Αν δεν κάνω λάθος το μισό 415 είναι filler και από ότι φαίνεται ολόκληρο το 416 θα είναι filler... Με λίγα λόγια είχαμε 1,5 κανονικό επεισόδιο ύστερα από μήνες filler.
(υποθέτω ότι το obito flashback είναι filler καθώς δεν διαβάζω το manga)
Posted 07 June 2015 - 14:38
Αν δεν κάνω λάθος το μισό 415 είναι filler και από ότι φαίνεται ολόκληρο το 416 θα είναι filler... Με λίγα λόγια είχαμε 1,5 κανονικό επεισόδιο ύστερα από μήνες filler.
(υποθέτω ότι το obito flashback είναι filler καθώς δεν διαβάζω το manga)
Posted 07 December 2015 - 23:56
Καλά τι θα γίνει επιτέλους με αυτά τα φίλερ;! Σε τρεις μήνες είδα όλο το Shippuden ακόμη και κάποια φίλερ αρκ και πλέον είμαι καμιά δεκαρια επεισόδια πίσω από εκεί που βρίσκεται. Και τι δειχνει; Ιστορίες του Τζιράγια!
Posted 08 December 2015 - 09:46
Δεν υπάρχει έξοδος από το μούγκεν τσουκιγιόμι.
Posted 09 December 2015 - 04:03
Χαχαχαχαχαχα.
Και καπου σ'αυτο το σημειο απορω αν εχει μεινει εστω και ενας anime fan που μαζοχιζεται ακαταπαυστα και δεν εχει διαβασει ακομα το manga.
Posted 09 December 2015 - 17:39
Χαχαχαχαχαχα.
Και καπου σ'αυτο το σημειο απορω αν εχει μεινει εστω και ενας anime fan που μαζοχιζεται ακαταπαυστα και δεν εχει διαβασει ακομα το manga.
Edited by phm, 09 December 2015 - 17:39.
Posted 15 December 2015 - 23:04
Πέθανα χαχα
@phm: But why? Σοβαρα τώρα και με δυο ταινίες που δείχνουν την συνέχεια, ποιο το νόημα να περιμένεις για κάτι που μπορείς να το δεις στο μάνγκα;
Επίσης απαράδεκτο ότι ενώ φημολογείται μέχρι και δεύτερη ταινία Μπορούτο να μην ολοκληρώνεται η σειρά.
Edited by Mr. Brightside, 15 December 2015 - 23:04.
Posted 16 December 2015 - 22:04
Χαχαχαχαχαχα.
Επίσης παρούσα! Αν και τώρα το έχω σταματήσει λίγο και τα βλέπω 3-4 μαζί.
Edited by Aena, 16 December 2015 - 22:05.
Posted 17 December 2015 - 00:34
Στη θέση σας θα το έβαζα στο βιογραφικό
Posted 17 December 2015 - 17:16
Πέθανα χαχα
@phm: But why? Σοβαρα τώρα και με δυο ταινίες που δείχνουν την συνέχεια, ποιο το νόημα να περιμένεις για κάτι που μπορείς να το δεις στο μάνγκα;
Επίσης απαράδεκτο ότι ενώ φημολογείται μέχρι και δεύτερη ταινία Μπορούτο να μην ολοκληρώνεται η σειρά.
Posted 28 December 2015 - 11:02
Τι θα γίνει με αυτά τα γαμώφιλλερ, ύπαρχει λόγος που τα βάζουν; Πριν τελειώσει το manga είχαμε τη δικαιολογία ότι βάζαν filler διότι τα anime προχωρούσαν γρήγορα και θέλανε να έχουν τα manga οδηγό.
Τώρα τι στο *%$@#*(%@*^(*%^$!^&(!!!!!!!!!!!!!
Άντε να τελειώσει η βλακεία να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου.
Posted 28 December 2015 - 11:17
Και που είσαι ακόμα. Την άνοιξη αρχίζει νέο filler arc, adaptation από της νουβέλες του itachi (itachi sinden) που είναι ΜΕΓΑΛΕΣ, και αφού τελειώσει αρχίζει άλλο ένα που θα βασίζεται στην kaguya.
ΚΑΛΟ 2017 GUYS
Posted 28 December 2015 - 15:00
Και που είσαι ακόμα. Την άνοιξη αρχίζει νέο filler arc, adaptation από της νουβέλες του itachi (itachi sinden) που είναι ΜΕΓΑΛΕΣ, και αφού τελειώσει αρχίζει άλλο ένα που θα βασίζεται στην kaguya.
