Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#1621 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 00:36

καλα περιμεναμε 6 μηνες απο κλασσικα naruto fillers (δλδ μαπα) για να αναλλωθει το μισο επισοδειο σε flashbacks?

Να υπενθυμισω οτι στην ιαπωνια προβαλλεται στην τηλεοραση... Τα γεγονοτα που εδειξαν στα flashback τα ειδαν οι ιαπωνες πριν 4 χρονια περιπου. Με την αρχη ενος νεου αρκ, και την απουσια απο το προσκηνιο αυτων των χαρακτηρων ηταν περα απο απαραιτητα (σκηνοθετικα παντα). Ναι εγινε για να γεμισουν το επεισοδιο, αλλα εγινε και για τον λογο που ειπα. Αλλα ανιμε, ειχαν 5 recap επεισοδια πριν απο ενα αρκ...δεν εχω ιδεα βεβαια αν παραπονεθηκε κανεις για εκεινο ομως :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1622 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:07

Well αφού δεν άντεξα να ξέρω ότι προβάλλεται sasuke επεισόδιο και να μην το βλέπω προσπέρασα όοοολα τα fillers (τα οποία θα δώ και θα κράξω με την ησυχία μου το καλοκαίρι) και πέρασα κατευθείαν στο Sasuke arc.

Να υπενθυμισω οτι στην ιαπωνια προβαλλεται στην τηλεοραση... Τα γεγονοτα που εδειξαν στα flashback τα ειδαν οι ιαπωνες πριν 4 χρονια περιπου. Με την αρχη ενος νεου αρκ, και την απουσια απο το προσκηνιο αυτων των χαρακτηρων ηταν περα απο απαραιτητα (σκηνοθετικα παντα). Ναι εγινε για να γεμισουν το επεισοδιο, αλλα εγινε και για τον λογο που ειπα. Αλλα ανιμε, ειχαν 5 recap επεισοδια πριν απο ενα αρκ...δεν εχω ιδεα βεβαια αν παραπονεθηκε κανεις για εκεινο ομως :hahaha:

^ What he said.....!!!! Seriously ρε παιδιά ουσιαστικά έχουμε να δούμε Sasuke (πέρα από κάτι συντομες εμφανίσεις για να θυμόμαστε ότι υπάρχει) από το τέλος του πρώτου κύκλου του Naruto. Τα flashback ήταν και όμορφα τοποθετημένα και πάνω από όλα απαραίτητα.

Nα πω ότι σε γενικές γραμμές το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ. ¨Ηταν πολύ καλά σκηνοθετημένο ιδιαίτερα η σκηνή με την εξάσκηση του Sasuke. Moυ έδωσε την εντύπωση ότι ακολουθεί ακριβώς τα χνάρια του αδερφού του και ότι κάθε του σκέψη γυρνάει γύρω από τον Itachi (he is one angry little Uchiha).
Σε αυτό που ειπώθηκε ότι ο Orochimaru ήταν άρρωστος και μόνο τότε μπορούσε ο Sasuke να τον νικήσει θα απαντήσω δύο πράγματα.

Α) ο Sasuke δεν έχει Mangekyou Sharingan. Είναι τεράστια η διαφορά ανάμεσα στα δύο doujutsu. Πχ όσο ισχυρό και να είναι το Genjutsu που μπορεί να κάνει ο Sasuke δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτό το οποίο είδαμε να χρησιμοποιεί ο Itachi στον Kakashi. Ακόμη και ο ίδιος ο Sasuke ξέρει την διαφορά με τον αδερφό του. Γι αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος είναι το ¨κλωσσόπουλο" στην φωλιά.

B) Φυσικά και θα επιτίθετο στον Orochimaru στην πιο αδύναμη του φάση. Όσο δυνατός και να είναι ο Sasuke δεν μπορεί να τον υποτιμήσει (+ είναι ακριβώς η αντιμετώπιση που άξιζε στον Orochimaru). Mιλάμε για τον Shinobi Που σκότωσε 2 Kages και αντιμετώπισε Tsunade και Jiraiya χωρίς χέρια.

Γ) Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι διαχώρισε ρητά την θέση του ο Sasuke από τις τακτικες του Orochimaru. Τα καυστικά και περιφρονητικά λόγια του προς τον Oro ήταν επίσης ωραία σαν σκηνή.

