Well αφού δεν άντεξα να ξέρω ότι προβάλλεται sasuke επεισόδιο και να μην το βλέπω προσπέρασα όοοολα τα fillers (τα οποία θα δώ και θα κράξω με την ησυχία μου το καλοκαίρι) και πέρασα κατευθείαν στο Sasuke arc.
Να υπενθυμισω οτι στην ιαπωνια προβαλλεται στην τηλεοραση... Τα γεγονοτα που εδειξαν στα flashback τα ειδαν οι ιαπωνες πριν 4 χρονια περιπου. Με την αρχη ενος νεου αρκ, και την απουσια απο το προσκηνιο αυτων των χαρακτηρων ηταν περα απο απαραιτητα (σκηνοθετικα παντα). Ναι εγινε για να γεμισουν το επεισοδιο, αλλα εγινε και για τον λογο που ειπα. Αλλα ανιμε, ειχαν 5 recap επεισοδια πριν απο ενα αρκ...δεν εχω ιδεα βεβαια αν παραπονεθηκε κανεις για εκεινο ομως 
^ What he said.....!!!! Seriously ρε παιδιά ουσιαστικά έχουμε να δούμε Sasuke (πέρα από κάτι συντομες εμφανίσεις για να θυμόμαστε ότι υπάρχει) από το τέλος του πρώτου κύκλου του Naruto. Τα flashback ήταν και όμορφα τοποθετημένα και πάνω από όλα απαραίτητα.
Nα πω ότι σε γενικές γραμμές το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ. ¨Ηταν πολύ καλά σκηνοθετημένο ιδιαίτερα η σκηνή με την εξάσκηση του Sasuke. Moυ έδωσε την εντύπωση ότι ακολουθεί ακριβώς τα χνάρια του αδερφού του και ότι κάθε του σκέψη γυρνάει γύρω από τον Itachi (he is one angry little Uchiha).
Σε αυτό που ειπώθηκε ότι ο Orochimaru ήταν άρρωστος και μόνο τότε μπορούσε ο Sasuke να τον νικήσει θα απαντήσω δύο πράγματα.
Α) ο Sasuke δεν έχει Mangekyou Sharingan. Είναι τεράστια η διαφορά ανάμεσα στα δύο doujutsu. Πχ όσο ισχυρό και να είναι το Genjutsu που μπορεί να κάνει ο Sasuke δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτό το οποίο είδαμε να χρησιμοποιεί ο Itachi στον Kakashi. Ακόμη και ο ίδιος ο Sasuke ξέρει την διαφορά με τον αδερφό του. Γι αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος είναι το ¨κλωσσόπουλο" στην φωλιά.
B) Φυσικά και θα επιτίθετο στον Orochimaru στην πιο αδύναμη του φάση. Όσο δυνατός και να είναι ο Sasuke δεν μπορεί να τον υποτιμήσει (+ είναι ακριβώς η αντιμετώπιση που άξιζε στον Orochimaru). Mιλάμε για τον Shinobi Που σκότωσε 2 Kages και αντιμετώπισε Tsunade και Jiraiya χωρίς χέρια.
Γ) Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι διαχώρισε ρητά την θέση του ο Sasuke από τις τακτικες του Orochimaru. Τα καυστικά και περιφρονητικά λόγια του προς τον Oro ήταν επίσης ωραία σαν σκηνή.
Το μόνο που με ξένισε στο επεισόδιο ήταν το animation του white snake - orochimaru. Φαινόταν πολύ ψεύτικο και πρόχειρα ζωγραφισμένο.
Ακόμη δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος στην μετάφραση ή στην μεταφορά από anime Και manga αλλά