ΚΑΛΟ 2017 GUYS
Όχι άλλο!! Έλεος δηλαδή!!! Τελικά δεν άντεξα. Ρώτησα έναν μαθητή μου, που εκείνος έχει διαβάσει το μανγκα και μου είπε το τέλος, γιατί δεν παλευόταν η κατάσταση! Βέβαια τώρα μου έχει βγεί μια ερώτηση.
Posted 29 December 2015 - 22:58
Αφενός άντεξα μέχρι τώρα, οπότε δεν έχει νόημα να το χαλάσω τώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι άλλο. Το manga σαν format δεν το ευχαριστιέμαι τόσο, ειδικά αν πρόκειται για action series. Επόμενος ξέρω ότι σε μερικές ώρες θα τελειώσω το Naruto μόνο για να μου φύγει η περιέργεια του τι γίνεται και θα ξενερώσω.
Ίσως παλιότερα είχε περισσότερο νόημα να το κάνω γιατί θα ήμουν up το date και θα μπορούσα να το συζητάω με άλλα άτομα του naruto community.
Με τις ταινίες δεν ασχολούμαι καθόλου εδώ και πολλά χρόνια οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Το σε μερικές ωρες σχετικό είναι, έτσι όπως πάει,,, μάλλον σε μερικές ώρες έπειτα από αιώνες.. Καταλαβαίνω βέβαια τι θες να πεις, είναι διαφορετικό το να το βλέπεις, με μουσική επένδυση, ηχητικα εφέ κτλπ από το να διαβάζεις.
Τώρα όσον αφορά τις ταινίες, τις ανέφερα γιατι οι δυο τελευταίες είναι canon material, ακολουθούν δηλαδή τα γεγονότα της σειράς. Για αυτο και απορώ που συνεχίζουν τα φίλερ. Σχεδόν όλοι ξέρουν τι ακολουθεί μετα το τέλος του μάνγκα και κατα συνέπεια κάποια στιγμή του άνιμε.
ΚΑΛΟ 2017 GUYS
WHAT THE FL;GLGTI FFFFFFFFUUUUUUUUUU Τι στο δι@ολο είναι οι νουβέλες του Ιτάτσι; Τουλάχιστον θα δούμε κανένα κάνον επεισόδιο; Εντάξει έχω ξενερώσει, κάψτε τα στούντιο pierrot!
EDIT: Με ένα γρήγορο search βλέπω ότι αυτή η ιστορία είναι κάνον υλικό και μάλλον θα προβληθεί ανεξάρτητα του Shippuden. Μακάρι δηλαδη.
EDIT: Ναι, ναι, πρόκειται μάλλον για σπέσιαλ. Πάλι καλα.
Edited by Mr. Brightside, 29 December 2015 - 23:05.
Posted 29 December 2015 - 23:59
Το σε μερικές ωρες σχετικό είναι, έτσι όπως πάει,,, μάλλον σε μερικές ώρες έπειτα από αιώνες.. Καταλαβαίνω βέβαια τι θες να πεις, είναι διαφορετικό το να το βλέπεις, με μουσική επένδυση, ηχητικα εφέ κτλπ από το να διαβάζεις.
Τώρα όσον αφορά τις ταινίες, τις ανέφερα γιατι οι δυο τελευταίες είναι canon material, ακολουθούν δηλαδή τα γεγονότα της σειράς. Για αυτο και απορώ που συνεχίζουν τα φίλερ. Σχεδόν όλοι ξέρουν τι ακολουθεί μετα το τέλος του μάνγκα και κατα συνέπεια κάποια στιγμή του άνιμε.
WHAT THE FL;GLGTI FFFFFFFFUUUUUUUUUU Τι στο δι@ολο είναι οι νουβέλες του Ιτάτσι; Τουλάχιστον θα δούμε κανένα κάνον επεισόδιο; Εντάξει έχω ξενερώσει, κάψτε τα στούντιο pierrot!
EDIT: Με ένα γρήγορο search βλέπω ότι αυτή η ιστορία είναι κάνον υλικό και μάλλον θα προβληθεί ανεξάρτητα του Shippuden. Μακάρι δηλαδη.
EDIT: Ναι, ναι, πρόκειται μάλλον για σπέσιαλ. Πάλι καλα.
Το anime θα λέγεται naruto shippuuden: Itachi Shinden-hen ~Hikari to Yami~ οπότε προσωπικά έχω καταθέσει. Θα δούμε.
Edited by Six Winged Angel, 30 December 2015 - 00:00.