Το μόνο που με ξένισε στο επεισόδιο ήταν το animation του white snake - orochimaru. Φαινόταν πολύ ψεύτικο και πρόχειρα ζωγραφισμένο.

Ακόμη δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος στην μετάφραση ή στην μεταφορά από anime Και manga αλλά
Spoiler: manga refference from PREVIOUS chapter σε σκηνή που έχει ήδη προβληθεί στο anime

#1623 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:14

113 πολυ ωραιο το σχεδιο, ωραια μουσικη, αλλα ..... κωλο ιαπωνες! τον φαγατε τον orochi! πωωω μα δλδ πως γινεται να πεθανει ο θεος? απο τον θελω-132-βοηθειες-και-παλι-μπορει-να-παω-να-κλαψω-στη-γωνια-οταν-χασω.

Τα ανοιξε ολα (buriza, mkb κτλπ, overboost, overdrives και τα παντα ολα) και παει να μιλησει στο μισοπεθαμενο ..... ουστ απο δω ! αντι να πεθανει το βλαμμενο και ο orochi να διαλυσει τα παντα, να καψει τη konoha ....... ε μα με το bishouniariko emo κολησανε τα γιαπωνεζακια και αλλαξαν τα plans....

Μαυρο φιδι που τους εφαγε ...

#1624 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:16

Iristella γι'αυτό που γράφεις στο spoiler δες λίγο προσεκτικά το επεισόδιο (εγώ το είδα από Taka)

Spoiler:

Τέσπα αν και δεν γκρινιάζω για τα filler οφείλω να παραδεκτώ ότι όποτε ξαναξεκινά το canon νοιώθω μια φούντωση μια φλόγα βρε αδερφέ! Ειδικά με τέτοια επεισόδια...

Ωραία θα περάσουμε το καλοκαίρι!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1625 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:19

113 πολυ ωραιο το σχεδιο, ωραια μουσικη, αλλα ..... κωλο ιαπωνες! τον φαγατε τον orochi! πωωω μα δλδ πως γινεται να πεθανει ο θεος? απο τον θελω-132-βοηθειες-και-παλι-μπορει-να-παω-να-κλαψω-στη-γωνια-οταν-χασω.

Τα ανοιξε ολα (buriza, mkb κτλπ, overboost, overdrives και τα παντα ολα) και παει να μιλησει στο μισοπεθαμενο ..... ουστ απο δω ! αντι να πεθανει το βλαμμενο και ο orochi να διαλυσει τα παντα, να καψει τη konoha ....... ε μα με το bishouniariko emo κολησανε τα γιαπωνεζακια και αλλαξαν τα plans....

Μαυρο φιδι που τους εφαγε ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ, το μονο που δεν εκανε ειναι να καλεσει κανενα terminator να τελειωσει τη δουλεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1626 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:22

Mchasap εγώ το είχα δει από Horriblesubs γιατί δεν κρατήθηκα.... Πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι όντως Horrible. Θα αντικαταστήσω το αρχείο με το αντίστοιχο των Taka με την πρώτη ευκαιρία.

Χαίρομαι πάντως που ήταν λάθος στην μετάφραση. Άλλαζε όλο το νόημα από ένα τοσο μικρό και φαινομενικά ασήμαντο πράγμα.

Εhem.... Loke και Sephiroth... Λίγα για το τσαντισμένο Bishonen ok? Και μόνο το υφάκι με το οποίο έλεγε τα όσα έλεγε στον φιδέμπορα ήταν για τρελό respect. Καταρχάς αποδεικνύει πάνω από όλα πόσο καλός δάσκαλος είναι ο Orochimaru. No one could teach sasuke to be a traitorous little bitch better than him. Aυτό θα πει αποτελεσματική διδασκαλία.. Όχι σαν κάτι άλλους Sannin που πήραν τον τίτλο μόνο και μόνο επειδή έτυχε και είχαν τον Oro στην ομάδα και τους ξελάσπωσε..

#1627 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:32

Mchasap εγώ το είχα δει από Horriblesubs γιατί δεν κρατήθηκα.... Πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι όντως Horrible. Θα αντικαταστήσω το αρχείο με το αντίστοιχο των Taka με την πρώτη ευκαιρία.

