Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#361 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 17:30

Αν σκεφτεις οτι ο πληθυσμος της Ιαπωνιας ειναι 127,433,494 ε δεν νομιζω πως το βλεπουν λιγοι...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#362 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 21:00

'η αμα σκεφτεις οτι τωρα ολοι οι ιαπωνεσ ειναι στους ολυμπιακους αγωνες και βλεπουν καθε ενα αθλημα τοτε καλα παει το ναρουτο

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#363 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 22:03

αξιζει να δεις τα φιλλερ μαζεμενα(αμα σ'αρεσουν) εμενα πρωσοπικα μ'αρεσαν δεν ξερω γτ αλλα χαρηκα που τελιωσαν
απαντηση?δες τα αλλα μαζεμενα

τα ειδα τελικα μαζεμενα...
καλα ηταν...ειδα ο Ναρουτο απεκτησε και εμπειριες με τη κοκκινομαλα xD
and Naruto kyuubi 3 tails Vs Sora kyuubi 4 tails:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#364 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 11:36

Ειδα σημερα και το 71.ΤΟ επεισοδιο ηταν ΜΑΜΑΤΟ.Τα τελευταια 3 λεπτα σταθηκαν ικανα για να ξεχασω πληρως την βλακεια των τελευταιων επεισοδιων του φιλλερ αρκ και να πορωθω ξανα.Λοιπον η φωνη του Hidan ειναι πασιγνωστη,ειμαι σιγουρος οτι καπου την εχω ξανακουσει, ενω η φωνη του Κakouzu δεν μου θυμιζει κατι αλλα ειναι τρομερη,μου θυμισε εποχες του αγριου Σασορι,δλδ τελεια.

Τι οπλαρα 800 μετρα ηταν αυτη ρε παιδια;;;

Αντε αυριο εχουμε και Ερο-σενιν επιτελους και Κακασι.Και επιτελους απο αυριο θα εχουμε γκρινιες και παλι και θα διαφωνουμε για το αν ειναι αργο ή ικανοποιητικο το επεισοδιο! Ολε!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 17:17

:puke::puke::puke::puke::puke::puke:

Αυτό ένιωθα βλέποντας σήμερα το απόγευμα τα 68-71. Αν εξαιρέσεις το animation όλα τα άλλα ήταν....

Βέβαια τώρα μετά την τελευταία σκηνή δεν παραπονιέμαι...

Απλά :nod: στις φωνές και στην επιβλητική μουσική.

ΥΓ: Μιας που έχω διαβάσει το manga και θυμάμαι κάποια πράγματα, το βλέπω να κάτσω να δω το raw.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#366 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 03:15

To επισοδιο no 72 ειναι διαθεσιμο απο DB. :nanana:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#367 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 03:25

dattebayo fansubs, LLC
Γρηγορα!!!:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#368 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 07:07

Partly filler το επεισόδιο, αλλά φυσιολογικό αυτό για να δέσει το σενάριο.

Καλό το επ, μου άρεσε αλλά (κλασικά) θέλω κι άλλο.

Τον βηματισμό πάντως, τον βρίσκω καλό για τώρα (1 chapter). Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με το "βαρύ" filleriko (και ελπίζω να μην το ξαναδούμε για καιρό).

ΥΓ: Άντε να επανεκκινήσει το training και από το μεθεπόμενο να μπούμε σε μια σειρά 4-5 επεισοδίων που περιμένω πως και πως.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#369 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 10:41

Τι partly filler?Άντε να είδαμε 3 λεπτά κανονικής ιστορίας.
Πάλι μπαρούφες μας ταίσανε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#370 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:04

E καπως επρεπε να δεσουν τα φιλλερ με το στορυ....Αν κ απ'οτι καταλαβα μαλλον θα αφησουν καποια κομματια εξω....Οποιος εχει διαβασει το manga ας προσεξει καλα τον χαρτη που κοιτανε στο τελος κ θα καταλαβετε !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#371 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 13:50

Καλό ήτανε, ελπίζω από το επόμενο επ να μπούμε ολικά στο κανονικό story
(η.γ. the freakin' twotails was so laggy for my pc! :oo: μου βγήκε η πίστη να το κάνω να μην κολάει η εικόνα όταν τα πείρε!)

#372 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 17:21

Εγω σκεφτομαι σοβαρα να σταματησω το naruto για κανα 1.5 μηνα ωστε μετα να ευχαριστηθω ep οπως τοτε που τοχα αρχισει:bath::bath::bath::bath:Εκεινοι οι καιροι.........Βεβαια μια κουβεντα ειναι αλλα...

#373 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 17:22

πολυ καλο επεισοδιο,με λιγο σοκαριστικο τελος αν αναλογιστει κανείς και το οτι το Ναρουτο το βλεπουν και μικρα παιδακια.

Πολυ μυστηριο γυρω απο τον Hidan και την θρησκεια του....Το two-tails ηταν οκ.Επισης πολυ μου αρεσε η αρχη με τον Ασουμα,παροτι ηταν φιλλερ απο αοτι φαινεται το studio ξερει να χειριζεται καπως το δραμα καλυτερα απο την κωμωδια και την δραση....Τι αλλο; Το επομενο φαινεται τελειο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#374 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:05

Τι partly filler?Άντε να είδαμε 3 λεπτά κανονικής ιστορίας.
Πάλι μπαρούφες μας ταίσανε.

Ε μη λεμε κ βλακειες! Τα μονα πραματα που δεν ειχε μεσα το μανγκα ειναι:
Η συζητηση 3rd Hokage/Asuma (αυτα στην αρχη), αυτα με τον Σαϊ/ναρουτο στο νοσοκομειο, ο κονοχαμαρου και η παρεα του,κ η συζητηση των συμβουλων με τη τσουναντε. Ολο το υπολοιπο ειναι μεσα στο "κανονικο" στορυ του μανγκα.

Εμενα το μονο που δεν μαρεσε στο επεισοδιο ηταν οτι το σχεδιο ηταν λιγο off σε μερικα προσωπα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#375 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:08

ναι ο Κονοχαμαρου, ηταν λιγο περιεργα σχεδιασμενος. εχει δικιο ο Σεραφιμον, καλο ηταν το επισοδειο.

ξερει κανεις αν επικειται αλλαγη OP/END?
μου την εχουν βιδωσει οι βλακειες της ταινιας λιγο

1345977285497_zps066ae44a.jpg