 - 14:19

Ένα ερώτημα για το τέλος με τον χάρτη. Εκεί ο ένας λέει "there is only one left" υπονοοώντας τον Naruto. Άλλα ξέρουμε μόνο για 5 Jinchuuriki που έχουν πιαστεί (αυτό λέει και η Tsunade στο κομματάκι μετά τους τίτλους τέλους) ενώ λογικά από την τελευταία κοπέλα δεν έχουν κάνει extract το Biiju ακόμα... Λέτε να έχουν πιάσει και τους υπόλοιπους και ο Naruto να είναι ο τελευταίος; Ο χρόνος θα δείξει...

Οχι καλε. Δεν τα εχουν πιασει ολα. Ειναι οπως τα λεει η Tsunade. Απλα τα μελη των Akatsuki εχουν χωριστει σε ομαδες των 2 και ειναι η καθεμια υπευθυνη για καποια jinchuuriki. Δηλαδη δεν τους εχουν αμολησει ολους τους ακατσουκι μαζι και αμα δουν jinchuuriki το παιρνουν μαζι τους. Ειναι χωρισμενοι με ευθυνη σε συγκεκριμενα jinchuuriki. Η τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει. Παντως σιγουρα δεν ειναι ο μονος που εχει απομεινει.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#387 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 23 August 2008 - 14:30

Οντως ειναι μοιρασμενη η δουλεια.Φαντασου να πηγαινε ενα τσουρμο μαζι να πιασει ενα jinchuuriki.....Τοτε θα ηταν σαν να το φωναζουν απο μακρια.Τωρα για τα ποσα εχουν μεινει, μην ξεχνας ειχαν αναφερει παλιοτερα οτι πριν τον Gaara ειχαν πιασει κ αλλα
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#388 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 23 August 2008 - 15:41

Μάλλον έτσι είναι. Όπως λέει η Tsunade στο τέλος έχουν πιάσει 4 μεχρι τώρα (3 πριν τον Gaara - αυτό το είχαν πει και στο Gaara's ark και +1 το Skukaku του Gaara = 4) . H κοπέλα με το 2 Tails είναι η 5η (αλλά δεν της έχουν κάνει extract ακόμα άρα υπάρχει ελπίδα όπως και με τον Gaara) και προφανώς ο Naruto είναι ο επόμενος στη λίστα. Ε ρε γλέντια!!!

Τώρα που το σκέφτομαι στην αρχή υπεύθυνοι να πιάσουν τον Naruto ήταν ο Itachi και ο άλλος με τη φάτσα που θύμιζε καρχαρία (δεν θυμάμαι πως τον λένε sorry!) Αλλά μάλλον έβαλαν άλλους στη θέση τους αφού απέτυχαν 1 - 2 φορές... Θυμάμαι στο Gaara's Ark μέσα στη σπηλιά που ο Itachi είχε σπαστεί λίγο με τη φάση.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#389 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 August 2008 - 17:36

Τα Bijuu πρεπει να τα πιασουν με τη σειρα νομιζω (ασχετα με το τι ειπε η Τσουναντε στο τελος). Θα δειτε που αυτο που θα πω εχει καποια λογικη.
Το Αγαλμα που καλει ο αρχηγος της ακατσουκι (που ειδαμε στο αρκ με τον Γκααρα) εχει 9 ματια αν θυμαμαι καλα και οταν πηρε το τερας του Γκααρα ανοιξε το ενα ματι...
Γιαυτο υποθετω οτι πρεπει να τα πιασουν με τη σειρα,αφου τωρα ειδαμε και στο ανιμε οτι επιασαν το 2ο bijuu οποτε σειρα εχει το 3ο κτλπ. Οποτε αν αυτο ισχυει,ο ναρουτο ειναι ακομα ασφαλης προς το παρον.

Ειναι λογικη σειρα παντως,μιας και πηγαινουν απο το πιο αδυναμο στο πιο δυνατο...

Posted Image

#390 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 23 August 2008 - 21:51

Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει αλλο Bijuu στη Fire Country?
το λεω αυτο γιατι στο 19.52 λενε "we have to search thoroughly" αρα λογικα δεν μιλανε για το Ναρουτο αφου ξερουν οτι ειναι στην κονοχα.
Μηπως ειναι το jinchouriki που μας δειχνει σαν σκια διπλα στο ναρουτο στο τελος του επισοδειου?