Χαίρομαι πάντως που ήταν λάθος στην μετάφραση. Άλλαζε όλο το νόημα από ένα τοσο μικρό και φαινομενικά ασήμαντο πράγμα.

Εhem.... Loke και Sephiroth... Λίγα για το τσαντισμένο Bishonen ok? Και μόνο το υφάκι με το οποίο έλεγε τα όσα έλεγε στον φιδέμπορα ήταν για τρελό respect. Καταρχάς αποδεικνύει πάνω από όλα πόσο καλός δάσκαλος είναι ο Orochimaru. No one could teach sasuke to be a traitorous little bitch better than him.

ο orochi ειναι traitorous αλλα οχι και bitch, τουλαχιστον οτι εκανε το εκανε με τις δικες του δυναμεις / σχεδια. Ενω ο sasuke .... φαντασου οτι ανοιξε curse seal 2, συν το υπερbrutico (συμφωνα με το κοσμο του ναρουτο) sharingan για να μπορεσει να μιλησει. Αυτο λεγεται little biatch.

Το υφακι ηταν ακυρο, ακριβως τα ειχε ανοιξει ολα ηταν απεναντι σε ενα αποδυναμωμενο orochi και πηγε να το παιξει ιστορια και απο πανω ....

#1628 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:37

Καλα το υφακι ηταν εντελως ακυρο...τι ψωναρα Θεε μου.Γιατι θεωρει τον εαυτο του γερακι;

ΚΑι να ειναι ετσι...ο Oro του εδωσε την δυνατοτητα/αδεια να εχει αυτο το υφος/δυνατοτητες.....τιποτα-τιποτα το χεσιμο το πατοκορφο που αυτη τη στιμγη παθαινει ο Ορο απο το Manga ειναι καθαρα επειδη λειτουργησε εναντιον του το συστημα....ξεκαθαρα πραγματα.

Δλδ δεν μπορει να ηττηθει απο εναν 4-tails και μπορει απο ενα cs2......nough said.

F-UCK THE SYSTEM

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 14 Ιούνιος 2009 - 00:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1629 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 00:38

Btw ολλοι οι uchiha ειναι απιστευτες ψοναρες με το sharingan τους...

Εγω αυτο καταλαβα απο το λογο του sasuke.

edit:lolz sephiroth στο μυαλο μου εισαι :P

qzMHWHd.png

#1630 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 01:18

ο orochi ειναι traitorous αλλα οχι και bitch, τουλαχιστον οτι εκανε το εκανε με τις δικες του δυναμεις / σχεδια. Ενω ο sasuke .... φαντασου οτι ανοιξε curse seal 2, συν το υπερbrutico (συμφωνα με το κοσμο του ναρουτο) sharingan για να μπορεσει να μιλησει. Αυτο λεγεται little biatch.

Το υφακι ηταν ακυρο, ακριβως τα ειχε ανοιξει ολα ηταν απεναντι σε ενα αποδυναμωμενο orochi και πηγε να το παιξει ιστορια και απο πανω ....

I m sorry το ότι άλλαζε σώματα υπάγεται και αυτό στις δικές του δυνάμεις? Ας μου πει κάποιος που θα ήταν τώρα ο Orochimaru χωρίς νεανικά και δυνατά σώματα τα οποία εξυπηρετούν τους σκοπούς του. Ντάξει δεν λέω ότι ο Sasuke δεν είναι προικισμένος από την φύση (για το Sharingan λεω μην πάει αλλού το μυαλό σας:hahaha:) αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό το όλοι τα κάνουνε όλα μόνοι τους και μόνο στον Sasuke χαρίζονται.

Το υφάκι δεν είναι άκυρο. Ο ίδιος ο Orochimaru παραδεχτηκε ότι ο Sasuke είναι πολύ καλύτερος από ότι ήταν ο ίδιος στην ηλικία του. Κατά δεύτερο λόγο η απέχθεια και η απαξίωση του Sasuke δικαιολογούταν σε μεγάλο βαθμό από το ότι οι πράξεις του Orochimaru του έφερναν στο μυαλό την νοοτροπία του Itachi. Kαι τα όσα έλεγε είχαν τρελή βάση και ήταν πολύ καλά δικαιολογημένα. Το ότι ο Orochimaru διάλεξε να παγιδεύσει τον Sasuke γιατί εκ των πραγμάτων δεν είχε τον Itachi δεν είναι ανάλογο σκεπτικό με αυτό που χρησιμοποιεί ο Sasuke τώρα?

Κατά τρίτο λόγο. Ξεχνάτε ότι ο Sasuke έχει τουλάχιστον ένα jutsu το οποίο δεν έχουμε δει ακόμη. Μιλάω για αυτό που πήγε να δοκιμάσει πανω στο team 7 και τον σταμάτησε ο Orochimaru στο παρατσάκ. Ξεχνάτε ακόμη ότι ο Orochimaru χωρίς χέρια στάθηκε ενάντια σε 2 Sannin και τους στρίμωξε κιόλας. Δεν είναι το άτομο που μπορεί να υποτιμήσει κανείς ανεξάρτητα από την κατάσταση. Νομίζω ότι η νέα του μορφή το απέδειξε αυτό. Από εκει και πέρα εμένα μου αρέσει που ο Sasuke δεν σπαταλάει δυνάμεις και περίμενε την καταλληλότερη ευκαιρία για να κάνει την κίνηση του (και κατόρθωσε να αναπτύξει και τεχνικές μυστικά από τον Orochimaru). Αν μη τι άλλο δείχνει ότι έχει μυαλό και ότι το χρησιμοποιεί.
Δεν είναι ακριβώς η νοοτροπία του Shinobi αυτή? Και παρεπιπτόντως ο Orochimaru ακριβώς τέτοιου είδους τεχνικες χρησιμοποιεί. Όπως κατά την επίθεσή του στο konoha.

Δλδ δεν μπορει να ηττηθει απο εναν 4-tails και μπορει απο ενα cs2......nough said.

Γιατί πολύ απλά μεγάλο ρόλο παίζει και το πότε έγιναν οι δύο μάχες και σε τι κατάσταση ήταν ο Orochimaru σε καθεμία από αυτές. Και ρωτάω τώρα.... Αντικειμενικά ποιος νοήμων άνθρωπος που δεν θέλει να καταλήξει snake food και που ξέρει ότι ο Oro επιβίωσε από ένα 4 tailed kyuubi θα πάει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο και δεν θα χρησιμοποιήσει την χρονική στιγμή και το στοιχείο του αιφνιδιασμού υπέρ του? Το μυαλό και η επιλογή της κατάλληλης στιγμής είναι σημαντικός παράγοντας στην μάχη.

Τέλος από την μια δεν σας αρέσει που νικήθηκε ο Oro από cs2 από την άλλη παραπονιέστε γιατί ο Sasuke άνοιξε cs2 sharingan και όλα τα υπόλοιπα. Μου φαίνεται λίγο αντιφατικό αυτό που λέτε.
Spoiler: pissed uchiha supporting kitten over and out....

(yes i know i am a hopeless fangirl no need to tell me :hahaha:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 14 Ιούνιος 2009 - 01:43

#1631 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 10:58

Εhem.... Loke και Sephiroth... Λίγα για το τσαντισμένο Bishonen ok? Και μόνο το υφάκι με το οποίο έλεγε τα όσα έλεγε στον φιδέμπορα ήταν για τρελό respect. Καταρχάς αποδεικνύει πάνω από όλα πόσο καλός δάσκαλος είναι ο Orochimaru. No one could teach sasuke to be a traitorous little bitch better than him. Aυτό θα πει αποτελεσματική διδασκαλία.. Όχι σαν κάτι άλλους Sannin που πήραν τον τίτλο μόνο και μόνο επειδή έτυχε και είχαν τον Oro στην ομάδα και τους ξελάσπωσε..

Όντως η μετάφραση της Τακα είναι η σωστή. Είναι ακριβώς όπως το είπε αυτό που γράψανε.

Κάλο το επεισόδιο και καταλαβαίνω γιατί τα flashbacks ήταν απαραίτητα. Η κουβέντες για τον Sasuke ήταν λίγο υπερβολικές. Η αγάπη προς τον Oro έχει κάνει μερικούς να το παρακάνουν, αν και ειλικρινά το άνοιγμα της σφραγίδας εντελώς, μου φάνηκε υπερβολικό. Εγώ πίστευα ότι τον είχε και χωρίς αυτό στην κατάσταση του.. Μάλλον το έκανε λιγάκι και για επίδειξη μιας και μόνος του έβαλε το σπαθί του στο θηκάρι και άφησε τα φίδια να τον τυλίξουν.
Παρεμπιπτόντως παιδιά μην τρελαινόμαστε. Aν o Όρο προσπαθούσε να νικήσει τo 4tails μέχρι τέλους και δεν υπήρχε κανείς για να το σφραγίσει δεν θα επιβίωνε με τίποτα. Τώρα για το αν o Sasuke θα μπορούσε να τον νικήσει αν δεν είχε τα χάλια του, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Α! και iristella μπορεί να μην είχε χέρια όμως μην ξεχνάμε ο Oro είχε τον Kaputo στην μάχη με τους Sannin, ο Jiraiya ήταν ναρκωμένος και δεν μπορούσε να κάνει ένα τζούσου της προκοπής ενώ και η Τsunade δεν ήταν ακριβώς και στα καλύτερα της λόγω ψυχολογικών παραγώντον. Κι αν θυμάμε καλά, στο τέλος έχασε και έφυγε. Μην υποτιμάμε τους άλλους Sannin. Δεν ξέρω αν είναι ο πιο δυνατός απ' τους τρείς, αν και είναι πολύ πιθανό, αλλά δυο μαζί δεν μπορεί να τους νικήσει με τίποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Monad: 14 Ιούνιος 2009 - 11:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1632 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 11:27

Τα fb είναι απαραίτητα αλλά τα σωστά fb. Όχι αυτά που έχουν μέσα την Anko και τον Sasuke να τρώει ξύλο από τους sound ninjas. Από την μάχη Orochimaru - Kyubi έχει περάσει κάπου 1,5 μήνας στο anime, αν υπολογίσουμε πως ενδιάμεσα ήταν οι μάχες με τον Kakuzu και τον Hidan και η προπόνηση του wind rasenshuriken δεν είναι και παράλογο ο Orochimaru να είναι δυαλυμένος.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 14 Ιούνιος 2009 - 11:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1633 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2009 - 19:05

Eμενα καλο μου φανηκε το επεισοδιο-περα απο το γεγονος οτι ξεφυγαμε απο αστεγους και βλακειες και ξαναμπαινει η σειρα σε ενα κανονικο βα8μο.Απο κει και περα τα fb μου αρεσαν και γενικα νομιζω οτι ταιριαζαν με τη σειρα.Σχολιασμο για τον σασουκε δεν 8α κανω.Αν δε μπορει να νικησει τον οροτσιμαρου ετσι που ειναι 8α ηταν fail(οχι οτι δεν ειναι)αλλα και παλι μια χαρα τον κανει μπριζολιτσες μεχρι στιγμης.
Αντε και να μεινουμε στην κυρια ιστορια τουλαχιστον για καμια 50 επεισοδια χωρις φιλλερ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1634 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 23:38

Χεχ, ο Sasuke οντως ειναι ο μονος απο το κονοχα που σκέφτηκε σαν νιντζα και αδραξε την ευκαιρία τωρα που ο Οροτσιμαρου ειναι αδυναμος. Εξυπνη κινηση. Ειναι σίγουρο με εναν full power Οροτσιμαρου ισως τα έβρισκε σκούρα τα πράματα. Για το οτι ενεργοποίησε το CS2 ειναι καθαρα ειρωνικό. Εβαλε το Κουσανάγκι στο θηκάρι και αφησε τα φιδια να τον τυλίξουν οπως ανέφερε και ο Monad. Επισης ειναι ειρωνικό επειδη την δυναμη αυτη την εδωσε ο Orochimaru. Τι πιο ειρωνικό απο το να pwnαρεις καποιον με τη δυναμη που σου εδωσε αυτος που πολεμας. Και υπαρχει και συνεχεια....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 15 Ιούνιος 2009 - 23:56

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1635 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 09:15

Ένα νέο, την φωνή του
Spoiler:
θα την κάνει ο voice actor που δίνει την φωνή του στον Hibari στο hitman Reborn.
Δημοσιευμένη  εικόνα